Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2010 Καλησπερα σε ολους....Μια απλη καθημερινη απορια εχω που δεν εχω καταλαβει ακομα.... που χρησιμευουν οι 2 ethernet ports στα καινουργια μοντελα των Mobo?Ευχαριστω...
Astakos Δεκέμβριος 2, 2010 #2 Δεκέμβριος 2, 2010 gigabit bridge connection με αλλο pc ειναι ενα παραδειγμα.
cna Δεκέμβριος 2, 2010 #3 Δεκέμβριος 2, 2010 1 ethernet για σύνδεση με router και μια για σύνδεση με εξωτερική μονάδα αποθήκευσης πχ...
dpolal Δεκέμβριος 2, 2010 #4 Δεκέμβριος 2, 2010 Gigabit εννοείς... Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, π.χ. σου δίνουν την δυνατότητα να υλοποιήσεις ξεχωριστό δίκτυο για τα πισί που τυχόν έχεις στο σπίτι. Μπορείς να μετατρέψεις το πισί σου σε dns server και να μοιράζει αυτό ip και δίκτυο και όχι το router κλπ κλπ κλπ.
arys Δεκέμβριος 3, 2010 #5 Δεκέμβριος 3, 2010 Λειτουργεί και ως failover αλλά και για load balancing.
Dark Oblivion Δεκέμβριος 3, 2010 Author #6 Δεκέμβριος 3, 2010 Λειτουργεί και ως failover αλλά και για load balancing.Δηλαδη φιλε μου???
halastrous Δεκέμβριος 13, 2010 #7 Δεκέμβριος 13, 2010 Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και ένα μήνα.Έχω την Gigabyte GA-X58A-UD5 που έχει 2 θύρες ethernet.Στην αρχή συνδεόμουν κανονικά στο internet,μετά από 2 μέρες μου εμφανίζει και ένα δημόσιο δίκτυο(εκτός του αρχικού που έχω ορίσει ως οικιακό) και δεν έχω πρόσβαση στο δίκτυο.Πρέπει να επιλέξω και τις δύο τοπικές συνδέσεις και να κάνω γεφύρωση δικτύου για να έχω πρόσβαση στο ιντερνέτ. Όλα οκ.όταν κλείσω το pc ή κάνω επανεκκίνηση πρέπει να διαγράψω τη γέφυρα σύνδεσης και μετά έχω πρόσβαση στο ιντερνέτ.Αυτό πρέπει να κάνω συνέχεια για να έχω ιντερνέτ.Τι μπορεί να φταίει?Έχω windows 7.Και στα 32 και στα 64 bit το ίδιο πρόβλημα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθειά σας.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.