wolves Σεπτέμβριος 30, 2015 #321 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2015 Bentley Continental GT3 licensed for R3E Sector 3 Studios today officially announced the upcoming inclusion of a Bentley Continental GT3 race car in the soon to be released ADAC GT Masters 2015 pack for their premier free to play simulator: RaceRoom Racing Experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Οκτώβριος 8, 2015 #322 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2015 (edited) Audi Sport TT Cup R3E: Spectator & Broadcast Guide Released Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 8, 2015 από wolves 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Οκτώβριος 10, 2015 #323 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 ΠΡΟΣΕΧΩΣ Αγώνας με Group 5 Mόνο για χεράτους και βαριά χέρια Λεπτομέρειες εντός την ημέρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Οκτώβριος 10, 2015 #324 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 Σίγουρα θες σίγουρα βαριά χέρια? Γιατί τότε οι κατραπακιές που θα φας θα πονέσουν περισσότερο Θέλω να κάνω μία πρόσκληση στα μέλη του thelab που ασχολούνται έστω και περιστασιακά με το R3E, να περάσουν μια βόλτα από το Zolder και να διδάξουν στον mad_dog λίγη ταπεινότητα. Η δικιά μου μαθησιακή μέθοδος για την περίσταση θα είναι μέσω της Greenwood Corvette. Έχει τις εξατμίσεις στο πλάι, οπότε το πίσω μέρος της είναι "καθαρό" για να το θαυμάζει o ανωτέρω κύριος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Οκτώβριος 10, 2015 #325 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 :D :D Aχχχχχ Θα πέσουν κορμιά και δεν κάνει.... Δεν θα πάμε εκδρομή sud1500t ... Group 5 είναι αυτά... Επειδή σας ξέρω και είμαστε σαν μια οικογένεια...σας δίνω αέρα στον γύρο 10 sec Tι άλλο να κάνω για να έχουμε ανταγωνισμό... B) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Οκτώβριος 10, 2015 #326 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 Τι πιστα σκεφτεστε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Οκτώβριος 10, 2015 #327 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 Τι πιστα σκεφτεστε;Για Zolder μαλλον. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Οκτώβριος 10, 2015 #328 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 Bathrust 30% εκπτωση για οσους ενδιαφερονται. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Οκτώβριος 10, 2015 #329 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 (edited) Tρίτη 13 Οκτώβρη 2015 Zolder Group 5 Ώρα Ελλάδας: 22:00 (Αγώνας) Practice 21:30 TS3 Server ο γνωστός Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 10, 2015 από mad_dog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Οκτώβριος 10, 2015 #330 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 (edited) ^^ θα ειμαι εκει....με το μαλακο, ετσι; Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 10, 2015 από wolves 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 11, 2015 #331 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2015 Zolder + αμάξι group 5 = 6.54€ Θα το σκεφτώ. Ως τότε, ποιο να έπαιρνα από τα Group 5? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Οκτώβριος 11, 2015 #332 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2015 (edited) ^^ θα ειμαι εκει.... με το μαλακο, ετσι; Δεν έχει μαλακό κύριοι !!! Εκεί θα πέσουν κορμιά !!! Ήδη ο αγαπητός φίλος ξεκίνησε τον πόλεμο: Σίγουρα θες σίγουρα βαριά χέρια? Γιατί τότε οι κατραπακιές που θα φας θα πονέσουν περισσότερο Θέλω να κάνω μία πρόσκληση στα μέλη του thelab που ασχολούνται έστω και περιστασιακά με το R3E, να περάσουν μια βόλτα από το Zolder και να διδάξουν στον mad_dog λίγη ταπεινότητα. Η δικιά μου μαθησιακή μέθοδος για την περίσταση θα είναι μέσω της Greenwood Corvette. Έχει τις εξατμίσεις στο πλάι, οπότε το πίσω μέρος της είναι "καθαρό" για να το θαυμάζει o ανωτέρω κύριος Δυστυχώς θα αναγκαστώ να είμαι σκληρός για να αποκαταστήσω την τάξη...