jpavly Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2010 Όσοι έχετε Android κινητά, τι συσκευές έχετε; Γλυκοκοιτάζω το νέο LG Optimus One, με 3.2" HVGA οθόνη, wifi, Bt κλπ και τιμή ~250€. Αυτό που σκέφτομαι φυσικά είναι το performance, πόσο επαρκεί ο 600άρης CPU του και τα 170Mb RAM. Κι όταν λέω performance, με νοιάζει αρκετά και το gaming μεταξύ άλλων, παιχνίδια τύπου Angy Birds, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον είναι RAM/CPU hungry αυτά.Να το σκεφτώ ή να παραμείνω στην ιδέα του μεταχειρισμένου iPhone 3GS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Παρε το san francisco απο ebay 180 ευρω shipped+unlocked. http://www.thelab.gr/mobile-computing/zte-blade-87504.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 2, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Παρε το san francisco απο ebay 180 ευρω shipped+unlocked.http://www.thelab.gr/mobile-computing/zte-blade-87504.html Καλή περίπτωση, αν και δεν ξέρω αν θέλω να παίξω κορώνα-γράμματα την εγγύηση μέσω Ebay Seller. παρε μτχ ενα HTC HD2 και πετα πανω ενα android 2.2 froyo (μια 300-250 θα το βρεις) Ποτέ ξανά HTC Αν είναι να δώσω 300€ θα πάρω iPhone και του βάζω και Android άμα γουστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esteban Δεκέμβριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Κοίτα φίλε μου, εγώ με ένα hero oc στα 690 mhz , και 200 mb πραγματική (νομίζω ) ram, σε βαριά παιχνίδια δεν είμαι ευχαριστημένος. Και το συγκεκριμένο που αναφέρεις, το τρέχω μεν, αλλά συχνά πυκνά κολλάει, και δεν είναι τόσο άνετο να παίζεις. Τώρα το optimus δεν ξέρω αν είναι ταχύτερο, αλλά καλύτερα να πας σε κανένα μεγαλύτερο, για πιο άνετο gaming, αλλά και γενικότερα πιο smooth (όπως λένε στα review ) περιβάλλον όταν χρησιμοποιείς το τηλ για άλλα προγράμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Δεκέμβριος 3, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Εγώ θα σου πρότεινα το μεταχειρισμένο 3GS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 3, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Ξέχνα το LG, πλέον κοιτάμε το ZTE Blade. Εκτός αν βρω iPhone σε καλή τιμή πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Δεκέμβριος 3, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Tο μτχ iPhone 3GS τι εγγύηση θα έχει ?Και εγώ για Blade πάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 3, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Η Apple δίνει 1 χρόνο, αλλά με γκρίνια γίνεται 2 λόγω νομοθεσίας. Οι περισσότεροι τα πουλάνε στο χρόνο πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 3, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Κοιτα να εχει τουλαχιστον 512 μνημη και ενα ικανοποιητικο επεξεργαστη. Το ZTE Blade καλο μεν για τα λεφτα του αλλα μετα το Android 2.3 μην περιμένεις αλλη αναβάθμιση λογο επεξεργαστη και μνημης. Μεταχειρισμένο Desire με 300€ ή μετα πηγαινε σε μεταχειρησμένο iPhone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 3, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Έχει στο youtube έναν τυπάκο που κάνει review το blade, και τρέχει και ένα παιχνίδι, το οποίο είδα πως πάει σε galaxy s (600mhz vs 1ghz αλλά 2.2 vs 2.1 adroid). Στο galaxy s φυσούσε. Στο blade δε τράβαγε. Τώρα για τα 4-5 "πολύ" απαιτητητικά παιχνίδια θα σου έλεγα δεν έχει σημασία. Εν όψη όμως psx emulator στο android (ff7 στο κινητό, φακ yeah) θα σου έλεγα άστο, άμα σε ενδιαφέρει.EDIT: Αντί για link το έκανε embed...oh well 1o link ειναι στο youtube άμα βάλεις zte blade, μη πετάω video εδώ μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 3, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Παρόλο που θεωρώ την apple μια από τις χειρότερες και πιο μούλικες εταιρίες, μακράν πιο μουλωχτοί ακόμα και από την αστεία m$, με τα δεδομένα που θέτεις, σου προτείνω το i-phone, μην κοιτάξεις πουθενά αλλού... έχουν πολύ καλό ui και είναι ίσως το πιο responsive touch που έχω δει σε κινητό (δεν έδωσαν τσάμπα τα εκατομμύρια όταν αγόρασαν κάτι τύπους που ξεπάτωσαν την έννοια του touch/multitouch (κυκλοφορούν κάτι βιντεάκια από παλιά))...Αν, λέμε ΑΝ πας σε μεγαλύτερη κατηγορία ρίξε μια ματιά στο nokia Ε7-00... είναι ότι πιο uber έχω δει για casual users... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppito@ae Δεκέμβριος 7, 2010 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ samsung galaxyS;ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 9 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 17, 2010 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 Παιδιά βγήκε για HTC HD 2 -> darkstone SuperRAM FroYo v1.2 [bUILD][16.12.2010] darkstone SuperRAM FroYo v1.2 Beta [kernel: Hastarin custom] - xda-developers Την έβαλα και πάει πιο γρήγορα και από τον ANEMO! Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 17, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 Παιδιά βγήκε για HTC HD 2 -> darkstone SuperRAM FroYo v1.2[bUILD][16.12.2010] darkstone SuperRAM FroYo v1.2 Beta [kernel: Hastarin custom] - xda-developers Την έβαλα και πάει πιο γρήγορα και από τον ANEMO! Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 17, 2010 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 O τιτλος λεει -> Android κινητά και performanceΕίπα κάτι πάνω σε αυτό, για το πως θα αυξήσετε την ταχύτητα σε ένα Android κινητό όπως το HD2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 17, 2010 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 λογικά από την άλλη βδομάδα θα το έχει η αδερφή μου το lg optimus one... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 17, 2010 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 πείτε καμιά εφαρμογή free που θα θέλατε να τρέξω !!!editτην τετάρτη που μας έρχεται θα είναι εδώ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 17, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 Δες στο http://www.thelab.gr/mobile-computing/zte-blade-87504-2.html#post1062928842 thread, τρέξε τα ίδια με τον Κωστάκη, να έχουμε άμεσα συγκρίσιμα αποτελέματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 17, 2010 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 jpavly βρήκα αυτό για δες λίγο LG Optimus One benchmarks | Android Central Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 23, 2010 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 jpavly ήρθε ... τώρα φορτίζει ... ο φορτιστής είναι δύο κομμάτια το καλώδιο usb που συνδέεται στο pack ...λίγο που το είδα ανοιχτό έχω να πω ότι είχε ωραία μπιχλιμπίδια και καλή απόκριση στην εναλλαγή των οθονών !θα κάνω ένα reviewdaki αύριο ..σήμερα αν προλάβω θα τρέξω κανένα benchmark Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.