wesker Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Έχω την εν λόγω μητρική και θέλω να ρωτήσω το εξής. Τα ledακια για το CPU load αναβουν κατά την εκκίνηση του PC και μετά σβήνουν. Είναι φυσιολογικό αυτό; Μπορω να τα κάνω να είναι συνέχεια αναμένα;
HotPeanut Δεκέμβριος 2, 2010 #2 Δεκέμβριος 2, 2010 Πρέπει να εγκαταστήσεις από το cd της μητρικής το πρόγραμμα Dynamic energy saver για να αρχίσουν να δουλεύουν.
wesker Δεκέμβριος 2, 2010 Author #3 Δεκέμβριος 2, 2010 Πρέπει να εγκαταστήσεις από το cd της μητρικής το πρόγραμμα Dynamic energy saver για να αρχίσουν να δουλεύουν.2 φορές που έτρεξα το DES μου πέταξε μπλε οθόνη....
HotPeanut Δεκέμβριος 3, 2010 #4 Δεκέμβριος 3, 2010 2 φορές που έτρεξα το DES μου πέταξε μπλε οθόνη....Έχεις κάνει o/c?Ίσως παίζει ρόλο μιας και το παραπάνω πρόγραμμα είναι για εξοικονόμηση ενέργειας
wesker Δεκέμβριος 3, 2010 Author #5 Δεκέμβριος 3, 2010 Έχεις κάνει o/c?Ίσως παίζει ρόλο μιας και το παραπάνω πρόγραμμα είναι για εξοικονόμηση ενέργειαςΌχι δεν έχω κάνει. Πέρασα και το τελευταίο BIOS αλλά πάλι το ίδιο.
HotPeanut Δεκέμβριος 3, 2010 #6 Δεκέμβριος 3, 2010 Για δοκίμασε να κατεβάσεις από εδώ την τελευταία έκδοση GIGABYTE GA-EP45-UD3L (Rev. 1.0) | Μητρικές - Εφαρμογές
wesker Δεκέμβριος 3, 2010 Author #7 Δεκέμβριος 3, 2010 Για δοκίμασε να κατεβάσεις από εδώ την τελευταία έκδοση GIGABYTE GA-EP45-UD3L (Rev. 1.0) | Μητρικές - ΕφαρμογέςΤο έβαλα και πάλι freezάρει το PC.... Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει...
HotPeanut Δεκέμβριος 5, 2010 #8 Δεκέμβριος 5, 2010 Δεν έχω ιδέα.Ίσως κάποιο κομμάτι hardware να μην συνεργάζεται καλά με το πρόγραμμα.
Evan Δεκέμβριος 7, 2010 #10 Δεκέμβριος 7, 2010 Κοιτα και το bios μηπως και δεν εχεις ενεργοποιημενες τις λειτουργιες της CPU για την εξοικονομηση ενεργειας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.