chaosmaster Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2010 Καλημέρα.Θέλω βοήθεια στο mirc.Θέλω να φτιάξω ενα πινακάκι (δεξί κλικ οταν θα ειμαι μεσα σε ενα room) το οποίο να βγάζει κάποιες εντολές που θα έχω ορίσει εγώ...ΠΧadd me (και να τρεχει την εντολή !add me)remove me (και να τρεχει την εντολή !remove me)Και να συνεχίζει έτσι.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 μεσα στο popups.ini πρεπει να τα γραψεις αυτα απο οσο θυμαμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Δεκέμβριος 2, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 μεσα στο popups.ini πρεπει να τα γραψεις αυτα απο οσο θυμαμαιναι το θέμα είναι όμως πως το δηλώνω (στην ουσία τον κώδικα θέλω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 ανοιγεις το remote.inimenu channel,query { - Add me.:/your command}η αν θες με μενουmenu channel,query { - Add me .add me2:/your command} Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Δεκέμβριος 2, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 ανοιγεις το remote.inimenu channel,query { - Add me.:/your command}η αν θες με μενουmenu channel,query { - Add me .add me2:/your command}ευχαριστώ πολυ.δουλεψε.Παρακαλω πού να μη κλειδωθεί το θέμα για να ποστάρουμε κ άλλες ερωτήσεις .Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Δεκέμβριος 2, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 ο κωδικας δουλεψε αλλα το θεμα ειναι οτι τρεχει μονο εντολεσ που ξεκινανε απο /..σε εντωλες που ξεκινανε απο ! βγαζει αυτο "Invalid command: "..πως μπορω να το φτιαξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.