δεν νοείται απλοί οδηγοί να ομιλούνε με αυτόν τον τρόπο σε εμένα τον Πιλότο... Λυπάμαι κύριοι αλλά ο αγώνας θα είναι σκληρός... Σκεφτείτε λοιπόν καλά όσοι πάρετε μέρος... :lol: :lol: Zolder + αμάξι group 5 = 6.54€ Θα το σκεφτώ. Ως τότε, ποιο να έπαιρνα από τα Group 5? Δεν ξέρω τι σου αρέσει από τα αυτοκίνητα, μερικά είναι turbo μερικά όχι... Εμένα μου αρέσει η BMW και το Ford capri για παράδειγμα, όσοι έχουν οδηγήσει την BMW και θέλουν μπορούν να σε που πως είναι. Για μένα η BMW είναι δύσκολο, αλλά έχει καλό γκάζι και για μια τέτοια κλειστή πίστα είναι καλό. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2015 από mad_dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 11, 2015 #333 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2015 Ναι θυμήθηκα, υπάρχει κ το test drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Οκτώβριος 11, 2015 #334 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2015 Έχει test drive, αλλά πες μας και την γνώμη σου ποιο σου άρεσε και γιατί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 11, 2015 #335 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2015 (edited) Από την τελευταία φορά που έτρεξα raceroom, ήμουν σε φάση ποιο θα με χάλαγε λιγότερο... Αλλά ας μην προτρέχω χεχε Υ.Γ. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω, πως ένας που πεθαίνει για hardcore καταστάσεις τύπου rF2, αρέσκεται σε sim που φλερτάρει με το simcade... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2015 από liakjim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Οκτώβριος 11, 2015 #336 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2015 (edited) Zolder + αμάξι group 5 = 6.54€ Θα το σκεφτώ. Ως τότε, ποιο να έπαιρνα από τα Group 5?Εγω προτιμησα τη bmw για το λογο οτι παιζει και σε αλλο pack (hillclimb), οποτε θα εχω προσβαση και σε εκεινο με την ιδια αγορα.Και παλι αυτην θα επελεγα, παντως, μονο και μονο για τον ηχο της.Capri επισης απιστευτος ηχος. Δεν ξερω αν ειναι sim ή simcade το R3E, αλλα στο θεμα του ηχου κανει ολα τα υπολοιπα να φαινονται σαν απλα platformers. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2015 από wolves 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Οκτώβριος 11, 2015 #337 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2015 (edited) Υ.Γ. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω, πως ένας που πεθαίνει για hardcore καταστάσεις τύπου rF2, αρέσκεται σε sim που φλερτάρει με το simcade... Δεν είναι simcade (πάντα για εμένα προσωπικά) το θεωρώ σαν το AC, αλλά μου αρέσει περισσότερο γιατί έχει καλύτερο FFB από του ΑC. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, το θέμα μας είναι ότι στoν αγώνα θα μείνετε πολύ πίσω...τόσο πολύ που θα ξεχάσετε ότι τρεχαμε μαζί... :p Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2015 από mad_dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 11, 2015 #338 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2015 Δεν με θέλει ρε παιδί μου. Πατάω TEST DRIVE και μου πετάει ένα server error κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Οκτώβριος 12, 2015 #339 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 Zolder δυστυχώς δεν έχω στο RRE, κρίμα γιατί τα group 5 είναι πολύ καλά και η τρίτη είναι καλή μέρα για μένα μιας και συνήθως δεν ασχολούμαι με το βασικό μου sim.Group 5 @ Bathurst για να ξεχωρίσουμε τα παιδιά από τους άνδρες! [emoji2] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Οκτώβριος 12, 2015 #340 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 (edited) Aν συμφωνούν και οι υπόλοιποι που θα τρέξουν ή έχουν την Bathurst πολύ ευχαρίστως να γίνει η αλλαγή ! Από μένα τουλάχιστον είναι εντάξει. Να δούμε τι έχουν όλοι και τρέχουμε Αλλά το σίγουρο είναι Group 5...ή όπως θα λέγαμε τα GT είναι για παιδιά, τα Group 5 για άντρες. :D :D Eπειδή έχω μεγάλα κέφια, έχετε όλοι 20 sec στον γύρο !!! Ναι το ξέρω έχω μεγάλη καρδιά και είμαι καλό παιδί... :lol: Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 12, 2015 από mad_dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts