Jump to content

RaceRoom Racing Experience

racer

Recommended Posts

Ωραία χθες η τυχαία συνάντηση με Λάμπρο και Wolves, λίγο μας τα χάλασαν τα γνωστά προβλήματα των public servers.

Την Κυριακή 3/1 διοργανώνουν εδώ http://www.simracing.org.uk/smf/index.php?topic=13511.0 έναν αγώνα endurance 1 1/2 ώρας στο Spa με multiclass GT3/Chevy Daytona Prototype/Aquila και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάρω μέρος με Aquila. Είναι αγγλικό φόρουμ και έχω ξανατρέξει μαζί τους, είναι νορμάλ άτομα και προτεραιότητα έχει ο καθαρός αγώνας. Καταλαβαίνω ότι η ώρα συμπίπτει με τις συναντήσεις στο AC, αλλά όποιος ενδιαφέρεται να μου κάνει παρέα, ας κάνει εκεί ένα registration.

Έγινε επεξεργασία από gchristod
  • Like 3

@wolves,   ;)

http://game.raceroom.com/competitions/547/leaderboard

Πέρασα μια βόλτα κι από τα άλλα challenges. 

:angry: το ειδα χτες και προσπαθουσα να απαντησω στο 1:35....

στο 1:31....  που εκανες τωρα, με τιποτα δεν προκειται να φτασω

• Like 1

:angry: το ειδα χτες και προσπαθουσα να απαντησω στο 1:35....

στο 1:31.... που εκανες τωρα, με τιποτα δεν προκειται να φτασω

Το skyline δεν μπορώ να το πάω, η 635 είναι πιο πολύ στα μέτρα μου. Χάνεις πολύ στην πρώτη στροφή, θέλει μόνο κατέβασμα σε 3η και να στρίψεις νωρίς, πριν την ταμπέλα των 100.

Επίσης βάλε τις αντιστρεπτικές τέρμα μαλακές και το διαφορικο 25 power, 20 coast, preload 1.

Έγινε επεξεργασία από gchristod
  • Like 1

Επίσης βάλε τις αντιστρεπτικές τέρμα μαλακές και το διαφορικο 25 power, 20 coast, preload 1.

Για κανε το πενηνταρακια αυτο για εμας τους ασχετους. Τερμα δεξια ή τερμα αριστερα οι τιμες;

Παντως μονο με το tip για την πρωτη στροφη (που με βοηθησε και για τις 2 επομενες) εριξα αλλα 2 sec... 1:33+

To coast δε με βολευει τοσο χαμηλα το εχω ανεβασμενο.

• Like 1

Για κανε το πενηνταρακια αυτο για εμας τους ασχετους. Τερμα δεξια ή τερμα αριστερα οι τιμες;

Παντως μονο με το tip για την πρωτη στροφη (που με βοηθησε και για τις 2 επομενες) εριξα αλλα 2 sec... 1:33+

To coast δε με βολευει τοσο χαμηλα το εχω ανεβασμενο.

Για τις αντιστρεπτικές? Τερμα αριστερά είναι φουλ μαλακές. Μην το κάνεις μηδέν όμως (αν πάει) γιατί τότε είναι detached. Θα δείς ότι το αμάξι θα πλέει λίγο (μεγάλες κλίσεις στις στροφές) αλλά αν το αφήσεις να κυλίσει χωρίς αχρείαστες τιμονιές θα δείς ότι βρίσκει grip μόνο του. Βέβαια το στυλ του καθενός είναι διαφορετικό, μπορεί αυτό να βολεύει μόνο εμένα.
  • Like 1

Για τις αντιστρεπτικές? Τερμα αριστερά είναι φουλ μαλακές. Μην το κάνεις μηδέν όμως (αν πάει) γιατί τότε είναι detached. Θα δείς ότι το αμάξι θα πλέει λίγο (μεγάλες κλίσεις στις στροφές) αλλά αν το αφήσεις να κυλίσει χωρίς αχρείαστες τιμονιές θα δείς ότι βρίσκει grip μόνο του. Βέβαια το στυλ του καθενός είναι διαφορετικό, μπορεί αυτό να βολεύει μόνο εμένα.

Και άλλο?

Θα ξαναβάλω RRE γιατί βλέπω ότι έχει πολύ ωραία challenges.

Ευκαιρία να δοκιμάσω αν διορθώθηκε ένα πρόβλημα που έχω στο ffb: μετά από πέρασμα πάνω από συγκεκριμένα kerbs ή λακκούβες, σκληραίνει πολύ το τιμόνι μέχρι να αλλάξω ταχύτητα!! Γίνεται σε πολύ συγκεκριμένα σημεία. Πχ στο Baturst στις γρήγορες δεξιές T5-T6 (Griffin's Mount). Κουφό;

Έγινε επεξεργασία από akis_z80
  • Like 2

Θα ξαναβάλω RRE γιατί βλέπω ότι έχει πολύ ωραία challenges.

Ευκαιρία να δοκιμάσω αν διορθώθηκε ένα πρόβλημα που έχω στο ffb: μετά από πέρασμα πάνω από συγκεκριμένα kerbs ή λακκούβες, σκληραίνει πολύ το τιμόνι μέχρι να αλλάξω ταχύτητα!! Γίνεται σε πολύ συγκεκριμένα σημεία. Πχ στο Baturst στις γρήγορες δεξιές T5-T6 (Griffin's Mount). Κουφό;

Ναι, θυμάμαι που το έλεγες ότι σου συμβαίνει και στο Zandvoort. Αν στο κάνει ακόμα δοκίμασε να μειώσεις το vertical load στα FFB settings. Εμ και εσύ, τιμόνι είναι αυτό που έχεις? :p

• Like 1

Αα ναι το είχα και εκεί. Μπορεί να είναι issue του τιμονιού, θα δοκιμάσω με το καινούριο firmware που βγήκε.

Μην ξεχάσεις να αλλάξεις το backround picture στο προφίλ σου, το είχα δει όταν έφτιαχνα τη λίστα με το content  :rolleyes:

Θα αλλάξω background.. Από "is better" θα το κάνω "is the best" :D

Lol

Challenge accepted αγαπητέ. Επίτηδες έκανες το χρόνο με το R32 για extra in-your-face effect?[emoji14]

Δεν πρόκεται, αλλά έτσι και κάνω ταχύτερο χρόνο, χρωστάς 2 παρουσίες σε συναντήσεις R3E... Deal?