akis_z80 Ιούλιος 7, 2015 #201 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2015 @mad_dog, ευχαριστούμε για τη βραδιά Η αρχή έγινε, ενημερώνεις και ξαναμπαίνουμε! Και μην ξεχνάς.. Κυριακή AC 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούλιος 7, 2015 #202 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2015 παιδια σας εχω κανει add οσους βρηκα groupb sud1500t και panosdimp.akisz80 δεν σε βρισκω. εγω ειμαι ο Lampros Haritos στο raceroom και dtszodiac στο steam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Ιούλιος 8, 2015 #203 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 (edited) Kαλημέρα παιδιά, χτες ήταν πραγματικά καταπληκτικά. Stergioswrc εμείς θα τα πούμε στο Rallycross... :D Όπως είπα ο TS3 Server είναι στην διάθεσή σας. Τα λέμε στις πίστες πάλι... Την επόμενη φορά με silhouette ή GTR2 ή GT3 Ενημερώνω... Αν θέλετε κάντε add το παρακάτω R3EHC Εκεί θα κάνω post τους αγώνες... Kυριακή ? Θα τρέξουμε ξανά την Κυριακή εννοείς ? Εννοείται ^_^ Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 8, 2015 από mad_dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 8, 2015 #204 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 Αναρτώνται κάπου τα αποτελέσματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούλιος 8, 2015 #205 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 Καλό το σκηνικό και το παιχνίδι ,εγώ ήμουν αλλού κι αλλού γιατί είχα μήνες να τρέξω ,μετά το πρώτο 20 λεπτο άρχισε να μου ξανάρχεται αλλά με κάποιες αναποδιές που συνέβησαν δεν κατάφερα να βγάλω και πολλούς γύρους στον πρώτο αγώνα . Στον δεύτερο αγώνα παρ΄ όλο που φοβόμουν τα g5 γιατί δεν τα χα τρέξει ποτέ σε αγώνα μόνο κάποιες δοκιμές είχα κάνει με τη bmw ,άρχισα να περνώ υπέροχα στο practice ακόμα πιο ωραία στο qualify που θα τρωγώμασταν με τον aki αλλά ένα κόλλημα από νεοεισερχόμενο μέ στειλε στην αμμοπαγίδα Στον αγώνα όμως ήλθε η ψυχρολουσία δεν πρόλαβα να κάνω ούτε 50 μέτρα , ένα προβληματάκι εμπρός μας ανάγκασε και μειώσαμε την ταχύτητα με αποτέλεσμα να πέσουν όλοι οι πίσω πάνω μου, γίναμε μαλιά κουβάρια και τα παράτησα γιατί το πιθανότερο ήταν το bmw να αρχίσει να ξεροβήχει και να επιδεινώνεται η κατάστασή του γύρο με το γύρο,εδώ μόνο καλά λόγια έχω να πω το μοντέλο των μηχανικών ζημιών με εντυπωσίασε. Βέβαια αυτό έχει να κάνει περισσότερο με το ότι το μαγαζί άνοιξε για όλο το λαό ,δεν θέλω να γίνομαι ρατσιστής αλλά από την εποχή που άρχισα να παίζω στο thelab με τους assetianous καλόμαθα και τώρα οι public servers μου προκαλούν αλλεργία. Ισως την άλλη φορά να μαζέψουμε περισσότερους δικούς μας και να το κάνουμε club racing αν και κατά τη ταπεινή μου γνώμη γινόταν και χθες με μας τους4-5 που μαζευτήκαμε,νομίζω καλύτερα θα περνούσαμε . Θα με πείτε παραπονιάρη και ίσως έχετε δίκιο αλλά εγώ θα συνεχίσω έτσι για να δικαιώσω τη φήμη μου. Λοιπόν ένα τεράστιο μείον του παιχνιδιού είναι πως όταν είναι σε qualify και μπαίνει στο σέρβερ νέο άτομο κολλάει για 1-2 ολόκληρα δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα αν είσαι σε επικίνδυνο σημείο το χάνεις εντελώς και πας για βρούβες ,αυτό όμως λύνεται εύκολα μετατρέπουμε το σέρβερ σε private και είμαστε όλοι μέσα από το practice μετά κανείς. Καλά όλα αυτά το μείζον όμως θέμα για μένα είναι οι καθημερινές ,χθες μπήκα κατά παράβαση των συνηθειών μου γιατί το χα πεθυμήσει το RRE και για να σας υποχρεώσω να παραστείτε την Κυριακή στον αγώνα μας. Τώρα θα μου πείτε μείζον για σένα για μας ανακούφιση θα απαλλαγούμε από έναν γκρινιάρη σαν και σένα . Αναρτώνται κάπου τα αποτελέσματα? Τι τα θες τι τα γυρεύεις έχει πόντιουμ στο τέλος σαμπάνιες ,γυναίκες μανουλο μάνουλα με τρελές ομπρελίτσες γεμάτες σπόνσορες και τα τοιαύτα για όσους παρευρίσκονται οι άλλοι ας αρκεστούν σε φωτορεπορταζ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούλιος 8, 2015 #206 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 Όντως 1-2 τύποι ήταν απαράδεκτοι. Αν βρούμε μερικές ακόμα συμμετοχές, θα ήταν καλό να παίζουμε σε κλειδωμένο σέρβερ όπως πρότεινε ο Πάνος.Τώρα το να ποστάρουμε αποτελέσματα, laptimes και τα συναφή δε νομίζω ότι έχει σημασία. Η ουσία είναι ότι κάνουμε racing for fun! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Ιούλιος 8, 2015 #207 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 (edited) Αναρτώνται κάπου τα αποτελέσματα? O Server κρατάει αποτελέσματα και κάνει τα upload. Ναι η δυνατότητα αυτή υπάρχει. Kάτι έπαθε όμως ο πίνακας και δεν μπορούμε να τα δούμε...