Jump to content

Samael

Recommended Posts

εδώ και λίγες ώρες (και για την ακρίβεια μετά από ένα dc) το viber αρνείται πεισματικά να συνδεθεί. έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να παίζει;

Δοκίμασα επανεκινήσεις ένα σωρό φορές, ανοιγμα/κλείσιμο του wifi, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης κλπ αλλά τίποτα.

Το προγραμματάκι μονίμως γράφει disconnected (οχι connecting to service). H μόνη περίπτωση που το είδα να προσπαθεί στιγμιαία να συνδεθεί ήταν μετά από την έξοδο από το flight mode αλλά και πάλι δεν...

Παίζει να το μπλοκάρει για κάποιο λόγο η Wind έτσι ξαφνικά ;

edit: ακόμη και με επανεκκίνηση στο ρούτερ δεν άλλαξε κάτι και εννοείται πως έχω κανονικά ίντερνετ μέσω του wifi στο κινητό και οι υπόλοιπες εφαρμογές δουλεύουν άψογα.

ρε παιδια δεν υπαρχει καποιο προγραμμα για gmail chat?

Σε cyanogen mod που έχω, υπάρχει το talk. Δεν το έχεις; Υπήρχε προεγκατεστημένο κι είναι απλό και βολικό. Νομίζω είναι το επίσημο chat της google...

Ψάχνοντας για όμορφα widgets σχετικά με τον καιρό, βρήκα το Android Weather Widget.

Η περιγραφή που δίνουν είναι:

Animated Weather for Android - Weather forecast application. The exquisitely realistic video effects of cloudiness, rain and snow provide the vivid sensation of current or future weather conditions for more than 50000 locations over the world.

Android Weather Widget - Android Weather Widget - Best Animated App

Video:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KY9qkmzbBy4]Animated Weather Forecast App For Android Free Realistic Weather Forecast on Your Android.avi - YouTube[/ame]

Το video στο Youtube είναι αρκετα κατατοπιστικό.

Υπάρχει free και pro έκδοση.

Δοκίμασα το Google Currents, μου άρεσε η αίσθηση περιοδικού που έχει, σε tablet πρέπει να έχει ακόμα καλύτερη αίσθηση. Φορτώνει και τα RSS news και τα παρουσιάζει ως άρθρα περιοδικού. Έχει interface των windows phone ή μου φένεται; Δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο μέσω Market στην χώρα μας (μόνο U.S.), παρά μόνο μέσω xda.

Το Grooky Reader Android App είναι ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων απο Ελλάδα και Κύπρο για κινητές συσκευές Android ή πιο απλά ένας Mobile RSS Reader.

Το Grooky Reader παρέχει την δυνατότητα ενημέρωσης με τα τελευταία νέα απο τα μεγαλύτερα Ελληνικά και Κυπριακά αθλητικά, ενημερωτικά και gossip sites, blogs και εφημερίδες,

όλα σε μια εφαρμογή!Υπάρχει δυνατότητα παραμετροποίησης της ενημέρωσης μέσω της εφαρμογής σύμφωνα με τις προτιμήσεις του εκάστοτε χρήστη.

dfa3befd8dc96e9697dc3b41b78cf178.png

28de1ddbd42bb9ab515d7b1ff0a7ca9c.png

4d522e61d42c842139002532ea03e0a3.png

02e0f2ac4a4aabf5145524d1787998df.png

83c06758723255a9ded7c21cae6c7909.png

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν απο το Android Market:

https://market.android.com/details?id=com.grooky.reader&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ncm9va3kucmVhZGVyIl0

6dba0ff471d2df2cdd41e934c381f4f8.png

Εμένα το shazam encore και το nfs μου λέει πως δεν είναι συμβατά με το κινητό μου.. :hang3: βέβαια έχω android στο hd2 :p
[φτυάρι mode on] [MENTION=6176]Delijohn[/MENTION] : Για δες αυτο : xda-developers - View Single Post - Gameloft games problem κανε backup το υπάρχον αρχειο πριν το πειράξεις [φτυάρι mode off]

Το Grooky Reader Android App είναι ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων απο Ελλάδα και Κύπρο για κινητές συσκευές Android ή πιο απλά ένας Mobile RSS Reader.

Το Grooky Reader παρέχει την δυνατότητα ενημέρωσης με τα τελευταία νέα απο τα μεγαλύτερα Ελληνικά και Κυπριακά αθλητικά, ενημερωτικά και gossip sites, blogs και εφημερίδες,

όλα σε μια εφαρμογή!Υπάρχει δυνατότητα παραμετροποίησης της ενημέρωσης μέσω της εφαρμογής σύμφωνα με τις προτιμήσεις του εκάστοτε χρήστη.

αρνητικό ότι δεν μπορώ να προσθέσω τις δικές μου πηγές (ή μήπως μπορώ και δεν το βρήκα?). Π.χ. ήθελα λάμπη για τεχνολογικά, και κανένα δυο ακόμα σάιτ για αθλητικά, που επικεντρώνονται σε μπασκετικά θέματα π.χ. greekhoopz

[φτυάρι mode on] @Delijohn : Για δες αυτο : xda-developers - View Single Post - Gameloft games problem κανε backup το υπάρχον αρχειο πριν το πειράξεις [φτυάρι mode off]

προσπάθησα κάτι παρόμοιο σε ένα άλλο σημείο που αλλάζει το density της οθόνης αλλά άκρη δεν είχα βρει... θα το δω κι αυτό! Ευχαριστώ!!! :):magic:

guys το google maps

1.μπορεί να αποκτήσει φωνή κατα την πλοήγηση?

2.αυτόματο επανυπολογισμό διαδρομής?

Δεν ξέρω αν έχεις βρει λύση μετά από τόσο καιρό (αν έχεις βρει, ποια είναι?), αλλά για δες κι αυτό το άρθρο: The Best Turn-By-Turn Navigation App for Android

Εγώ copilot έχω ή το google maps απλά για να βλέπω προς τα που πάω γενικώς..

...και κάτι ακόμα, ποιον προτείνετε σαν καλύτερο video player;;;

Έγινε επεξεργασία από Delijohn