Jump to content

χανω πακετα στο msn.....Help γιατι θα αρχισω να μιλαω με emails....

GoMaR

Recommended Posts

mo0o0o

ειχα το dgn2000 αλλα το αλλαξα με το tplink tdw8960N

Ολα καλα μεχρι που με το περασμα των ημερων αρχισα να καταλαβαινω πως πολλοι μου γραφουν στο μσν και δε παιρνω τα μηνυματα.

Τι εννοω.

Μπορει να μιλαω με καποιον , να υπαρχει μια 5λεπτη παυση και να μου στειλει καποιος κατι χωρις να το λαβω

Αυτο ισχυει καθημερινα και εχω αρκετες φορες γκρινιες οτι δεν απανταω κ τα σχετικα

Αυτο ισχυει , ειτε κατεβαζω / ανεβαζω ειτε σε idle.

επειδη δε μου περναει κατι απο τον νου , πως μπορω να το φτιαξω η να το τσεκαρω αν υπαρχει packetloss?

μη μου πειτε ενα απλο ping.

Παλια με το dgn δεν ειχα προβλημα..Καποια ρυθμιση περιεργη μηπως ;

επειδη δε μου περναει κατι απο τον νου , πως μπορω να το φτιαξω η να το τσεκαρω αν υπαρχει packetloss?

μη μου πειτε ενα απλο ping.

Κατι που θυμαμαι απο την θεωρια.

Τα ΙΜ (instant messaging) ειναι reliable προτοκολα το οποιο σημαινει οτι καθε πακετο που λαμβανεται στελνει αναφορα πισω στο αποστολεα οτι παραληφθηκε η αν οχι να το ξαναστειλει.

Οποτε και μεγαλο ποσοστο απο dropped packets να εχεις αυτα ξαναστελνονται.

Θα ελεγα να μη το ψαξεις προς αυτη την κατευθυνση..Απο την αλλη,δεν εχω εμπειρια επι του θεματος IM..

ενα πραγμα απεχθανομαι στο ιντερνετ

τα disconnects

και δεν τιθεται τετοιο θεμα..ρολοι δουλευει η γραμμη.

μπορει να μιλαμε ολο το πρωι και τα μισα να μη τα παιρνω.Δλδ να μου τα κανει copy paste μετα για να σιγουρευτω οτι τα εστειλε

edit

29400701.png

Μηπως κανα firewall χαζεψε και φιλτραρει πορτες? Το msn εκτος απο την 80 χρησιμοποιει και καποιες αλλες.. κλειστα μια ολα (windows,router,klp) και δοκιμασε "ξεβρακωτος" αν σου ερχονται τα μηνυματα..

Μάλλον θα έχει προβλήματα η υπηρεσία msn.εχει ξανα συμβει στο παρελθόν κ οσοι ειχαν προβλημα εφτιαχνε απο μονο του μετα απο καποιες μερες..ποσο καιρο σου το κανει??

παιδια , οπως ημουν τοσο καιρο (χρονια) ετσι ειμαι κ τωρα.η μονη αλλαγη ειναι το ρουτερ.

μου το κανει απο τοτε που εβαλα το tplink.Αλλα επειδη ειναι ηλιθιο ρουτερ και εχει απειρες επιλογες στο ιντερφεης του , ελεγα μηπως να κοιταζα καμμια επιλογη.

btw firewall σε soft δεν εχω.

Κι εγώ πιστεύω πως είναι το firewall ή το port forwarding του ρούτερ. Κάποιες χρήσιμες πόρτες είναι κλειστές και μπορεί να ξεφεύγουν κάποια πακέτα. Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις τελείως ή ίσως να ενεργοποιήσεις το UPnP

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.