Jump to content

Αγορά οθόνης 23"/24"

hondo1

Recommended Posts

Πηρα και εγω μια Dell 2311.

Σαν πρωτη εντυπωση πολυ θετικη για τα λεφτα της, καλες γωνιες θεασης, καλη ευκρινεια.

Και πολυ χαμηλη καταναλωση ρευματος 28-32watt (που σημαινει οτι δεν θα σας ψηνει το καλοκαιρι)

Βεβαια σαν κατοχος και μιας dell 2408 οι διαφορες με ενα ακριβο panel σαν της 2408 φαινονται και με κλειστη οθονη.

Πχ η οθονη της 2408 φαινεται πιο μαυρη.

Οταν τις συγκρινα η 2311 σε μονοχρωμα φοντα τα pixel κανουν κατι νερα, το μαυρο δεν ειναι τοσο μαυρο.

Τα χρωματα της 2408 ειναι πολυ πιο δυνατα. Ειδικα το κοκκινο ειναι σχεδων +30% σαν εντυπωση στο ματι.

Και η γωνια θεασης της 2408 απλα δεν υπαρχει.

Ισως η 2408 να εχει ενα κλικ λιγο παραπανω input lag αποτι της 2311, και η 2408 εχει την τριπλασια καταναλωση σε ρευμα !

Η 2311 ειναι βεβαια και μιση σε παχος... !

Α και το τελευταιο ειναι οτι τα κουμπια της 2311 οταν θα θελησετε να κουνησετε λιγο την οθονη με το δεξι σας χερι

σιγουρα θα ενεργοποιησετε τα κουμπια του μενου της !

th_dell-1.jpg

Πηρα και εγω μια Dell 2311.

Σαν πρωτη εντυπωση πολυ θετικη για τα λεφτα της, καλες γωνιες θεασης, καλη ευκρινεια.

Και πολυ χαμηλη καταναλωση ρευματος 28-32watt (που σημαινει οτι δεν θα σας ψηνει το καλοκαιρι)

Βεβαια σαν κατοχος και μιας dell 2408 οι διαφορες με ενα ακριβο panel σαν της 2408 φαινονται και με κλειστη οθονη.

Πχ η οθονη της 2408 φαινεται πιο μαυρη.

Οταν τις συγκρινα η 2311 σε μονοχρωμα φοντα τα pixel κανουν κατι νερα, το μαυρο δεν ειναι τοσο μαυρο.

Τα χρωματα της 2408 ειναι πολυ πιο δυνατα. Ειδικα το κοκκινο ειναι σχεδων +30% σαν εντυπωση στο ματι.

Και η γωνια θεασης της 2408 απλα δεν υπαρχει.

Ισως η 2408 να εχει ενα κλικ λιγο παραπανω input lag αποτι της 2311, και η 2408 εχει την τριπλασια καταναλωση σε ρευμα !

Η 2311 ειναι βεβαια και μιση σε παχος... !

Α και το τελευταιο ειναι οτι τα κουμπια της 2311 οταν θα θελησετε να κουνησετε λιγο την οθονη με το δεξι σας χερι

σιγουρα θα ενεργοποιησετε τα κουμπια του μενου της !

th_dell-1.jpg

να σε ρωτησω ποια η διαφορα μεταξυ dell 2408 με dell 2410???

Η 2410 ειναι πιο καινουριο μοντελο με διαφορετικο panel που ειναι σαν της 2311

2408 = S-PVA

2410 = H-IPS

Η 2408 ειχε καμια 150 ευρω παραπανω οταν βγηκε και σε review στο prad ειχε παρει 5 αστερια

PRAD | Review Dell 2408WFP

ενω η 2410 3 αστερια

PRAD | Review Dell U2410

Για συκγριση χαρακτηριστικων

Μπορεις να πας στο site http://www.prad.de/en/index.html και να διαλεξεις ποιες να συγκρινεις.

σε ευχαριστω πολυ..απλα θελω να παρω 24..δεν μ λες η δικια σου δεν κυκλοφορη??ελεγα 27 αλλα ειναι too much πιστευω.

Εγω οπως λεω και σε αλλο ποστ φιλου επειμενω στην Samsung φιλε μου.......πηγαινε μια απο πλαισιο και κανε την συγκριση απο κοντα τις οθονες που σκοπευεις να παρεις και θα καταλαβεις τι εννοω:T:

Εγω οπως λεω και σε αλλο ποστ φιλου επειμενω στην Samsung φιλε μου.......πηγαινε μια απο πλαισιο και κανε την συγκρυση απο κοντα τις οθονες που σκοπευεις να παρεις και θα καταλαβεις τι εννοω:T:

ποιο μοντελο?

ποιο μοντελο?

