Jump to content

Samael

Recommended Posts

κι εδώ (Nexus 5) μπήκε αλλά μέτρια η εφαρμογή , έβγαλαν επιλογές απ την προηγούμενη...

Προφανως και θα ξαναμπουν οι ρυθμισεις που λειπουν.

Εχει ομως πολυ καλυτερα panorama + photosphere και ετη φωτος καλυτερο interface.

Απλά το κατεβάζετε και το βάζετε. Μου έστειλαν αυτό:

Please open Cerberus on your device and log in to access the app settings, you should not see the "Buy license" option anymore. This means that the lifetime license for your account is active.

Αυτό σημαίνει ότι συνδέει ένα lifetime license με το google account σου ή κάνεις register σε αυτούς;

Όπως και να έχει αν εγώ αργότερα καθαρίσω το smartphone μου ή πάω σε άλλο, θα πρέπει να το αγοράσω;

(δεν έχω τη συσκευή μαζί μου να δοκιμάσω)

Όπως την είδα την εφαρμογή, απλά κάνεις register σε αυτούς με οποιοδήποτε email. Αν κάνεις τώρα register και αλλάξεις συσκευή, φαντάζομαι πως απλά κάνεις login με τα στοιχεία σου στη νέα συσκευή.

Απλά το κατεβάζετε και το βάζετε. Μου έστειλαν αυτό:

Please open Cerberus on your device and log in to access the app settings, you should not see the "Buy license" option anymore. This means that the lifetime license for your account is active.

Είσαι και εσύ και εγώ περίπτωση!

Μας κάνεις quote ΜΟΝΟ την δευτερη γραμμή ρε νουμπά :p

Όταν η πρώτη λέει

Hi,

The license for your "*****" Cerberus account has been activated for free!

χαχαχα.

Πάντως δείχνει γαμάτο.