Nick86 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2010 Λοιπον,εχω γραμμη τελλας 14/1.Το προβλημα μου ειναι το εξης..Παιζουμε 2 game με τον αδερφο μου απο 2 pc.ΑΠο το δικο μου pc που ειναι συνδεδεμενο με ethernet ολα ειναι μια χαρα...Απο το pc του αδερφου μου που ειναι συνδεδεμενο ασυρματα εκει που εγω εχω 80ms pingο αδερφος την ιδια στιγμη σηκωνει 600-700 και ειναι αδυνατο να παιξει.Ενα δευτερο προβλημα που παρατηρησαμε ειναι οτι δεν μπορει να κανει γρηγορα download Με τον λογαριασμο rapidshare που εχουμε.μεχρι 80-100kbps ενω εγω κατεβαζω σταθερα 1-1,3Τον εβαλα να τρεξει ενα malwarebytes αλλα δεν βρηκε κατι.Να φταιει η καρτα του ασυρματου??Εκτος αυτου παρατηρησε οτι αλλαζει η ταχυτητα του ασυρματου απο τα 54 στα 11 συνεχεια ενω πριν δεν ειχε τετοιο προβλημα.Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Σε τι απόσταση είναι το 2ο πι-σι?Μήπως ανάμεσα έχει 12 τοίχους, 2 nuclear bunkers και το Fort Knox? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Δεκέμβριος 2, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Στο διπλα δωματιο ειναι.αν ηταν απο τους τοιχους δεν θα λειτουγουσε απο την αρχη..ειμασταν μια χαρα μεχρι και πριν 5,6 μερες.2 χρονια επαιζε μια χαρα.Να ειναι καποιος ιος??antivirus ειχε το avg το εσβησα προσωρινα μην τυχον ειχε κανει καποιο update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Μπορεί να παίζει κάποιο άλλο δίκτυο στο ίδιο ή σε κοντινό κανάλι. Δοκίμασε να πας σε κάποιο άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.