ολες οι samsung ειναι κορυφη που εχω δει στην αποκριση χρωματων και ειδικα στο γριζο που ακομη και πανακριβα μοντελα υστερουν ....εγω εχω παντως την syncmaster t260 26' και δεν την αλλαζω με τιποτε

http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-t260hd/4505-3174_7-33192411.html?tag=also

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168029

PER.168029.jpg

Αυτη εχω, καταπληκτικα χρωματα ευκρινεια γωνια θεασης αποκριση κλπ.

Τα μονα αρνητικα ειναι πολυ φωτεινη και καιει ρευμα πρεπει να κοψεις πολυ φωτεινοτητα κλπ σε στραβωνει !

Και εχει μια ταση αν βαλεις πχ γκρι φοντο προς τα αριστερα να κοκκινιζει λιγο.

Αυτα !

Εχει πανω και πολλες θυρες αλλα και usb hub. Και υποδοχες memorycard στο πλαι.

Αλλα πρεπει να ειναι ακριβη ακομη!

Πχ δες εδω μια φωτο που τραβηξα την οθονη και μοιαζει σαν εικονα jpeg η ferrari απο την οθονη!

+1 και απο μένα. Αν και την πήρα λίγο ακριβά (σε σχέση με άλλες), δεν έχω μετανιώσει ούτε... ευρώ!

Και όπως είπε ο φίλος, καλό θα είναι να μειώσεις τη φωτεινότητα.

th_dell.jpg

σε ευχαριστω πολυ..απλα θελω να παρω 24..δεν μ λες η δικια σου δεν κυκλοφορη??ελεγα 27 αλλα ειναι too much πιστευω.

Σαν κατοχος της Dell U2410 στη προτεινω ανεπιφυλακτα ειναι κορυφαιαα!!!

Υστερα απο πολυ ψαξιμο κ διαβασμα review κατεληξα σ αυτη.... αλλα δεν ειχα πειστει ηθελα να τη δω κ απο κοντα κατι το οποιο δεν ηταν εφικτο :( ....

θα σας φανει γελοιο αλλα οταν ειδα αυτο το videaki ( καλα ειχα δει κ αλλα αν και απο βιντεο εννοειται δεν μπορεις να καταλαβεις πολλα ) αλλα μετα το 1:04 του [ame=http://www.youtube.com/watch?v=8gbqYya8w1I&feature=related]συγκεκριμενου[/ame] εγινε το μεγαλο clik κ πηρα την αποφαση!! και δεν το εχω μετανοιωσει καθολου!!!!

πραγματικα εικονα ειναι απιστευτη..οντως μετα το 1.04 ειναι λες και εισαι μεσα στο αμαξι.πωσ και δεν πειρες 27????

πραγματικα εικονα ειναι απιστευτη..οντως μετα το 1.04 ειναι λες και εισαι μεσα στο αμαξι.πωσ και δεν πειρες 27????

Δν πηρα την 27 λογω τιμης φυσικα... Ημουν απο 20" κ πηγα 24" κ λεω κατσε να ανεβαινουμε σιγα σιγα τα σκαλοπατακια μη παθουμε κ τπτ ετσι αποτομα...... :))))

Αλλα κ η dell U2711 ειναι εξισου καλη απ οσα εχω διαβασει...

τωρα εξαρταται τι ζητας εσυ.... :rolleyes:

καλη χρονια!:magic:

και εδω μερικες συγκρισεις..

Product Face-Offs Monitors - DigitalVersus

η Dell u2311h rev01 μπορει να μην εχει το τελειο μαυρο...αλλα εχει παρα πολυ καλες διαβαθμησεις του μαυρου.. ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την αγορα αυτη:T:

@hondo1 στα games πως την βλεπεις?απο αποψη input lag & ghosting?

αψογη!

και εγω ειχα υποψιες για τα 8ms που ελεγε..αλλα οπως ειπα κ σε προηγουμενο ποστ ειναι ποιο γρηγορη απο την προηγουμενη tn panel που ειχα στα 2ms..

• 3 weeks later...
αψογη!

και εγω ειχα υποψιες για τα 8ms που ελεγε..αλλα οπως ειπα κ σε προηγουμενο ποστ ειναι ποιο γρηγορη απο την προηγουμενη tn panel που ειχα στα 2ms..

Ναι αλλά δεν μας είπες ποια είναι η προηγούμενη , για να καταλάβουμε τι συγκρίνεις ? :)

Ναι αλλά δεν μας είπες ποια είναι η προηγούμενη , για να καταλάβουμε τι συγκρίνεις ? :)

check πωλησεις :clap:

check πωλησεις :clap:

Καλά, πάρε το μυστικό μαζί σου .. είμαι ο τρίτος που σε ρωτάει άμεσα η έμμεσα ..

Τέταρτος δεν θα υπάρξει.

καλα εκανες και εγω στη θεση την dell θα επαιρνα...εχω και εγω και μου βγικε πολυ καλη...την εχω 2 χρονια...:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.