Jump to content

Android κινητά και performance

jpavly

Recommended Posts

Όσοι έχετε Android κινητά, τι συσκευές έχετε;

Γλυκοκοιτάζω το νέο LG Optimus One, με 3.2" HVGA οθόνη, wifi, Bt κλπ και τιμή ~250€.

Αυτό που σκέφτομαι φυσικά είναι το performance, πόσο επαρκεί ο 600άρης CPU του και τα 170Mb RAM. Κι όταν λέω performance, με νοιάζει αρκετά και το gaming μεταξύ άλλων, παιχνίδια τύπου Angy Birds, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον είναι RAM/CPU hungry αυτά.

Να το σκεφτώ ή να παραμείνω στην ιδέα του μεταχειρισμένου iPhone 3GS?

Παρε το san francisco απο ebay 180 ευρω shipped+unlocked.

http://www.thelab.gr/mobile-computing/zte-blade-87504.html :T:

Καλή περίπτωση, αν και δεν ξέρω αν θέλω να παίξω κορώνα-γράμματα την εγγύηση μέσω Ebay Seller.

παρε μτχ ενα HTC HD2 και πετα πανω ενα android 2.2 froyo (μια 300-250 θα το βρεις)

Ποτέ ξανά HTC :p

Αν είναι να δώσω 300€ θα πάρω iPhone και του βάζω και Android άμα γουστά ;)

Κοίτα φίλε μου, εγώ με ένα hero oc στα 690 mhz , και 200 mb πραγματική (νομίζω :p) ram, σε βαριά παιχνίδια δεν είμαι ευχαριστημένος.

Και το συγκεκριμένο που αναφέρεις, το τρέχω μεν, αλλά συχνά πυκνά κολλάει, και δεν είναι τόσο άνετο να παίζεις.

Τώρα το optimus δεν ξέρω αν είναι ταχύτερο, αλλά καλύτερα να πας σε κανένα μεγαλύτερο, για πιο άνετο gaming, αλλά και γενικότερα πιο smooth (όπως λένε στα review :p) περιβάλλον όταν χρησιμοποιείς το τηλ για άλλα προγράμματα.

Κοιτα να εχει τουλαχιστον 512 μνημη και ενα ικανοποιητικο επεξεργαστη. Το ZTE Blade καλο μεν για τα λεφτα του αλλα μετα το Android 2.3 μην περιμένεις αλλη αναβάθμιση λογο επεξεργαστη και μνημης. Μεταχειρισμένο Desire με 300€ ή μετα πηγαινε σε μεταχειρησμένο iPhone.

Έχει στο youtube έναν τυπάκο που κάνει review το blade, και τρέχει και ένα παιχνίδι, το οποίο είδα πως πάει σε galaxy s (600mhz vs 1ghz αλλά 2.2 vs 2.1 adroid). Στο galaxy s φυσούσε. Στο blade δε τράβαγε.

Τώρα για τα 4-5 "πολύ" απαιτητητικά παιχνίδια θα σου έλεγα δεν έχει σημασία. Εν όψη όμως psx emulator στο android (ff7 στο κινητό, φακ yeah) θα σου έλεγα άστο, άμα σε ενδιαφέρει.

EDIT: Αντί για link το έκανε embed...oh well 1o link ειναι στο youtube άμα βάλεις zte blade, μη πετάω video εδώ μέσα

Παρόλο που θεωρώ την apple μια από τις χειρότερες και πιο μούλικες εταιρίες, μακράν πιο μουλωχτοί ακόμα και από την αστεία m$, με τα δεδομένα που θέτεις, σου προτείνω το i-phone, μην κοιτάξεις πουθενά αλλού... έχουν πολύ καλό ui και είναι ίσως το πιο responsive touch που έχω δει σε κινητό (δεν έδωσαν τσάμπα τα εκατομμύρια όταν αγόρασαν κάτι τύπους που ξεπάτωσαν την έννοια του touch/multitouch (κυκλοφορούν κάτι βιντεάκια από παλιά))...

Αν, λέμε ΑΝ πας σε μεγαλύτερη κατηγορία ρίξε μια ματιά στο nokia Ε7-00... είναι ότι πιο uber έχω δει για casual users...

• 2 weeks later...

Παιδιά βγήκε για HTC HD 2 -> darkstone SuperRAM FroYo v1.2

[bUILD][16.12.2010] darkstone SuperRAM FroYo v1.2 Beta [kernel: Hastarin custom] - xda-developers

Την έβαλα και πάει πιο γρήγορα και από τον ANEMO!

raaaaar.gif

Uploaded with ImageShack.us

Παιδιά βγήκε για HTC HD 2 -> darkstone SuperRAM FroYo v1.2

[bUILD][16.12.2010] darkstone SuperRAM FroYo v1.2 Beta [kernel: Hastarin custom] - xda-developers

Την έβαλα και πάει πιο γρήγορα και από τον ANEMO!

raaaaar.gif

Uploaded with ImageShack.us

%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B7+%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B1.jpg

jpavly ήρθε ... τώρα φορτίζει ...

ο φορτιστής είναι δύο κομμάτια το καλώδιο usb που συνδέεται στο pack ...

λίγο που το είδα ανοιχτό έχω να πω ότι είχε ωραία μπιχλιμπίδια και καλή απόκριση στην εναλλαγή των οθονών !

θα κάνω ένα reviewdaki αύριο ..

σήμερα αν προλάβω θα τρέξω κανένα benchmark

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.