Jump to content

ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

MrCrowley83

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του forum.

Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια σκέψη μου. Σε αυτό το forum ανταλλάζουμε απόψεις για το χόμπι μας και για διάφορα άλλα πράγματα και κυρίως βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Η εποχή που διανύουμε ξέρουμε όλοι μας (μικροί και πιο μεγάλοι) ότι είναι ιδιαιτέρα δύσκολη και πρόκειται να γίνει ακόμα δυσκολότερη του μήνες και τα χρόνια που έρχονται. Η μεγαλύτερη μάστιγα των ημερών μας είναι η ανεργία. Λίγο-πολύ εδώ μέσα είμαστε οι περισσότεροι άτομα που είτε τώρα μπήκαμε στην αγορά εργασίας είτε είμαστε νέοι μέσα σ’ αυτή. Όσοι από εμάς έχουμε αυτή τη στιγμή κάποια ασχολία θεωρούμαστε τυχεροί και προνομιούχοι για τα δεδομένα της χώρας μας τη δεδομένη στιγμή. Είμαι βέβαιος όμως ότι ανάμεσά μας υπάρχουν και άτομα που αναζητούν εργασία. Επίσης ας έχουμε υπ’ όψη μας πως και όσοι έχουμε τώρα κάποια ασχολία μπορεί σύντομα να μείνουμε και εμείς άνεργοι. Ας μιλήσω πρώτα για τον εαυτό μου. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι σαν ιδιωτικός υπάλληλος. Κανένας όμως δεν μπορεί να με κάνει να νιώθω ασφαλής. Πολύ πιθανόν η ανεργία να χτυπήσει και εμένα σύντομα. Σκοπός λοιπόν του thread που ανοίγω είναι να ποστάρουμε εδώ τυχόν προσφορές εργασίας που ξέρουμε ότι υπάρχουν,

Και για να γίνω ακόμα πιο συγκεκριμένος. Είμαι βέβαιος πως ανάμεσά μας υπάρχουν άτομα από πολλές διαφορετικές ειδικότητες. Από ελαιοχρωματιστής πχ μέχρι πυρηνικός φυσικός. Ακόμα λοιπόν και αν θέλουμε εμείς οι ίδιοι μια υπηρεσία ας το πούμε εδώ και ποτέ δεν ξέρεις… μπορεί να δώσουμε δουλεία σε έναν συμφορίτη μας που κάποτε μας βοήθησε να κλοκάρουμε τον επεξεργαστή μας.

Αν οι admins πιστεύουν ότι το thread αυτό ξεφεύγει από την γενικότερη φιλοσοφία του forum ας διαγραφεί παρακαλώ. Σκοπός μου είναι ξαναλέω να υπάρχει μια αλληλεγγύη σε ένα θέμα που πιστεύω τελικά μας αγγίζει όλους.

Με εκτίμηση σε όλους σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.