γκούχου γκούχου... :D :D :D :p :p :p Την επόμενη φορά εννοείται κλειδωμένος ο server. Όντως 1-2 τύποι ήταν απαράδεκτοι. Αν βρούμε μερικές ακόμα συμμετοχές, θα ήταν καλό να παίζουμε σε κλειδωμένο σέρβερ όπως πρότεινε ο Πάνος. Τώρα το να ποστάρουμε αποτελέσματα, laptimes και τα συναφή δε νομίζω ότι έχει σημασία. Η ουσία είναι ότι κάνουμε racing for fun! Θα γίνει και αυτό με αναφορά στους αγώνες και photo !!! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 8, 2015 από mad_dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 8, 2015 #208 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 (edited) Δοκίμασα με gamepad, και το παιχνίδι παίζει αξιοπρεπώς. Αν βάλετε κάτι που έχω ή που μπορώ να αποκτήσω και μπορώ, υπολογιστε με.Η πέμπτη το βράδυ είναι μια καλή ημέρα. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 8, 2015 από liakjim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Ιούλιος 8, 2015 #209 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 Πες μας ποιες κατηγορίες έχεις και τι πίστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 8, 2015 #210 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 Μπορείς να με δεις στο raceroom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούλιος 8, 2015 #211 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 Αν βάλετε κάτι που έχω ή που μπορώ να αποκτήσω και μπορώ, υπολογιστε με. αν τα καταφερεις πες μας τον τροπο.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 8, 2015 #212 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 (edited) Άλλο εννοούσα.Αν το έχω.Αν μπορώ να το αγοράσω πχ μπορεί κάποιος να αγοράσει με 2.5€ μόνο ένα αμάξι από ένα πακέτο και να παίξει σε αγώνα με όλα τα άλλα αυτοκίνητα.Και αν μπορώ εκείνη την ημέρα / ώρα. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 8, 2015 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούλιος 8, 2015 #213 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 Αν μπορώ να το αγοράσω πχ μπορεί κάποιος να αγοράσει με 2.5€ μόνο ένα αμάξι από ένα πακέτο και να παίξει σε αγώνα με όλα τα άλλα αυτοκίνητα.και γω αλλο εννοουσα....λογω των τελευταιων γεγονοτων που ζουμε, δεν μπορεις αυτη τη στιγμη να κανεις την αγορα, εχουν κλεισει τα παντα προς τα εξω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Ιούλιος 8, 2015 #214 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 H Πέμπτη είναι καλή μέρα (ευτυχώς δεν θα μπουν τα τιμόνια) Ώρα Ελλάδος 22Πίστα: ZolderAυτοκίνητα: - Aυτοκίνητα προτείνετε εσείς (DTM 14, WTCC 14, GT2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 8, 2015 #215 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 και γω αλλο εννοουσα....λογω των τελευταιων γεγονοτων που ζουμε, δεν μπορεις αυτη τη στιγμη να κανεις την αγορα, εχουν κλεισει τα παντα προς τα εξω...Ούτε με PayPal ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούλιος 8, 2015 #216 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 Ούτε με PayPal ;Φυσικά και δε γίνεται με paypal / πιστωτική. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό με paysafe (αν υπάρχει ακόμα στη χώρα μας). Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 8, 2015 #217 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 (edited) E τότε δέχομαι δωρεές χαχαχαχα Λοιπόν τσίμπησα το ford mustang για να μπούμε για dtm race.. Κανονίστε! Από content έχω adac2013, group5 και τα american tracks. Βάλτε κάτι από αυτά και μπαίνουμε.. Last week που σηκώσαμε server με group5 δε σας είδα πάντως Ε τότε πως? Έχουμε όλοι το ADAC 2013? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 8, 2015 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούλιος 8, 2015 #218 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 E τότε δέχομαι δωρεές χαχαχαχα Ε τότε πως? Έχουμε όλοι το ADAC 2013? Έχω απόθεμα στο steam wallet Μαυραγορίτης θα γίνω. Σας αγοράζω ό,τι θέλετε με 200% προμήθεια 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 8, 2015 #219 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 Αλήτηηηηη!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούλιος 8, 2015 #220 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 (edited) Φυσικά και δε γίνεται με paypal / πιστωτική. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό με paysafe (αν υπάρχει ακόμα στη χώρα μας). και η paysafe τελος.... Important Information - paysafecard ----------------------------------------------------------------------- Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 8, 2015 από wolves 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts