DJD Μάϊος 2, 2004 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Από o/c δε ξέρω.. αλλά όταν την είδα απογοητεύτηκα.. παραπάνω από τους μισούς πυκνωτές και mosfet έλειπαν, τα μεγάλα μόσφετ είχαν αντικατασταθεί με μικρά.. ε σε overclocking τι ρεύματα να κρατήσει σταθερό αυτό το πράμα; Για να έχεις μια καλή asus για μένα πλέον πρέπει να πάρεις 2 και να προσθέσεις ότι λείπει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάϊος 2, 2004 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Abit δαγκωτό είτε την απλή NF7 είτε την S ...Είναι ότι σταθερότερο έχω δοκιμάσει όσον αφορά το ocing... Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Μάϊος 2, 2004 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 DJD ποια ειναι τα mosfet ?η abit ειναι καλυτερη στα ρευματα?Και αν γνωριζει κανεις ποια η διαφορα της A7N8X DELUXE rev.1 απο την A7N8X DELUXE rev.2?εχουν καμια διαφορα στο chipset? :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάϊος 10, 2004 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2004 abit nf7-s με τα μπουνια!!!!καλο o/c!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 11, 2004 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ [02-05-2004 12:55] DJD ποια ειναι τα mosfet ?η abit ειναι καλυτερη στα ρευματα?Και αν γνωριζει κανεις ποια η διαφορα της A7N8X DELUXE rev.1 απο την A7N8X DELUXE rev.2?εχουν καμια διαφορα στο chipset? :confused: DJ σε προλαβα... Λοιπον τα mosfet ειναι κατι τετραγωνα μαυρα με δυο ποδαρακια συνηθως καπου διπλα απο το socket τα οποια ευθυνονται για τη σωστη τροφοδοσια ρευματος της μητρικης ......οσο για το rev.1 με rev.2 το δευτερο ειναι πιο καινουριο και βελτιωμενο σαν chipset(Ultra 400) και εχει official υποστηριξη FSB400 Και εγω που τις εχω περασει ολες παντως.... θα πρωτεινα την Abit ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 11, 2004 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Και για να γινουμε πιο κατατοπιστικοι .... παρε μια σουμα απο μοσφετ σε διαφορες μητρικες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Μάϊος 11, 2004 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Ευχαριστω παιδια με κατατοπισατε πληρως. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.