liakjim Σεπτέμβριος 16, 2015 #261 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 (edited) RaceRoom – Spa-Francorchamps Laser scanned? αλλά εκεί που ενθουσιάστηκα ήταν ο ήχος! Ωραία τα εφέ πχ transmission flex αλλά μου φαίνονται λίγο ψεύτικοι , πιο πολύ για εντυπωσιασμό δλδ. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 16, 2015 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Σεπτέμβριος 16, 2015 #262 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Υπάρχει διάθεση να κάνουμε καμιά φιλική συνάντηση μέσα στην εβδομάδα για λίγη αποτοξίνωση από το AC? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Σεπτέμβριος 16, 2015 #263 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 (edited) Laser scanned? Ωραία τα εφέ πχ transmission flex αλλά μου φαίνονται λίγο ψεύτικοι , πιο πολύ για εντυπωσιασμό δλδ. Έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια μέθοδος laserscanning με αυτή του Zandvoort στο AC [emoji14] Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 16, 2015 από sud1500t 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Σεπτέμβριος 16, 2015 #264 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Laser scanned? Ωραία τα εφέ πχ transmission flex αλλά μου φαίνονται λίγο ψεύτικοι , πιο πολύ για εντυπωσιασμό δλδ. Ποιο πολύ αναφέρομαι στο εύρος του ήχου - γέμισαν μπάσα τα ακουστικά μου και γενικά ζωντάνεψε όλος ο ήχος. Τώρα για το πόσο αληθοφανή είναι τα εφέ - δεν αντιλέγω - δεν ξέρω. Υπάρχει διάθεση να κάνουμε καμιά φιλική συνάντηση μέσα στην εβδομάδα για λίγη αποτοξίνωση από το AC? Θα ήθελα, αλλά δεν έχω τίποτα αγορασμένο και οι δωρεάν πίστες μου είναι άγνωστες, θέλουν δουλειά (χρόνο) για να τις μάθω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Σεπτέμβριος 16, 2015 #265 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Ωραία τα εφέ πχ transmission flex αλλά μου φαίνονται λίγο ψεύτικοι , πιο πολύ για εντυπωσιασμό δλδ. Από τα βίντεο στο ίντερνετ φαίνεται να υπάρχει αρκετό wobble στα πάτα-άσε ακόμα και στα αγωνιστικά gt3 και dtm οπότε δε μου φαίνεται τόσο ψεύτικο.. πχ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Σεπτέμβριος 16, 2015 #266 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Θα ήθελα, αλλά δεν έχω τίποτα αγορασμένο και οι δωρεάν πίστες μου είναι άγνωστες, θέλουν δουλειά (χρόνο) για να τις μάθω. Ασχολήσου με το Portimao πιο πολύ, το raceroom raceway δε λέει και πολλά. Αν αποφασίσεις να αγοράσεις content, μην τα αγοράσεις απευθείας, αγόρασε πρώτα πόντους (vrp) στο raceroom store γιατί εκεί σου δίνει +40% επιπλέον πόντους. Π.χ. με περίπου €35 παίρνεις πόντους αξίας €50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 16, 2015 #267 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Ευχαριστώ για το video 'Ακη. 'Ηταν "ear opener". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Σεπτέμβριος 16, 2015 #268 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Υπάρχει διάθεση να κάνουμε καμιά φιλική συνάντηση μέσα στην εβδομάδα για λίγη αποτοξίνωση από το AC? Aπό εμένα πολύ ευχαρίστως !!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 16, 2015 #269 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 (edited) Λοιπόν, έκανα ενδελεχές τεστ μιας και έχω το Nismo και στους 2 τίτλους και τελικά στο AC ο ήχος είναι πολύ πιο κοντά στο πραγματικό. Το μόνο που δεν υπάρχει είναι το transmission flex .(το οποίο το ξεπερνάμε κάπως με χρήση του mod εδώ http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/fonsecker-sound-mod-pack-v-1-2.26426/ ) . Για τα κοκπιτ δεν το συζητώ καν. Το R3H μοιάζει σαν παιχνίδι 10ετίας. