teddy1991 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2010 Καλησπέρα σας! Στις επόμενες μέρες θα πάρω υπολογιστή επιτέλους! :dance3: Σημείωση: Είμαι νέος στο forum σας, μόλις πριν λίγα λεπτά έφτιαξα τον λογαριασμό αλλά σας διάβαζα συχνά. Τώρα σας γράφω για αγορά pc κι ελπίζω να με βοηθήσετε. Δεν ξέρω όμως αν το έβαλα στο σωστό topic οπότε αν έκανα λάθος, συγχωρήστε με Λοιπόν, η ερώτηση μου είναι η εξής: Καταρχάς, θέλω να πάρω desktop pc κι να είναι αρκετά φτηνός, περίπου στα 800-900ΕUR το πολύ. Λόγω περιορισμένου χαρτζιλικιού, θα τον πάρω σε δόσεις (κατά 12 δόσεις σκέφτομαι). Τώρα, πάμε στον υπολογιστή... Με δόσεις μπορώ να τον στήσω; Ή μόνο με έτοιμους υπολογιστές γίνονται οι δόσεις; Αν γίνεται να στήσω δικό μου υπολογιστή με δόσεις, τι μου προτείνετε να βάλω σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα που χρειάζεται ένας υπολογιστής για τα επόμενα - ξέρω 'γω - 4 χρόνια; Δεν έχω πολλές απαιτήσεις, απλά θέλω να ξέρω πως έχει καλά χαρακτηριστικά μήπως τον χρειαστώ για κανένα "βαρύ" πρόγραμμα ή παιχνίδι στο μέλλον. Για τώρα θέλω καλή κάρτα γραφικών (WoW: Cataclysm is coming ), ram υποθέτω πως 4GB είναι πολύ καλά, για επεξεργαστή δεν ξέρω τίποτα όπως κι τροφοδοτικό, ανεμιστηράκια κ.τ.λ... Έχετε να μου προτείνετε τίποτα; Τέλος, δεν ξέρω να στήνω μόνος μου υπολογιστή Μπορούν να το φτιάξουν αυτοί επί πληρωμής; Ευχαριστώ κι ελπίζω να μη σας τρόμαξα με την μακροσκελή έκθεση μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pano Δεκέμβριος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Χρειάζεσαι οθόνη,πληκτρολόγιο,ποντίκι,ηχεία,λειτουργικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddy1991 Δεκέμβριος 1, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Ξέχασα να αναφέρω πως θέλω κι οθόνη. Για λειτουργικό έχω cd εγκαταστάσης win7 ultimate, ποντίκι επίσης, ηχεία (αγορασμένα πρόσφατα) κι θα πάρω μόνο πληκτρολόγιο επιπλέον. Ξέρω τι θέλω νομίζω από πληκτρολόγιο αλλά άμα έχεις να προτείνεις κάτι, πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pano Δεκέμβριος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 [ATTACH]41857[/ATTACH]H σύνθεση είναι από το Πλαίσιο γιατί κάνουν δόσεις και χωρίς πιστωτική κάρτα(όχι ότι άλλα μαγαζιά δεν το κάνουν απλώς εγώ δεν το γνωρίζω),επίσης στο συναρμολογούν και στο φέρνουν στον χώρο σου χωρίς χρέωση.Y.Γ Πάρε και μια σύνθεση από ένα άλλο μαγαζί,για εναλλακτική, VISION STUDIO COMPUTERS :[ATTACH]41850[/ATTACH]Και σε αυτό το μαγαζί γίνεται δωρεάν η συναρμολόγηση αλλά χρεώνουν μεταφορικά και δεν ξέρω τι γίνεται με τις δόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 2, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Οταν λες χωρις πιστωτικη φανταζομαι εννοεις δανειο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pano Δεκέμβριος 2, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Οταν λες χωρις πιστωτικη φανταζομαι εννοεις δανειο ε?Ναι, Βοήθεια και όροι χρήσης plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 2, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Δανειο κανουν ακομα και τα μικρα μαγαζια αν δεν κανω λαθος...Αυτο παντως ειναι το μονο σιγουρο.Απο οπου και να το παρεις καλο θα ηταν να ηξερες 2 πραγματα γιατι αλλιως μπορει να σε δουλεψουν ασχημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.