Jump to content

Recommended Posts

Να βάλεις Zooper widget και να φτιάξεις μόνος σου το Widget που θέλεις.

Αν φυσικά έχεις όρεξη.

Android Weather & Clock Widget που έδωσε ο [MENTION=9203]NooDle[/MENTION]

To σέταρα σε δυο λεπτά κ πρέπει να είναι κι ελαφρύ.. έκανα ένα restart το κινητό κ φόρτωσε κι αμέσως μέσα. Και μου αρέσει κ στην όψη. Γούστα βέβαια αυτά..

Android Weather & Clock Widget που έδωσε ο [MENTION=9203]NooDle[/MENTION]

To σέταρα σε δυο λεπτά κ πρέπει να είναι κι ελαφρύ.. έκανα ένα restart το κινητό κ φόρτωσε κι αμέσως μέσα. Και μου αρέσει κ στην όψη. Γούστα βέβαια αυτά..

και εμένα αυτό με βόλεψε!

Μιας και μιλάτε για το συγκεκριμένο, μια σημείωση να κάνω: αν ψάξετε λίγο τις ρυθμίσεις και απο που αντλεί τα δεδομένα καιρού, εμένα προσωπικά μου βγάζει πολυ καλύτερη ακρίβεια, το δεύτερο όχι το προεπιλεγμένο. Και στο καιρό και στην τοποθεσία, παρά το γεγονός ότι ειναι beta

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Εχει βρει καποιος τροπο για ρυθμιση του flipboard να εμφανιζει και Ελληνικες ειδησεις ?

Υπάρχει τρόπος να κλείσω το preview με τις εικόνες όταν βλέπω την λίστα των θεμάτων στο Tapatalk;

Ψάχνω ψάχνω δεν βλέπω επιλογή...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Σημερα το πρωι κατεβασε καποιες ενημερωσεις και πλεον σε καθε εισερχομενη κληση λεει ποιος με καλει.

Πως τη κλεινουμε αυτη τη παπ@αρια ?? :wall::wall:

Σημερα το πρωι κατεβασε καποιες ενημερωσεις και πλεον σε καθε εισερχομενη κληση λεει ποιος με καλει.

Πως τη κλεινουμε αυτη τη παπ@αρια ?? :wall::wall:

Τι εννοείς ποιος σε καλεί ; Από τις επαφές σου ή γενικά ;

έχεις το gr whocallsme ή κάτι παρόμοιο;

σαν αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid

Θέλουν να είσαι συνδεδεμένος στο internet και κατά την γνώμη μου καθυστερούν αρκετά (τουλάχιστον όταν τα είχα δοκιμάσει εγώ). Δεν νομίζω ότι ο άλλος θα περιμένει τόσο ή θα το έχεις σηκώσει μέχρι να σου γράψει ποιος είναι.

Οχι τιποτα τετοιο.

Αν αυτος που με καλει δεν ειναι περασμενος στις επαφες τοτε λεει τον αριθμο :look:

Επειδή δεν κατάλαβα και πολύ τι ακριβώς συμβαίνει, παίζει κανένα screenshot ; :red:

Αν είναι περασμένος στις επαφές, σου εμφανίζει ποιος είναι, αν όχι τον αριθμό όπως λες, so ?