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 16, 2015 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 17, 2015 #270 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2015 Τώρα ποιος ήχος αντιστοιχεί περισσότερο στο πραγματικό, θα σας γελάσω, δεν βρήκα αξιόλογο Inboard του αυτοκινήτου. Πολύ καλή δουλειά πάντως στην αναπαράσταση της πίστας από το R3H. 5.3€ όμως για μία πίστα δεν είναι πολλά? Οδηγικά ας μας πουν οι έχοντες τιμονιέρα αν άλλαξε κάτι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Σεπτέμβριος 17, 2015 #271 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2015 Καλά οι ήχοι του Raceroom είναι σε άλλα επίπεδα. Ο sound engineer είναι κορυφή. Είναι αυτό που είπε ο @Aris Teidis.. Τρομερό εύρος, πολύ γεμάτος και καθαρός ήχος. Στο ac κάποιοι ήχοι όντως είναι πιο κοντά σε χροιά συγκριτικά με το κανονικό, αλλά τι να το κάνεις που είναι σα να τους ακούς μέσα από ακουστικό τηλεφώνου.. Στο dlc2 είπανε ότι οι ήχοι θα είναι πολύ καλύτεροι αφού έγιναν με νέο τρόπο ηχογράφησης. Δεν περιμένω θαύματα, αλλά μια μικρή βελτίωση θα ήταν ευπρόσδεκτη 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Σεπτέμβριος 17, 2015 #272 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2015 Ο ήχος από το R3E είναι απλά σε άλλο επίπεδο...συμφωνώ με τον @akis_z80 ότι οι ήχοι στο AC χρειάζονται βελτίωση. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Σεπτέμβριος 17, 2015 #273 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2015 (edited) Ο Anthony Monteil είναι κορυφή. Και ακούει τις προτάσεις στο φόρουμ, κι αν κάτι είναι χαμηλότερο των στανταρ το παραδέχεται (π.χ. ήχος του R32 Skyline). Ήταν στο τσακ να τον πάρει η polyphony digital για να δουλέψει στο gt7, πριν τελικά καταλήξουν στον υπεύθυνο ήχου του forza (επίσης εξαιρετικός). Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 17, 2015 από sud1500t 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Σεπτέμβριος 19, 2015 #274 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Σεπτέμβριος 19, 2015 #275 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Ας μαζευτούμε αυτοί που ενδιαφέρονται στο R3E.Δοκίμασα την Spa σήμερα με Group5 και DTM92...απλά εγκεφαλικά το ένα μετά το άλλο...πολύ πόρωση. Αν υπάρχει ενδιαφέρον να τρέξουμε Κυριακή την Spa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Σεπτέμβριος 19, 2015 #276 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Είμαι μέσα αλλά για Δευτέρα βράδυ, Κυριακή δεν προλαβαίνω. Spa αλλά με οτιδήποτε εκτός από γκρουπ 5, τι λες για adac '14 ή GT2/GT3? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngeloVZR Σεπτέμβριος 19, 2015 #277 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Γιατι οχι grp5? Απλα ρωταω απο περιεργεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Σεπτέμβριος 19, 2015 #278 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 (edited) Δεν έχω πρόβλημα, απλά με τον mad_dog συνέχεια με αυτα τρέχουμε.Για αλλαγή το είπα. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 19, 2015 από sud1500t 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Σεπτέμβριος 19, 2015 #279 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Δεν έχω πρόβλημα, απλά με τον mad_dog συνέχεια με αυτα τρέχουμε. Για αλλαγή το είπα. Eπειδή με φοβάται με τα Group5 για αυτό το είπε... :p GT3 και ADAC14 είναι καλή επιλογή, όπως και η DTM92... Να κάνω poll ή το κλείσαμε ? Δευτέρα βράδυ, αυτοκίνητα βλέπουμε από εδώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Σεπτέμβριος 19, 2015 #280 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Δευτέρα βράδυ πιθανόν να τα καταφέρω και εγώ, όχι τίποτα άλλο θέλω να δοκιμάσω το Spa. Το ADAC 14 το έχω, group 5 όχι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts