Jump to content

Recommended Posts

News&Weather εκδοση 1.3.04 αυτο με τον ηλιο ολοκληρο και το συνεφακι μεσα δεξια του σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Αυτό το viber μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όλο μου βγάζει μήνυμα ότι crashαρει, χωρίς να το δουλεύω!

Sent from my HTC Desire S

Εχεις κάνει τις τελευταίες ενημερωσεις; Εγω που ειχα το ιδιο προβλημα στο blade, μετα την τελευταια ενημέρωση έφτιαξε.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

Αυτό το viber μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όλο μου βγάζει μήνυμα ότι crashαρει, χωρίς να το δουλεύω!

Sent from my HTC Desire S

Με ποια εκδοση του λειτουργικου εισαι ;

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

Σε μενα κάνει άλλο κουλό... φιλαράκι με S3 δεν τον εμφανίζει ... αν το καλέσω εγώ μεσω viber ή αυτός εμένα τότε τον δείχνεις κανονικά στις επαφές. Μετά απο λίγο το ίδιο τον εξαφανίζει.. Επίσης όταν το εγκατέστησε δεν ήρθε καμια ειδοποίηση σε μενα ότι είναι χρήστης viber...

Την ίδια ακριβώς συμπεριφορά με το συγκεκριμένο χρήστη έχει και σε iphone 4S που υπάρχει στη παρέα ... :wall:

Παίδες πληκτρολόγιο + λεξικό Ελληνικών?

Εχω το Go keyboard αλλά αν και καλό, το predict των ελληνικών και το auto complete ειναι με ΤΡΕΛΗ επιείκεια καθυστερημένο.

Έχετε κάτι να προτείνετε?

Παίδες πληκτρολόγιο + λεξικό Ελληνικών?

Εχω το Go keyboard αλλά αν και καλό, το predict των ελληνικών και το auto complete ειναι με ΤΡΕΛΗ επιείκεια καθυστερημένο.

Έχετε κάτι να προτείνετε?

SwiftKey 3

Μακράν καλύτερο απο όλα.

Πολύ καλό είναι και το Smart keyboard pro από όσο θυμάμαι.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

SwiftKey 3

Μακράν καλύτερο απο όλα.

To έβαλα σήμερα αλλά οι προβλέψεις του είναι χειρότερες από το default keyboard.

Το swiftkey έχει τη χρήσιμη δυνατότητα να μαθαίνει από το γράψιμό σου... όχι μόνο ζωντανά, αλλά και διαβάζοντας παλιά SMS/mail/whatever.

Από την άλλη, νομίζω έχει ζήτημα με μόνο κεφαλαία, γιατί από τα δικά μου SMS δεν έμαθε τίποτα :). Σε κάθε περίπτωση έχει τη φήμη του καλύτερου, άσχετα ότι εμένα τελικά δε με βόλεψε.

Το βασικό του μειονέκτημα είναι ότι για να γίνεις πολύ γρήγορος μάλλον θέλει δίχερη πληκτρολόγηση, σε αντίθεση με το swype που με το ένα χέρι κάνει θαύματα. Πάντως έχει ακούσει κόσμο που ώρες ώρες δε γράφουν ούτε το πρώτο γράμμα μιας λέξης με swiftkey, την μαντεύει από τις προηγούμενες...

To έβαλα σήμερα αλλά οι προβλέψεις του είναι χειρότερες από το default keyboard.

Πιστεύω πως αυτή είναι η φράση κλειδί.

Δε νομιζω να παιζει καλυτερο απο το SwiftKey.

Τρομερο autocomplete, πολυ καλη διορθωση, μετα ειδικα σε συνιθισμενες φρασεις, σου βγαζει αυτοματα την επομενη λεξη, μπορεις να πληκτρολογησεις χωρις κενα (τα βαζει αυτοματα)

Θα του δώσω τότε μια αβάντα κανένα μήνα να δω πως θα τα πάει αφού από τα λεγόμενά σας εντυπωσιάστηκα.

To εχει προσφορα 75% off btw, με 0,69€ it was an offer i could not refuse.

Εντυπωσεις σε καμια βδομαδα που θα ειναι εκπαιδευμενο :p

Αυτο το Viber τελικα τι το καλυτερο απο το Skype εχει?

Κανει κατι που δε κανει το Skype?