GoMaR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2010 mo0o0oειχα το dgn2000 αλλα το αλλαξα με το tplink tdw8960NΟλα καλα μεχρι που με το περασμα των ημερων αρχισα να καταλαβαινω πως πολλοι μου γραφουν στο μσν και δε παιρνω τα μηνυματα.Τι εννοω.Μπορει να μιλαω με καποιον , να υπαρχει μια 5λεπτη παυση και να μου στειλει καποιος κατι χωρις να το λαβωΑυτο ισχυει καθημερινα και εχω αρκετες φορες γκρινιες οτι δεν απανταω κ τα σχετικαΑυτο ισχυει , ειτε κατεβαζω / ανεβαζω ειτε σε idle.επειδη δε μου περναει κατι απο τον νου , πως μπορω να το φτιαξω η να το τσεκαρω αν υπαρχει packetloss?μη μου πειτε ενα απλο ping.Παλια με το dgn δεν ειχα προβλημα..Καποια ρυθμιση περιεργη μηπως ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Δεκέμβριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Περισσότερο για πρόβλημα γραμμής μου ακούγεται.Δώσε λίγο προσοχή αν έχεις disconnects. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 3, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 και αποσυνδέσεις να είχε θα έπρεπε νομίζω να τα λαμβάνει μετά. έτσι γίνεται με εμένα τουλάχιστον όποτε είμαι offline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Δεκέμβριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 επειδη δε μου περναει κατι απο τον νου , πως μπορω να το φτιαξω η να το τσεκαρω αν υπαρχει packetloss?μη μου πειτε ενα απλο ping.Κατι που θυμαμαι απο την θεωρια. Τα ΙΜ (instant messaging) ειναι reliable προτοκολα το οποιο σημαινει οτι καθε πακετο που λαμβανεται στελνει αναφορα πισω στο αποστολεα οτι παραληφθηκε η αν οχι να το ξαναστειλει.Οποτε και μεγαλο ποσοστο απο dropped packets να εχεις αυτα ξαναστελνονται.Θα ελεγα να μη το ψαξεις προς αυτη την κατευθυνση..Απο την αλλη,δεν εχω εμπειρια επι του θεματος IM.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Δεκέμβριος 3, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Κάνε ενα τεστακι εδω:Pingtest.net - The Global Broadband Quality Test κ δες ποσα packet Loss εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 3, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 ενα πραγμα απεχθανομαι στο ιντερνετ τα disconnects και δεν τιθεται τετοιο θεμα..ρολοι δουλευει η γραμμη. μπορει να μιλαμε ολο το πρωι και τα μισα να μη τα παιρνω.Δλδ να μου τα κανει copy paste μετα για να σιγουρευτω οτι τα εστειλε edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Δεκέμβριος 3, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Μηπως κανα firewall χαζεψε και φιλτραρει πορτες? Το msn εκτος απο την 80 χρησιμοποιει και καποιες αλλες.. κλειστα μια ολα (windows,router,klp) και δοκιμασε "ξεβρακωτος" αν σου ερχονται τα μηνυματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Δεκέμβριος 3, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Μάλλον θα έχει προβλήματα η υπηρεσία msn.εχει ξανα συμβει στο παρελθόν κ οσοι ειχαν προβλημα εφτιαχνε απο μονο του μετα απο καποιες μερες..ποσο καιρο σου το κανει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 3, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 παιδια , οπως ημουν τοσο καιρο (χρονια) ετσι ειμαι κ τωρα.η μονη αλλαγη ειναι το ρουτερ.μου το κανει απο τοτε που εβαλα το tplink.Αλλα επειδη ειναι ηλιθιο ρουτερ και εχει απειρες επιλογες στο ιντερφεης του , ελεγα μηπως να κοιταζα καμμια επιλογη.btw firewall σε soft δεν εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Δεκέμβριος 3, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Κι εγώ πιστεύω πως είναι το firewall ή το port forwarding του ρούτερ. Κάποιες χρήσιμες πόρτες είναι κλειστές και μπορεί να ξεφεύγουν κάποια πακέτα. Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις τελείως ή ίσως να ενεργοποιήσεις το UPnP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.