wolves Μάρτιος 24, 2016 #721 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 πριν 36 λεπτά, το μέλος gchristod έγραψε: Packs not included, που είναι λίγο fail. Ειδες που γκρινιαζες; Oντως λιγο fail που δεν περιλαμβανει packs, αλλα κατι θα τσιμπησουμε και ετσι.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 24, 2016 #722 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 Fail είναι όλο το παιχνίδι αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 24, 2016 #723 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος liakjim έγραψε: Fail είναι όλο το παιχνίδι αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία... Εμας μας αρεσει, τι θετε τωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 24, 2016 #724 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 Τίποτα, ευκαιρία για λίγο ακόμα χολή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάρτιος 24, 2016 #725 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 Αντί να πάνε να φτιάξουν καμιά μηχανή της προκοπής ΟΛΟΙ τους πλήν rf2 κάνουν μάρκετινγκ,δώσε πράμα στο λαό ,ρε " οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ " . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Μάρτιος 24, 2016 #726 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 Ειδες που γκρινιαζες; Oντως λιγο fail που δεν περιλαμβανει packs, αλλα κατι θα τσιμπησουμε και ετσι.... Τσάμπα η γκρίνια[emoji14]Θα τσιμπήσω σίγουρα την φόρμουλα και πιθανότατα το ΤΤ. Δεν έχω το Buriram, αλλά δεν βλέπω να χρησιμοποιείται online και μάλλον δεν θα το πάρω. Τίποτα, ευκαιρία για λίγο ακόμα χολή! Δεν άδειασε ακόμα?[emoji14] Αντί να πάνε να φτιάξουν καμιά μηχανή της προκοπής ΟΛΟΙ τους πλήν rf2[emoji14]κάνουν μάρκετινγκ,δώσε πράμα στο λαό ,ρε " οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ " . Είμαστε της ποσότητας, όχι της ποιότητας[emoji14] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 24, 2016 #727 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 πριν 5 λεπτά, το μέλος panosdimp έγραψε: Αντί να πάνε να φτιάξουν καμιά μηχανή της προκοπής ΟΛΟΙ τους πλήν rf2 κάνουν μάρκετινγκ,δώσε πράμα στο λαό ,ρε " οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ " . Στο συγκεκριμενο η μηχανη του δεν με χαλαει (αν εννοεις με τον ορο μηχανη και τα physics, ffb εκτος απο τα γραφικα) Θελει πολυ στρωσιμο και συμμαζεμα ομως ακομα το game και θα προτιμουσα και εγω να ασχοληθουν περισσοτερο με αυτο παρα με την προσθηκη νεου περιεχομενου. Στην παρουσα φαση, ετσι απο πεισμα και μονο, τους στηριζω και ελπιζω να μην το μετανοιωσω στο τελος.... Προσφερει ομορφους αγωνες παντως, ρε γαμωτο (οταν καταφερεις και τους πετυχεις...) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Μάρτιος 25, 2016 #728 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2016 Χτύπησα τη μπέμπα από το DTM 2015, τη Raceroom Formula και το Audi TT με 5 ευρώπουλα, not bad 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Μάρτιος 25, 2016 #729 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2016 BMW M4 DTM 2015 @ Brands Hatch, μπράβο στη Sector 3 που με πόρωσε πρωινιάτικα να τρέχω αγώνες με το AI και κρίμα για το business model που ακολουθεί, τουλάχιστον με ανοιχτό μυαλό μπορούμε να απολαμβάνουμε τα καινούργια αυτοκίνητα που είναι πάρα πολύ καλά, αναμένω πράσινη κόλαση την επόμενη εβδομάδα για αγώνες με Group 5. ΑΙ @ 120%, δώσε και άλλο Sector 3 αντέχουμε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Μάρτιος 25, 2016 #730 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2016 George, απενεργοποίησε τα corner markers γιατί θα τα δει κανένας mad dog και θα μας πάρει στο ψιλό! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Μάρτιος 25, 2016 #731 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2016 lol δεν έχω ιδέα πως απενεργοποιούνται, όυτως ή άλλως τις περισσότερες πίστες τις έχω τρέξει εκατοντάδες φορές και τις ξέρω απέξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 25, 2016 #732 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2016 9 hours ago, geovas77 said: Χτύπησα τη μπέμπα από το DTM 2015, τη Raceroom Formula και το Audi TT με 5 ευρώπουλα, not bad Δοκίμασα τα 3 αμάξια σε test drive. Το DTM ψιλο παλεύεται. Τα άλλα 2 είναι άθλια, ειδικά το formula. Για να δούμε το επόμενο update που λένε αλλαγές σε FFB. Υ.Γ. Να δω πότε θα φτιάξουν να φαίνονται σωστά το τιμόνι σε πλήρες wheel lock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 25, 2016 #733 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος liakjim έγραψε: Το DTM ψιλο παλεύεται. Τα άλλα 2 είναι άθλια, ειδικά το formula. Για να δούμε το επόμενο update που λένε αλλαγές σε FFB. Υ.Γ. Να δω πότε θα φτιάξουν να φαίνονται σωστά το τιμόνι σε πλήρες wheel lock. Δεν παω να το υπερασπιστω, αλλα οπως εχουμε ξαναναφερει, το αδικει αρκετα η πιστα του test drive. Mακαρι, παντως να σας ικανοποιησουν οι νεες αλλαγες στο ffb.... Kανε και μια επεξηγηση σε αυτο για το τιμονι, για μενα τον "μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα" γιατι δε το πιασα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Μάρτιος 25, 2016 #734 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2016 Εννοεί τις περιστροφές των χεριών in game σταματάει στις 270 μοίρες. Υπάρχει ήδη καινούριο animation το οποίο τώρα το έχει μόνο το ΤΤ, θα το βάλουν και στα υπόλοιπα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 25, 2016 #735 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 26, 2016 #736 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2016 WTCC – MAC3 Introduction Trailer featuring RaceRoom WTCC 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 26, 2016 #737 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάρτιος 27, 2016 #738 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2016 Eτρεξα τη φόρμουλα raceroom στο κομπετίσιον και την βρήκα, τολμώ να πω καλούτσικο φίλινγκ πολύ καλά τα υπόλοιπα ,ήχος γραφικά . Δεν με χαλάει καθόλου, βάλε Γιάννη αγώνα στο mid ohio chicane και είμαι μέσα αρκεί να είναι αργά κατά προτίμηση Παρασκευή. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 27, 2016 #739 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος panosdimp έγραψε: βάλε Γιάννη αγώνα στο mid ohio chicane και είμαι μέσα αρκεί να είναι αργά κατά προτίμηση Παρασκευή. Και εγω μεσα εννοειται...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Μάρτιος 27, 2016 #740 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2016 Οκ, κι εγώ μέσα, το κανονίζουμε μέσα στην εβδομαδα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts