Jump to content

Recommended Posts

(edited)

November Update:

Reveal hidden contents

To resume: 64bits, νέα physics στα GT3 και triple screen support.

Έγινε επεξεργασία από gchristod
  • Like 1

Πολύ δυνατό update στα χαρτιά.
Γιάννη αν δοκιμάσεις τα νέα gt3 , πες.

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

On 30/11/2017 at 11:33 ΠΜ, το μέλος liakjim έγραψε:
Πολύ δυνατό update στα χαρτιά.
Γιάννη αν δοκιμάσεις τα νέα gt3 , πες.

Το update πάντως λένε ότι το πέρασαν σε όλα τα gt3, ακόμα και στα παλιά όχι μόνο στα 3 καινούρια. Λογικά απόψε θα κάνω μια δοκιμή, πιο πολύ θέλω να δω επιτέλους το triple screen support γιατί η παραμόρφωση τόσο καιρό μου την έδινε λίγο.

Στην περιγραφή λέει GTR3.
Ορθογραφικό;

On 30/11/2017 at 11:54 ΠΜ, το μέλος liakjim έγραψε:
Στην περιγραφή λέει GTR3.
Ορθογραφικό;

Όχι, έτσι λένε όλο το class που έχει όλα τα gt3, adac κτλ

Ok άρα μπορώ να δοκιμάσω και εγώ τότε.

Έκανα μια δοκιμή χθες, πρώτα έβαλα το παλιό Audi R8 GT3 στο Spa που το είχα λιώσει πρόσφατα λόγω RDGTC και μετά τεστ ντράιβ τα 3 καινούρια GT3. Δεν παρατήρησα κάποια μεγάλη αλλαγή, το μόνο που μου φάνηκε να έχει βελτιωθεί είναι η ασάφεια του πίσω μέρους (σαν οι πίσω ρόδες να πατάνε σε μελάσα) που είχαν σε έντονο trail braking ή αν πάταγες σε κανά περίεργο κερμπ. Γενικά πιο πολύ σαν minor fix μου κάνει παρά σαν "completely new physics-new tyre model". Αν δεν το έλεγαν μπορεί και να μην καταλάβαινα καν τη διαφορά.

Επίσης, €23 ευρώ για 3 αυτοκίνητα στην ουσία ανανέωση μοντέλων? Καλά το πάνε.... Μαζί με το rf2 που πουλάει μια αδιάφορη πίστα κι ένα αυτοκίνητο 10€ την αρμέγουν την αγελάδα. Στο τέλος το iracing θα μοιάζει με ευκαιρία.

(edited)

Η τιμολογιακή πολιτική του R3Ε είναι κάπως τσουχτερή για κάποιον που το οδηγεί περιστασιακά. Αν ασχολείσαι full-time αξίζει τα λεφτά του. Για το rf2 δε ξέρω, ίσως να συνήθισα στο τσαμπέ και τώρα μου κακοφαίνεται.

Έγινε επεξεργασία από konnos
  On 1/12/2017 at 8:38 ΠΜ, το μέλος gchristod έγραψε:

Έκανα μια δοκιμή χθες, πρώτα έβαλα το παλιό Audi R8 GT3 στο Spa που το είχα λιώσει πρόσφατα λόγω RDGTC και μετά τεστ ντράιβ τα 3 καινούρια GT3. Δεν παρατήρησα κάποια μεγάλη αλλαγή, το μόνο που μου φάνηκε να έχει βελτιωθεί είναι η ασάφεια του πίσω μέρους (σαν οι πίσω ρόδες να πατάνε σε μελάσα) που είχαν σε έντονο trail braking ή αν πάταγες σε κανά περίεργο κερμπ. Γενικά πιο πολύ σαν minor fix μου κάνει παρά σαν "completely new physics-new tyre model". Αν δεν το έλεγαν μπορεί και να μην καταλάβαινα καν τη διαφορά.

Επίσης, €23 ευρώ για 3 αυτοκίνητα στην ουσία ανανέωση μοντέλων? Καλά το πάνε.... Μαζί με το rf2 που πουλάει μια αδιάφορη πίστα κι ένα αυτοκίνητο 10€ την αρμέγουν την αγελάδα. Στο τέλος το iracing θα μοιάζει με ευκαιρία.

Expand  

Λοιπόν, για να είμαι ειλικρινής, δεν πολύ θυμάμαι πως ήταν πριν , γιατί το είχα σβήσει....

Το ADAC 13 πήρε update?

Θυμάμαι πάντως ότι τελευταία φορά, δεν μου φάνηκε κακό.

Σήμερα που δοκίμασα (Nissan GT3 Adac 13), έχω να πω ότι δεν πρόκειται να το ξαναπώ hoverroom. Το FFB του ήταν πολύ καλό. Θα έλεγα , 1 τακ κάτω από το AC ή και ίσως αντάξιο.

Εκεί που ψιλο-υστερεί νομίζω είναι στα physics όπου είναι μάλλον λίγο πιο απλοικό από το AC.

Γραφικά δεν σχολιάζω , μιας και το ADAC 13 είναι παμπάλαιο (και ψιλοάθλιο). Ίσως τα καινούργια να είναι καλύτερα. Πάντως πάει τέζα σε full όλα.

Τα θεματάκια που είχα με τους ήχους , είναι παρελθόν.

Σε γενικές γραμμές, μου αρέσει.

On 3/12/2017 at 5:18 ΜΜ, το μέλος liakjim έγραψε:

Λοιπόν, για να είμαι ειλικρινής, δεν πολύ θυμάμαι πως ήταν πριν , γιατί το είχα σβήσει....
Το ADAC 13 πήρε update?
Θυμάμαι πάντως ότι τελευταία φορά, δεν μου φάνηκε κακό.

Σήμερα που δοκίμασα (Nissan GT3 Adac 13), έχω να πω ότι δεν πρόκειται να το ξαναπώ hoverroom. Το FFB του ήταν πολύ καλό. Θα έλεγα , 1 τακ κάτω από το AC ή και ίσως αντάξιο.
Εκεί που ψιλο-υστερεί νομίζω είναι στα physics όπου είναι μάλλον λίγο πιο απλοικό από το AC.
Γραφικά δεν σχολιάζω , μιας και το ADAC 13 είναι παμπάλαιο (και ψιλοάθλιο). Ίσως τα καινούργια να είναι καλύτερα. Πάντως πάει τέζα σε full όλα.
Τα θεματάκια που είχα με τους ήχους , είναι παρελθόν.

Σε γενικές γραμμές, μου αρέσει.
Μπορείς να κάνεις test drive και τα καινούρια gt3 στο store χωρίς χρονικό περιορισμό. Πάντως υποτίθεται και τα adac πήραν το update.

Εξακολουθώ να μη μπορώ να ορίσω custom resolution για να δουλέψουν τα triples, υπάρχει ένα .ini που ορίζεις resolution αλλά δεν δουλεύει. Τόσο δύσκολο είναι να το φτιάξουν;

Έχω παίξει ελάχιστες ώρες RRE εδώ και ενάμιση χρόνο που έχω τα triples ως αποτέλεσμα :angry:

On 7/12/2017 at 11:02 ΠΜ, το μέλος geovas77 έγραψε:

Εξακολουθώ να μη μπορώ να ορίσω custom resolution για να δουλέψουν τα triples, υπάρχει ένα .ini που ορίζεις resolution αλλά δεν δουλεύει. Τόσο δύσκολο είναι να το φτιάξουν;

Έχω παίξει ελάχιστες ώρες RRE εδώ και ενάμιση χρόνο που έχω τα triples ως αποτέλεσμα :angry:

Expand  

Δεν πειράζεις ini, το τριόθονο δουλεύει με "set launch option" στα properties του παιχνιδιού, δες εδώ οδηγό:

https://forum.sector3studios.com/index.php?threads/how-to-setup-triple-screens.9711/

Σε μένα δούλεψε άψογα με την πρώτη.

(edited)

Το δοκίμασα Γιάννη αλλά δεν δουλεύει, στα launch options ορίζεις μεγέθη, γωνίες και αποστάσεις αλλά όχι την ανάλυση του παιχνιδιού που για μένα παραμένει 2560x1440 όσο ακριβώς και η κεντρική μου οθόνη μην μπορώντας να ορίσω κάπου μεγαλύτερη ανάλυση ώστε να εκμεταλευτεί και τις τρείς οθόνες.

edit: χμμμ από το thread που έκανες link !

You have to set a custom Resolution in your Nvidia control panel. There you can add a custom Resolution, even if your screen doesn't support it. After you have managed to set this resolution (5760x1080) you can choose it in your ingame graphic settings (48:9 - 5760x1080). And in window mode it will work fine without surround.

Expand  

Για να δούμε !

Έγινε επεξεργασία από geovas77
  • Like 1
  On 8/12/2017 at 7:56 ΠΜ, το μέλος geovas77 έγραψε:
Το δοκίμασα Γιάννη αλλά δεν δουλεύει, στα launch options ορίζεις μεγέθη, γωνίες και αποστάσεις αλλά όχι την ανάλυση του παιχνιδιού που για μένα παραμένει 2560x1440 όσο ακριβώς και η κεντρική μου οθόνη μην μπορώντας να ορίσω κάπου μεγαλύτερη ανάλυση ώστε να εκμεταλευτεί και τις τρείς οθόνες.

edit: χμμμ από το thread που έκανες link !

Παράθεση
You have to set a custom Resolution in your Nvidia control panel. There you can add a custom Resolution, even if your screen doesn't support it. After you have managed to set this resolution (5760x1080) you can choose it in your ingame graphic settings (48:9 - 5760x1080). And in window mode it will work fine without surround.
  Για να δούμε !
Δούλεψε τελικά? Είδα ότι για να φαίνεται σωστό πρέπει custom resolution να βάλεις την ανάλυση της μεσαίας οθόνης Χ 3 αν είναι διαφορετικές οι οθόνες.
  On 9/12/2017 at 10:46 ΠΜ, το μέλος gchristod έγραψε:

Για να δούμε !
Δούλεψε τελικά? Είδα ότι για να φαίνεται σωστό πρέπει custom resolution να βάλεις την ανάλυση της μεσαίας οθόνης Χ 3 αν είναι διαφορετικές οι οθόνες.

Expand  

Δούλεψε Γιάννη, πρόσθεσα μια custom ανάλυση (5760x1200) στην κεντρική οθόνη και μετά ingame την επέλεξα μαζί με borderless window και δουλεύει μια χαρά. Τα υπόλοιπα ορίζονται μέσω του launch options και ευθυγραμίστηκαν όλα όπως στα υπόλοιπα sims :T:

Βέβαια με έχει φάει το RX αυτές τις μέρες, μέχρι και για τον αγώνα αύριο κάνα μισάωρο practice έχω κάνει μόνο αλλά σου έστειλα setup εάν το θές. (iR Message)

• Like 1
  On 9/12/2017 at 7:22 ΜΜ, το μέλος geovas77 έγραψε:

Βέβαια με έχει φάει το RX αυτές τις μέρες, μέχρι και για τον αγώνα αύριο κάνα μισάωρο practice έχω κάνει μόνο αλλά σου έστειλα setup εάν το θές. (iR Message)

Για τον αυριανό ακόμα δεν έχω αγοράσει καν το brands, τραγικός [emoji14] Ευχαριστώ για το σεταπ!

PORSCHE 911 GT3 Cup (2017)

Παράθεση

The next patch is approaching very fast, and it will include some highly anticipated new cars!
Let's start by introducing the first of three Porsche race cars awaiting you in the December patch.

Porsche 911 GT3 Cup (2017)

The latest incarnation of the Porsche 911 GT3 Cup is based on the seventh generation of this sports car icon, and it lives up to its calling: uncompromising performance on the race track.

The four-liter six-cylinder boxer unit delivers up to 485 hp.

The drive force is transmitted to the rear axle by six-speed sequential dog-type transmission.

The fate of the 911 GT3 Cup is played out in the Porsche one-make championships, where the only thing that counts is the performance of the individual driver.

While carrying "GT3" in its name, the car has quite different driving characteristics compared to its bigger brother, the GT3 R.

The lack of ABS & Traction control makes it quite a challenge to drive and will put your skills on track to a test.

A special feature of this car are the purple LED lights on the data display, that will warn you about traction loss & locking brakes.

More images here
We will reveal the other two Porsche race cars coming to RaceRoom in 2017 in the coming days. Stay tuned!

The Porsche 911 GT3 Cup will be released very soon!

Expand  

(edited)

PORSCHE Cayman GT4 Clubsport

Παράθεση

Meet the second Porsche race car included in the upcoming Release.

Cayman GT4 Clubsport

The Porsche Cayman GT4 Clubsport was specifically developed for the demands of the track in series like the VLN Endurance Championship on the Nürburgring.

It features a 3.8-litre mid-mounted flat-six engine, producing 385 hp and 420 Nm maximum torque.

The car adopted the 911 GT3 Cup front suspension and has an ABS system to help drivers brake as late as possible.

It is not only a real pleasure to drive, but is promising very close racing and intense action on the track.

While not included on release day, we do have a series of liveries lined up for the car that will become available at a later date.

The Porsche Cayman GT4 Clubsport will be released very soon!

Stay tuned for one more Porsche race car coming to RaceRoom in 2017 to be revealed!
We think you all know which one that is ;)

Expand  

Έγινε επεξεργασία από wolves
(edited)

PORSCHE 911 GT3 R

Παράθεση

Last but definitely not least, the Porsche you have all been asking for.

Porsche 911 GT3 R

The Porsche 911 GT3 R is the current ultimate track-focused 911.

It is lighter, faster and more economical to operate than its predecessors.

The 1220 kg light-weight design and the 500 hp naturally aspirated 4.0-liter six-cylinder boxer engine keep it quick and light on its feet.

The 911 GT3 R has proven to be a successful competitor in GT3 Racing.

The Livery pack will contain a total of 20 liveries!

This completes the list of the first three Porsche race cars included in the PORSCHE DLC#1 coming very soon!

Expand  

Έγινε επεξεργασία από wolves