Jump to content

Samael

Recommended Posts

Το νήμα έχει πολλές σελίδες και δύσκολο να ο διαβάσω όλο.Θέλω μια εφαρμογή για να μην τρέχουν εφαρμογές στο startup του κινητου

Πες μας αν έχεις και root! Βασικό είναι.

Δοκίμασε αυτό και βλέπουμε Startup Manager, το είχε παλιότερα ένας φίλος και του άρεσε από όσο θυμάμαι.

Καλημέρα. Δεν είχε τύχει μέχρι στιγμής στο συγκεκριμένο λογαριασμό αλλά να που έτυχε. Μου έστειλαν ένα συνημμένο excel στο outlook 12mb και πήγα να το κατεβάσω και με το cloudmagic και με το solmail και δεν μπόρεσα με κανένα καλά το solmail ειδικά ήθελε αιώνες μέχρι να το κατεβάσει. Οπότε ρωτάω υπάρχει κάτι πιο αξιόπιστο για διαχείριση email ή καλύτερα να καταφύγω στο official app?

Εχει παρει κανεις προγραμμα backup που να κανει store το layout των app?

πχ εχω ενα Games με 10-12 παιχνιδια. Πως μπορω να τα κανω save αυτα ?

Α, δεν ειμαι root, δεν με ενδιαφερει το root, οποτε μην τα προτεινετε καν...

Εχει παρει κανεις προγραμμα backup που να κανει store το layout των app?

πχ εχω ενα Games με 10-12 παιχνιδια. Πως μπορω να τα κανω save αυτα ?

Α, δεν ειμαι root, δεν με ενδιαφερει το root, οποτε μην τα προτεινετε καν...

Τα συνδέεις με το Google+

Αυτό υποτίθεται ότι είναι που δημιουργεί το θεμα με τα Hyperlinks αλλά ενδέχεται να είναι modded έκδοση του fusionjack.

Θα το τσεκάρω μόλις τελειώσω τις δοκιμές με τις άλλες 2.

Thanx!

There you go:

Gmail 5.0 With Exchange Support And Material Design Has Landed [APK Download] ;)

Έχω αφήσει το BlueMail σε συνδυασμό με το GMail για το gmail μου...

MyMail και SolMail αν και είχαν ωραίο interface και καλά στοιχεία, για κάποιο λόγο δε με κέρδισαν ( το Solmail μου έκανε και κάτι σκαλώματα στην αρχή).

Το Blue έχει και dark theme που ταιριάζει και με το Dark Slim που έχει αυτή η συσκευή.

Για το Gmail app νομίζω είχα δέι κάπου ότι κάποια φάση με invites παίζει, θα το τσεκάρω λεπτομερώς από εβδομάδα και μπορεί να το δοκιμάσω και αυτό, μαζί με το Cloudmagic...

Για το Gmail app νομίζω είχα δέι κάπου ότι κάποια φάση με invites παίζει, θα το τσεκάρω λεπτομερώς από εβδομάδα και μπορεί να το δοκιμάσω και αυτό, μαζί με το Cloudmagic...

Όχι! Με invites παίζει το Inbox app. Το Gmail 5.0 παίζει κανονικά και η έκδοση που υπάρχει στο link είναι signed με production keys.

Επομένως, μπορείς να το δοκιμάσεις ανεπιφύλακτα. :)