wolves Ιανουάριος 11, 2016 #681 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 @gchristod, το NSU θα το παρουμε, ετσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Ιανουάριος 11, 2016 #682 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 (edited) @gchristod, το NSU θα το παρουμε, ετσι;Μόνο μετά από δοκιμή φίλε wolves. Σαν αρχική ιδέα φαίνεται πολύ fun (mid-engined, με λίγους ίππους αλλά ελαφρύ, παλιά λάστιχα), αλλά είμαι επιφυλακτικός γιατί ήμουν πολύ hyped για τα TT και FR2 και όταν τα δοκίμασα έτοιμος να τα πάρω, μου φάνηκαν λίγο meh. Έχεις πάρει το ΤΤ Cup? Αν ναι, εντυπώσεις? Ίσως να θέλει πίστα που να του ταιριάζει, το raceroom raceway που έχουν για τα test drive μάλλον το αδικεί. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2016 από gchristod Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 12, 2016 #683 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2016 TT Cup οχι ακομα, αλλα εχει μπει wishlist.FR2 τσιμπησα και το εχω δοκιμασει στο competition μονο μεχρι τωρα. Δεν ειναι κακο....Συμφωνω και γω για την test drive πιστα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Ιανουάριος 12, 2016 #684 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2016 FR2 τσιμπησα και το εχω δοκιμασει στο competition μονο μεχρι τωρα. Δεν ειναι κακο.... Δεν μου κάθεται ρε γμτ η FR2.... Επειδή το είχαν διαφημίσει σαν ένα low powered, εύκολο στην οδήγηση μονοθέσιο, είχα στο μυαλό μου κάτι σαν τα skip barbers.... Βέβαια μπορεί αυτό να το φαντάστηκα μόνο εγώ Για παράδειγμα η F3 του assetto είναι πολύ καλύτερη, μπορεί να είναι mod που ξενερώνεις, αλλά αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 13, 2016 #685 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 14, 2016 #686 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2016 Nissan Motorsport 300ZX Z32 GTO - Ford Mustang IMSA GTO 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Ιανουάριος 15, 2016 #687 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2016 Aγώνα εδώ και τώτα με IMSA GTO !!! Σαλιγκάρια θα μείνετε πίσω !!! Har har har 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 23, 2016 #688 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2016 Audi R18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 23, 2016 #689 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2016 Σε ποιό δρομολόγιο θα μπεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 16, 2016 #690 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2016 (edited) R3E: Bentley GT3 and Formula RR Junior First Previews Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 16, 2016 από wolves Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Φεβρουάριος 16, 2016 #691 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2016 Formula RR τυφλή αγορά για εμένα παρόλο που δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με RRE, τέτοια αυτοκίνητα είναι τα αγαπημένα μου και όποιο παιχνίδι έχει αντίστοιχα με κερδίζει. Αγαπημένο όλων το Formula Vee του Stock Car Extreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 17, 2016 #692 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 18 hours ago, geovas77 said: Formula RR τυφλή αγορά για εμένα παρόλο που δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με RRE, τέτοια αυτοκίνητα είναι τα αγαπημένα μου και όποιο παιχνίδι έχει αντίστοιχα με κερδίζει. Αγαπημένο όλων το Formula Vee του Stock Car Extreme. Μόνο και μόνο γι αυτό πήρα το gsce αν και έχει και άλλα οχήματα που αξίζουν. Στο raceroom θα κάνω ένα τεστ πρώτα για ευνόητους λόγους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 19, 2016 #693 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 The NSU Prinz TTS Cup is finally available 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 19, 2016 #694 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2016 @gchristod το ειχα πει οτι θα γινοταν αμεση αγορα το κουβαδακι... Το αμαξακι για τα γουστα μου τα ΣΠΑΕΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 20, 2016 #695 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2016 πριν 17 ώρες, το μέλος wolves έγραψε: @gchristod το ειχα πει οτι θα γινοταν αμεση αγορα το κουβαδακι... Το αμαξακι για τα γουστα μου τα ΣΠΑΕΙ. Το δοκίμασα χθες, έχει πολλή πλάκα! Στο multiplayer θα γίνονται μάχες με το μπρικάκι, θα το τσιμπήσω κι εγώ σήμερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 20, 2016 #696 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2016 Στο multi χτες εφαγα μεγαλο κολλημα σε 2 σερβερ που υπηρχαν. Τρομερες μαχες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 23, 2016 #697 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2016 Έχει challenge στο "βουνό"με GT3, για όποιον έχει όρεξη για λίγο hotlapping: http://game.raceroom.com/competitions/565/leaderboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Φεβρουάριος 23, 2016 #698 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2016 Είδα το Prinz και μετά από καιρό είπα να δοκιμάσω λίγο RRE, φοβερά γούστα βγάζεις με το σαραβαλάκι μου θυμίζει έντονα την Alfa GTA από το AC. Μέχρι και online δοκίμασα και πέρασα μία ευχάριστη ώρα, κανονίστε τίποτα να βρεθούμε και από εδώ σε καμμία πίστα να τα σπάσουμε λίγο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 23, 2016 #699 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2016 (edited) To NSU το έχουμε ήδη "τιμήσει" με τον wolves στο online, πηγαίναμε προφυλακτήρα-προφυλακτήρα για κανά 20λεπτο σερί Ας το πάρει και κανένας άλλος να κάνουμε καμιά συνάντηση, το πακέτο με όλα τα liveries κάνει 250vrp και αν πάρεις μόνο ένα livery πέφτει στα 150vrp. Αξίζει και το τελευταίο cent IMHO για το χαβαλέ που προσφέρει. Μπορώ να σηκώσω σέρβερ, αλλά οι διαθέσιμες μέρες μου είναι λίγες, μάλλον Σάββατο μπορώ να δεσμευτώ, ιδιαίτερα πρωί ή μεσημεράκι βολεύει. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 23, 2016 από gchristod Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 26, 2016 #700 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2016 Setup Saving Coming to R3E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts