Jump to content

Recommended Posts

ezpdf reader το είχα αγοράσει το Δεκέμβρη που μοίραζε εφαρμογές με 10 λεπτά. Κατ'εμέ, καλύτερο από το adobe reader. Τώρα για το αν αξίζει τα 3$, δεν γνωρίζω μιας και δε χρησιμοποιώ τόσο πολύ pdf στο κινητό. Τώρα, έρχεται εξεταστική, οπότε θα δοκιμάσω να το αξιοποιήσω παραπάνω :hehe:
(edited)

Μια γρήγορη ερώτηση, θέλω media player απλό που να παίζει .avi αρχεία και να αναγνωρίζει υπότιτλους .srt με ίδιο όνομα με την ταινία χωρίς πολλά πολλά. Υπάρχει; :p

edit: άκυρο και ο default που έχω φαίνεται ότι τα παίζει κανονικά :S

Έγινε επεξεργασία από tragikos

και ο ΜΧ μια χαρά απλούστατος είναι νομίζω και έχει και πάρα πολλές δυνατότητες που ίσως να χρειαστείς κάποτε :)

Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί, χρησιμοποιώ αρκετά το pc monitor για έλεγχο του hardware αλλά και του λειτουργικού. Πολύ χρήσιμο για έλεγχο εξ' αποστάσεως του υπολογιστή. Η δωρεάν έκδοσή του σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις μέχρι 3 υπολογιστές για monitoring.

ρε σεις έχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει bluetooth handsfree με το viber ;

Ενεργοποιώ την επιλογή που έχει αλλά ποτέ δεν ακούω τους άλλους ούτε με ακούνε.

Έχω δοκιμάσει με δύο διαφορετικά ακουστικά αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

ρε σεις έχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει bluetooth handsfree με το viber ;

Αυτό έχει να κάνει και με το τηλέφωνό σου, και την έκδοση του λειτουργικού, όπως επίσης και το handsfree που χρησιμοποιείς. Σχεδόν σίγουρα το Viber χρησιμοποιεί το media audio κανάλι (σε αντίθεση με το phone audio όταν μιλάς μέσω δικτύου).

Επομένως χρειάζεσαι handsfree με σύνδεση A2DP και η έκδοση android που έχεις να το υποστηρίζει.

Kάπου εδώ μπορώ να γκρινιάξω για την nvidia και τον κλειστό κώδικα για το Tegra 2, που δεν επιτρέπει στον κόσμο να πειράξει A2DP συνδέσεις, μεταξύ άλλων

Και τα δύο headsets που έχω δοκιμάσει υποστηρίζουν A2DP και συνεργάζονται άψογα με όλες τις άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιώ, είτε για voip είτε για αναπαραγωγή μουσικής κλπ. Όλα αυτά σε android 2.3.3

δοκιμασε ενεργοποίησε το μεγάφωνο και απενεργοποιησε το.μετα θα εχεις ήχο στο bluetooth.τουλαχιστον σε μενα δούλευε.