Analyzer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2004 Xρηστος Ανεστη! Ψηνουμε αρνι και μπηκα για λιγο να ρωτισο.Καλη ειναι η φαση να ψηνεις με την παρεα αλλα οταν φτασει η στιγμη να το φας....το τρως? Ευτιχως υπαρχουν και αλλα πραγματα στο τραπεζι.Καλη διασκεδαση παιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 Είναι λογικό μέσα στην απληστία ο άνθρωπος να τρωει τα πάντα.. Πίνει το γάλα, όταν αυτό κόψει τρώει το γιάουρτι, όταν αυτό χαλάσει τρώει το τυρί.. και ότα αυτό χαλάσει το κάνει ροκφορ. Προσωπικά το αρνί το βρίσκω χάλια αλλά κάποτε πρέπει να το φάμε και αυτό, όπως και ό,τ περπάταει, κολυμπάει και πετάει. Καλή όρεξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 11, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 Αχ τα καημένα τα αρνάκια - κατσικάκια!Πάντως το θέμα δεν είναι μόνο πως το τρως, αλλά και πως το χωνεύεις..... :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 Mια χαρα ειναι το αρνακι!Γευστικοτατο!Οπως και το κοκορετσι,και οι μπριζολες,και τα συκωτακια ,και ,και ,και.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 11, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 παιδια εγω δεν μπορω να το φαω με τιποτα. μονο κοκορετσι. ευτχως που εχουμε θειο χασαπη και εχουμε απο ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Απρίλιος 11, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 Γαμάτο είναι το αρνάκι !!! γιατι το λέτε αυτό? εγώ πάντος τσιμπολογάω μέχρι να κατέβει η σούβλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 11, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 Aν γουσταρεις πιο λυπαρη τη μπριζολιτσα σου,το αρνακι σου φαινετα........λουκουμακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 11, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 Εγω μονο για μπριζολες ειμαι. Το κατσικι τρωγεται μονο οσο ειναι ζεστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Απρίλιος 11, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 Αρνί; Οχι ευχαριστω δε θα παρω...:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 11, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Γαμάτο είναι το αρνάκι !!! γιατι το λέτε αυτό? εγώ πάντος τσιμπολογάω μέχρι να κατέβει η σούβλα. Μια απο τα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 11, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 ρε ειναι πολυ παχυ ρε σεις, μετα θελει μια εβδομαδα να το χωνεψετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 11, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 Αμέ! όλα! αρνάκια, κατσικάκια, κοκορέτσα, γαρδούμπες....... τα Πάντα*Να τοσνισθεί το "τσα" στα κακορέτσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Απρίλιος 11, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 αρνι δεν τρωω... αλλα τρωω κατσικακι, τρωω παιδακια, εφαγα κι ενα σκασμο τζατζικι για να πανε κατω... (δεν ειμαι να με πλησιαζει ανθρωπος), και μετα εκανα τρια τεταρτα βολτα με το ποδηλατο για να καψω τις θερμιδες (και να ξεβρωμισω...). Ακομα χωνευω βεβαια, αλλα μεχρι αυριο ελπιζω να τα εχω καταφερει (διοτι περισσεψαν και κατι κοψιδια!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 11, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 Tι αρνι τι κατσικι...! ΟΛΑ καλα ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Απρίλιος 11, 2004 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 αν το τρωω λεει???μωρε του αλλαζω τα φωτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 11, 2004 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 ομολογώ.. :o :o αφου ειναι ωραιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 11, 2004 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2004 εγω τρελενομε παντος για κατσικακι. μιαμ μιαμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 12, 2004 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2004 Χθες εφαγα 2 φορες :o Μια στο σπιτι και μια στην δουλεια. Ξερω,ξερω. Ντρεπομαι αλλα τι να κανω....γουργουριζε η κοιλιτσα μου :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Απρίλιος 12, 2004 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2004 για μενα παντως ολα τα κρεατικα φυτρωνουν στο τσιγκελι του κρεοπωλη και δεν εχουν καμμια σχεση με τα ζωντανα ζωακια (εκανα δυο χρονια αυθυποβολη να το πιστεψω γιατι ειχα παθει αβιταμινωση απο την ελλειψη κρεατος, τωρα το πιστεψα και δε μου αλλαζει κανεις γνωμη!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 12, 2004 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από princess [Σήμερα, στις 01:35] για μενα παντως ολα τα κρεατικα φυτρωνουν στο τσιγκελι του κρεοπωλη και δεν εχουν καμμια σχεση με τα ζωντανα ζωακια (εκανα δυο χρονια αυθυποβολη να το πιστεψω γιατι ειχα παθει αβιταμινωση απο την ελλειψη κρεατος, τωρα το πιστεψα και δε μου αλλαζει κανεις γνωμη!) μου θυμισες το εξης απιστευτο :στις Η.Π.Α (που αλλου??) σε ερευνα που διεξηχθη σε δημοτικα σχολεια παρατηρηθηκε μεγαλος αριθμος μαθητων που απεικονισε τα μεν κοτοπουλα ακεφαλα και χωρις πουπουλα (οπως του κρεοπωλη) και τα ψαρια δε, τετραγωνα και πορτοκαλι (οπως τα fish sticks)(και μετα εγινε και διαφημιση των Captain Igloo αν ειναι ποτε δυνατον...)παλι καλα που δεν ζωγραφισαν και τα λουκανικα με ποδια και τριχωμα (σκυλου ισως....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.