SCREPTOS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2010 καλημέρα, θέλω να προσθέσω ενα pc στο τοπικό δίκτυο το οποιο παρεχει και ιντερνετ αλλά δεν θέλω να εχει ιντερνετ το συγκεκρημένο pc, τι κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 αυτός που θα το χειρίζεται πως τα πάει από γνώσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Δεκέμβριος 3, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 ξεχασα να αναφερω,win xp και οτι δεν εχω καρφομενες ip, οτι δωσει το modem router.4 ειναι τα pc στο σύνολο. ετσι και ετσι και κατι ακομα αν και νομιζω να εκανα αλλο τοπικ για αυτο, συνδεση απομακρυσμενης επιφανιας εργασιας. πολύ απλά και γρηγορα, γνωρίζεις κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 2 πρόχειρα είναι να ορίσεις ανύπαρκτο proxy στους browser, ή fake dns στις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Δεκέμβριος 3, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 το πιο εύκολο αλλά αν σκαμπάζει λίγο ο χρήστης το αλλάζει είναιπάς εκεί που δίνεις καρφωτές και του αλλάζεις τους DNS με κάτι άσχετο.. πχ 192.168.152.1 οπότε δεν έχει DNS resolving αλλά πάλι όποιες λειτουργίες του δικτύου δεν θέλουν dns δουλεύουν... δηλ. αν ο χρήστης δεν χτυπήσει στον Internet explorer in.gr - ΕΛΛΑΔΑ αλλά βάλει 194.63.247.161 θα μπεί...άλλος τρόπος είναι να του κόψεις και τα http απο windows ή άλλο firewall έτσι ώστε να μην βγαίνει...και στις δυο περιπτώσεις καλό είναι ο χρήστης να μην είναι τοπικός Admin ωστε να μην μπορεί να το αλλάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Δεκέμβριος 3, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 οκ ευχαριστω πολυ παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.