takiskl Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2010 Καλησπεραεγκατεστησα στο συγκεκριμενο μοντελο windows 7.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν εχω πλεον ηχο. Δεν βρισκω driver για Texas Instruments Driver for Memory Stick® Controller.Η Sony μου συστησε να δοκιμασω τον οδηγο για vista, αλλα και παλι δεν δουλεψε...Καμια ιδεα;Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Δεκέμβριος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Για δοκίμασε να πας πινακας ελεγχου>υλικο και ηχος>ηχος>και στην καρτελα αναπαραγωγη δες αν ειναι ενεργοποιημενο το εικονιδιο με το ηχειο.Αν δεν ειναι πατα επανω του δεξι κλικ και ενεργοποιηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl Δεκέμβριος 2, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Καλησπερα κι ευχαριστω για την απαντηση.Μου δειχνει οτι ειναι κανονικα ενεργοποιημενο. Οχι απλα το ηχειο αλλα digital device!Οταν μπαινω device manager μου δειχνει την καρτα με προβλημα ετσι κι αλλιως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Δεκέμβριος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Μαλλον ειναι παλια η καρτα ηχου και δεν τα υποστηρίζουν τα windows 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl Δεκέμβριος 2, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Το θεμα ειναι αν υπαρχουν πουθενα drivers η αν μπορω να βαλω αλλη καρτα ηχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Δεκέμβριος 2, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Drivers δεν υπαρχουν πουθενα.Mονο αν βρεις κανενα κολπο και βαλεις τους drivers των Vista στα Windows 7 ή αν βρεις κανενα προγραμμα που scannaρει το λαπτοπ και βρίσκει τους drivers. Παντως για αλλαγη καρτας ηχου δεν νομιζω να γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Δεκέμβριος 2, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 ftp://WebUser:fH7s5YL@202.134.71.22/pc/audio/Vista_Win7_R254.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl Δεκέμβριος 2, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Χιλια ευχαριστω Λευτερη!Με εσωσες φιλε μου!!!Να σαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Δεκέμβριος 5, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Τιποτα να 'σαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.