balander Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2010 Έχω μια u2311h και μια Asus vk246h full hd ανάλυση και οι 2. Η Καρτα γραφικών Είναι η ati 5850. Πως μπορω να τις συνδέσω και να λειτουργω 2 οθόνες μαζι;
cabdik Δεκέμβριος 2, 2010 #2 Δεκέμβριος 2, 2010 με τα DVI ισως?αλλα τι ακριβως εννοεις να τις λειτουργεις μαζι? σαν ενιαιο desktop? σαν extented desktop? σαν dual monitor?
balander Δεκέμβριος 2, 2010 Author #3 Δεκέμβριος 2, 2010 Δεν ξέρω. Ποιες οι Διαφορές τους; Θέλω πχ να Παίζω στην μια Ένα παιχνίδι και στην άλλη να Είναι κανόνικα το desktop.Και Εάν θέλω να τις αλλάξω λειτουργία Είναι εύκολο; Απο extended σε Ενιαιο;
STINK Δεκέμβριος 2, 2010 #4 Δεκέμβριος 2, 2010 Σύνδεσε τις 2 οθόνες με τα DVI και πάτησε WIN+P και δοκίμασε να δεις ποιο σου αρέσει. Αν και από τις εικόνες μόνο είναι κατανοητό πιστεύω τι κάνει το καθένα.
predator7 Δεκέμβριος 2, 2010 #5 Δεκέμβριος 2, 2010 γι αυτο που θες να κανεις εσυ ειναι η λειτουργια extended desktop.θα ορισεις κυρια οθονη την 24αρα οπου εκει θα παιζεις κ θα εχεις στην 23αρα τα γκατζετακια σου,κ αν θες να τις αλλαξεις απλα αλλαζεις τη σειρα των οθονων 2-1 η 1-2 αντιστοιχακ μεσα απο το καταλιστ το κανεις αν κ θα τις βαλει κατευθειαν απο μονο του σε extended
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.