Jump to content

Αγορά οθόνης 23"/24"

hondo1

Recommended Posts

Καλησπερα labites,

θα ηθελα μια μικρη βοηθεια για την αγορα μιας οθονης 23" ή 24" με budget τα 300-350 ευρω:T:

ειμαι αναμεσα σε αυτες:

Samsung F2380MX ή F2380M

BenQ VW2420 ή EW2420

Dell U2311H ή U2410 (εδω ξεπερναμε τα ~300 ευρω budget)

ή να αγοραζα μια υποτιθέμενη led/lcd με 2ms tn panel ? πχ Samsung BX2431 ή PX2370

εχω μπερδευτει λιγο, απ'οτι εχω ψαξει τις συγκεκριμενες σε πολλα forum/google κτλ...

οσο αναφορα τις led που λενε οτι εχει καποια black-crush/φωτεινα σημεια στις γωνίες...ισχυει? μηπως ειναι γενικα καλυτερες οι lcd?:...:

τα φωτα σας, διευκρινισεις, προτασεις κτλ ολα ευπροσδεκτα :smoke:

• 2 weeks later...

ακομα αναποφασιστος..:wall:

@ panoflevas θα περασω να την δω μεσα στην βδομαδα..το θεμα ομως ειναι οτι δεν θελω να ειναι tv..

check εδω αν εχετε χρονο .. λεει για τις benq με το va panel / led ... σε σχεση με αλλες και με τις Dell

http://hardforum.com/showthread.php?t=1529765&page=18

Αυτη εχω, καταπληκτικα χρωματα ευκρινεια γωνια θεασης αποκριση κλπ.

Τα μονα αρνητικα ειναι πολυ φωτεινη και καιει ρευμα πρεπει να κοψεις πολυ φωτεινοτητα κλπ σε στραβωνει !

Και εχει μια ταση αν βαλεις πχ γκρι φοντο προς τα αριστερα να κοκκινιζει λιγο.

Αυτα !

Εχει πανω και πολλες θυρες αλλα και usb hub. Και υποδοχες memorycard στο πλαι.

Αλλα πρεπει να ειναι ακριβη ακομη!

Πχ δες εδω μια φωτο που τραβηξα την οθονη και μοιαζει σαν εικονα jpeg η ferrari απο την οθονη!

th_dell.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.