ΛΑΜΠΡΟΣ Δεκέμβριος 28, 2015 #641 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 mad dog μην το μαμας το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Δεκέμβριος 28, 2015 #642 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Δεκέμβριος 30, 2015 #643 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 (edited) Ωραία χθες η τυχαία συνάντηση με Λάμπρο και Wolves, λίγο μας τα χάλασαν τα γνωστά προβλήματα των public servers. Την Κυριακή 3/1 διοργανώνουν εδώ http://www.simracing.org.uk/smf/index.php?topic=13511.0 έναν αγώνα endurance 1 1/2 ώρας στο Spa με multiclass GT3/Chevy Daytona Prototype/Aquila και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάρω μέρος με Aquila. Είναι αγγλικό φόρουμ και έχω ξανατρέξει μαζί τους, είναι νορμάλ άτομα και προτεραιότητα έχει ο καθαρός αγώνας. Καταλαβαίνω ότι η ώρα συμπίπτει με τις συναντήσεις στο AC, αλλά όποιος ενδιαφέρεται να μου κάνει παρέα, ας κάνει εκεί ένα registration. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 30, 2015 από gchristod 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Δεκέμβριος 30, 2015 #644 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 @wolves, http://game.raceroom.com/competitions/547/leaderboard Πέρασα μια βόλτα κι από τα άλλα challenges. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Δεκέμβριος 30, 2015 #645 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 @wolves, http://game.raceroom.com/competitions/547/leaderboard Πέρασα μια βόλτα κι από τα άλλα challenges. το ειδα χτες και προσπαθουσα να απαντησω στο 1:35.... στο 1:31.... που εκανες τωρα, με τιποτα δεν προκειται να φτασω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Δεκέμβριος 30, 2015 #646 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 (edited) το ειδα χτες και προσπαθουσα να απαντησω στο 1:35.... στο 1:31.... που εκανες τωρα, με τιποτα δεν προκειται να φτασω Το skyline δεν μπορώ να το πάω, η 635 είναι πιο πολύ στα μέτρα μου. Χάνεις πολύ στην πρώτη στροφή, θέλει μόνο κατέβασμα σε 3η και να στρίψεις νωρίς, πριν την ταμπέλα των 100.Επίσης βάλε τις αντιστρεπτικές τέρμα μαλακές και το διαφορικο 25 power, 20 coast, preload 1. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 30, 2015 από gchristod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Δεκέμβριος 30, 2015 #647 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Να μπω να γράψω 1.26 ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Δεκέμβριος 30, 2015 #648 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Να μπω να γράψω 1.26 ?Για να σε δούμε. Μόνο μην ξεχαστείς και κοιτάς το ηλιοβασίλεμα [emoji14] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Δεκέμβριος 30, 2015 #649 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Επίσης βάλε τις αντιστρεπτικές τέρμα μαλακές και το διαφορικο 25 power, 20 coast, preload 1.Για κανε το πενηνταρακια αυτο για εμας τους ασχετους. Τερμα δεξια ή τερμα αριστερα οι τιμες;Παντως μονο με το tip για την πρωτη στροφη (που με βοηθησε και για τις 2 επομενες) εριξα αλλα 2 sec... 1:33+To coast δε με βολευει τοσο χαμηλα το εχω ανεβασμενο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Δεκέμβριος 30, 2015 #650 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Για κανε το πενηνταρακια αυτο για εμας τους ασχετους. Τερμα δεξια ή τερμα αριστερα οι τιμες;Παντως μονο με το tip για την πρωτη στροφη (που με βοηθησε και για τις 2 επομενες) εριξα αλλα 2 sec... 1:33+To coast δε με βολευει τοσο χαμηλα το εχω ανεβασμενο.Για τις αντιστρεπτικές? Τερμα αριστερά είναι φουλ μαλακές. Μην το κάνεις μηδέν όμως (αν πάει) γιατί τότε είναι detached. Θα δείς ότι το αμάξι θα πλέει λίγο (μεγάλες κλίσεις στις στροφές) αλλά αν το αφήσεις να κυλίσει χωρίς αχρείαστες τιμονιές θα δείς ότι βρίσκει grip μόνο του. Βέβαια το στυλ του καθενός είναι διαφορετικό, μπορεί αυτό να βολεύει μόνο εμένα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Δεκέμβριος 30, 2015 #651 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Εγώ με default θα τρέξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 30, 2015 #652 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Για τις αντιστρεπτικές? Τερμα αριστερά είναι φουλ μαλακές. Μην το κάνεις μηδέν όμως (αν πάει) γιατί τότε είναι detached. Θα δείς ότι το αμάξι θα πλέει λίγο (μεγάλες κλίσεις στις στροφές) αλλά αν το αφήσεις να κυλίσει χωρίς αχρείαστες τιμονιές θα δείς ότι βρίσκει grip μόνο του. Βέβαια το στυλ του καθενός είναι διαφορετικό, μπορεί αυτό να βολεύει μόνο εμένα. Και άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Δεκέμβριος 30, 2015 #653 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Φιλοθεος και Δημητρης 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 31, 2015 #654 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2015 χαχαχα, ακριβώς το ίδιο λέει η γυναίκα μου!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 31, 2015 #655 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2015 (edited) Θα ξαναβάλω RRE γιατί βλέπω ότι έχει πολύ ωραία challenges.Ευκαιρία να δοκιμάσω αν διορθώθηκε ένα πρόβλημα που έχω στο ffb: μετά από πέρασμα πάνω από συγκεκριμένα kerbs ή λακκούβες, σκληραίνει πολύ το τιμόνι μέχρι να αλλάξω ταχύτητα!! Γίνεται σε πολύ συγκεκριμένα σημεία. Πχ στο Baturst στις γρήγορες δεξιές T5-T6 (Griffin's Mount). Κουφό; Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 31, 2015 από akis_z80 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Δεκέμβριος 31, 2015 #656 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2015 Θα ξαναβάλω RRE γιατί βλέπω ότι έχει πολύ ωραία challenges. Ευκαιρία να δοκιμάσω αν διορθώθηκε ένα πρόβλημα που έχω στο ffb: μετά από πέρασμα πάνω από συγκεκριμένα kerbs ή λακκούβες, σκληραίνει πολύ το τιμόνι μέχρι να αλλάξω ταχύτητα!! Γίνεται σε πολύ συγκεκριμένα σημεία. Πχ στο Baturst στις γρήγορες δεξιές T5-T6 (Griffin's Mount). Κουφό; Ναι, θυμάμαι που το έλεγες ότι σου συμβαίνει και στο Zandvoort. Αν στο κάνει ακόμα δοκίμασε να μειώσεις το vertical load στα FFB settings. Εμ και εσύ, τιμόνι είναι αυτό που έχεις? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 31, 2015 #657 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2015 Αα ναι το είχα και εκεί. Μπορεί να είναι issue του τιμονιού, θα δοκιμάσω με το καινούριο firmware που βγήκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Δεκέμβριος 31, 2015 #658 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2015 Αα ναι το είχα και εκεί. Μπορεί να είναι issue του τιμονιού, θα δοκιμάσω με το καινούριο firmware που βγήκε. Μην ξεχάσεις να αλλάξεις το backround picture στο προφίλ σου, το είχα δει όταν έφτιαχνα τη λίστα με το content Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 31, 2015 #659 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2015 Ok τώρα είναι εντάξει το τιμόνι, σταθερή συμπεριφορά. @gchristod, σου έχω challenge Θα αλλάξω background.. Από "is better" θα το κάνω "is the best" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Δεκέμβριος 31, 2015 #660 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2015 Θα αλλάξω background.. Από "is better" θα το κάνω "is the best" Lol Challenge accepted αγαπητέ. Επίτηδες έκανες το χρόνο με το R32 για extra in-your-face effect?[emoji14] Δεν πρόκεται, αλλά έτσι και κάνω ταχύτερο χρόνο, χρωστάς 2 παρουσίες σε συναντήσεις R3E... Deal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts