SCREPTOS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2010 καλημέρα και παλι υπάρχει διαθέσημο καποιο πρόγραμμα που να κάνει μια σύνδεση σε αλλον τοπικο υπολογιστή και να μας επιτρέπει να εργαστούμε πάνο σε αυτόν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Remote desktop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Δεκέμβριος 3, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 ναι αυτο θέλω να κανω το teamviewer ειναι οκαυ για τοπικο δικτυο? κανει δουλεια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Οχι, λεω το remote deskotοp των win, αν το δοκίμασες, και τι δεν σου άρεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Δεκέμβριος 3, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 δεν το δοκιμασα, εσυ το εχεις δουλεψει? ειναι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 3, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 teamviewer, logmein.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
arys Δεκέμβριος 3, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Υπάρχει και το VNC (TighVNC κτλ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 3, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Teamviewer και VNC δουλευουν κ στο local networkΤο Logmein ειναι μεσω νετ.ΑΛΛΑ και τα 3 ειναι τα τοπ προγραμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 3, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 team viewer ftw. δεν ξέρω αν θα συναντήσεις ποτέ πιο εύκολο και εύχρηστο πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Δεκέμβριος 3, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 το TV το εχω δουλεψει αλλα μονο online τωρα ψαχνω να βρω που να δωσω εναν στανταρ κωδικο για να το ανηγωκλεινω οποτε το χρειαστω χωρεις να πρεπει να μου λεει παντα καποιος τον νεο κωδικο που δινει η εφαρμογη κατα το νεο startup. ευχαριστω πολύ:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 3, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Κανε signup για ενα teamviewer account.Μετα θα μπορεις να φτιαχνεις ομαδες με διαφορα pc και να τα εχεις ευκαιρα.Για να εχεις στανταρ κωδικο, πηγαινε Extras --> Options --> Security εκει βαλε εναν κωδικο στο "permanent password for the unattended access"πατα ΟΚ κ εισαι ετοιμος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonyspanos Δεκέμβριος 4, 2010 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 DynDNS και RemoteDesktop των win...:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Δεκέμβριος 6, 2010 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 +1 και δουλεύεις και local. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.