princess Απρίλιος 12, 2004 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2004 ειδες; γιαυτο ειναι παχια παχια τα αμερικανοπουλα!!!! εχουν κανει τους διαχωρισμους τους και δεν πασχουν απο τετοιου ειδους ευαισθησιες! (μη μου δειξεις το κατσικι ολοκληρο μονο θα μεινω νηστικη... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 12, 2004 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2004 Αααααααχ, δεν ξέρετε να τρώτε μου φαίνεται.... Δεν σας αρέσει το αρνάκι, γεμάτο με μπόλικα μπαχαρικά και καλοψημένο στη σούβλα... τσ τσ τσ τσ... Δεν ήξερα να φάω goodys και το Πάσχα...Δεν βρωμάει Στελίτσα, μοσχοβολάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Απρίλιος 12, 2004 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2004 κοκορετσι μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Απρίλιος 13, 2004 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Και νόμιζα ότι μόνο σε μένα δεν άρεσε,μόνο που το μυρίζω μου έρχεται αναγούλα.Μπριζολίτσα μια χαρά είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 13, 2004 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Κατσικάκι, κοκορετσάκι, ένα βαρελάκι κράσο..... μια χαρά περάσαμε σου λέω, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 13, 2004 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 αντε τωρα πλακωθειτε στις διαιτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 13, 2004 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka αντε τωρα πλακωθειτε στις διαιτες Χεχε, κλασσικά... από Δευτέρα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Απρίλιος 13, 2004 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 εφαγα λιγο κατσικι αλλα εχω τυψεις καθε φορα που τρωω κρεατακι. Εχω μεγαλα διαλειματα χορτοφαγιας και πλεον θα το κοψω το κρεας τελειως. Μεγαλωσα μαθαινοντας οτι το κατσικακι στην σουβλα ειναι κατι ωραιο, πλεον ουτε να το βλεπω μπορω ουτε να το μυρισω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 13, 2004 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 ΑΪΔΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sick: :sick: :sick: μια φορά δοκίμασα και μετά πήγα να ξεράσω!!! Αρνια,κατσικια,γιδια,τραγια,μοσχάρια (οχι κιμας) ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 13, 2004 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Suedehead [Σήμερα, στις 11:22] εφαγα λιγο κατσικι αλλα εχω τυψεις καθε φορα που τρωω κρεατακι. Εχω μεγαλα διαλειματα χορτοφαγιας και πλεον θα το κοψω το κρεας τελειως. Μεγαλωσα μαθαινοντας οτι το κατσικακι στην σουβλα ειναι κατι ωραιο, πλεον ουτε να το βλεπω μπορω ουτε να το μυρισω.. Οι πρωτεΐνες του κρέατος δεν αναπληρώνονται με τίποτα. Ιδιαιτέρως στους άνδρες η χορτοφαγία φέρνει μεγάλα δεινά, με το μεγαλύτερο την οστεοπόρωση και τις καρδιακές παθήσεις. Πάρα πολλοί χορτοφάγοι αναθεώρησαν υπό το βάρος των ασθενειών. Σε αυτούς συγκαταλέγονται και δάσκαλοι τις γιόγκα υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν κρέατα όπως το στήθος γαλοπούλας και κοτόπουλου, η στρουθοκάμηλος, που δεν βρομάνε και παρέχουν τις ποσότητες πρωτεϊνών που χρειάζονται. ’λλωστε δεν είναι ανάγκη να τρώμε κάθε μέρα κρέας, ούτε τεράστιες ποσότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 13, 2004 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 οτι και να λετε εγω τα ακουω βερεσε....δεν ειναι τυχαιο το οτι το αρνι ειναι συνυφασμενο με την Ανασταση ...μιας και η μυρωδια μονο απο τα παΪδακια στα καρβουνα αρκει ...για να αναστησει και νεκρους....μην καταπιεζετε την φυση σας....ο ανθρωπος ειναι παμφαγο ον ....and there is nothing you can do about it...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 13, 2004 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Kαι ειδικα αν η πετσουλα ειναι crispy !!! Με λιγο sauce "τζατζικακι".....Αααα...363 μερες ακομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 13, 2004 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 lol μου θυμισες ενα μπλουζακι της guiness, 364 days of practice, 1 st'patricks day... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 13, 2004 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Χαχαχα...εχεις παει Αγγλία;;;; Aυτο το εχω δει εκει κ σε μια Ιρλανδεζικη pub στην Γλυφαδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Απρίλιος 13, 2004 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 και σε γνωστο Irish pub στην Ιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 13, 2004 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Αρνάκι στη σούβλα.. κοκορετσάκι.. χοιρομέρι (όσοι δε το ξέρουν χάνουν!) και κρασάκι..Κι εχθές.. παϊδάκια από κατσικάκι στα κάρβουνα, με πολύ καλή παρέα και άφθονο κρασάκι.. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 13, 2004 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Κατσικάκι, κοκορετσάκι, ένα βαρελάκι κράσο..... μια χαρά περάσαμε σου λέω, Να συμπληρωσω και λιγο κοντοσουβλι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 13, 2004 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Χεχε, βεβαίως... απλά εμείς την βγάλαμε λιτά και απέριττα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 13, 2004 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 ναι ναι και εμεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 13, 2004 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Στο χωριο που ειχα παει, μαζι με το αρνι, ειχαν ψησει μπριζολες απο αγριογουρουνο! Ντοπιο κιολας...Δεν εχω ξαναφαει τετοιο κρεας!!! Κατι ηξερε ο Οβελιξ μου φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.