Jump to content

Samael

Recommended Posts

[MENTION=173]Wizard![/MENTION] νομίζω βρήκα αυτό που θες να κάνεις

έψαχνα κάτι δικά μου και μόλις το είδα θυμήθηκα το thread

MediaMonkey On-the-fly Audio/Video Conversion for sync, DLNA sharing, and burns

είναι όμως στην paid version

και σορρυ αν το πόσταρε κάποιος και δεν το είδα

(δεν προλαβαίνω να το κατεβάσω να δω αν δουλεύει σίγουρα)

Υπάρχει κάποιο app που να κάνει κάτι σαν record κάποιες ενέργειες (κάτι σαν το record action st photoshop) και δημιουργεί κάποια συντόμευση;Θέλω να φτιάξω κάτι διότι τι swiftkey μετά από κάθε restart βγαίνει από default.Ευχαριστώ.

Μια έξυπνη εφαρμογή που ίσως να την ξέρετε κάποιοι...

Πηγαίνετε για καφέ σε ένα μαγαζί, σας λένε από το μαγαζί τον κωδικό του wifi και κάνετε σύνδεση κανονικά.. Μετά απλά μπορείτε να καταχωρήσετε τον κωδικό του wifi στην εφαρμογή.. Και όποιος ξανά πάει στην ίδια καφετέρια και έχει αυτή την εφαρμογή απλά τον ειδοποιεί ότι ξέρει τον κωδικό wifi και ρωτάει αν θέλει να συνδεθεί..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instabridge.android

Υπάρχει κάποιο app που να κάνει κάτι σαν record κάποιες ενέργειες (κάτι σαν το record action st photoshop) και δημιουργεί κάποια συντόμευση;Θέλω να φτιάξω κάτι διότι τι swiftkey μετά από κάθε restart βγαίνει από default.Ευχαριστώ.

1 - Μήπως έχεις το swiftkey σε εξωτερική μνήμη

2 - Να απενεργοποιήσεις τα άλλα keyboard ?

Γενικά για αυτοματισμούς προτείνω το Tasker. Δεν έχει δωρεάν έκδοση, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις την Trial για 7 μέρες, να δεις αν σου κάνει.

Κάνω κλήση ένα νούμερο από το κινητό και μετά όταν μεταφέρω τη συσκευή από το αυτί μου στο ύψος της μέσης (για να ανοίξω το dial pad πχ), ή οθόνη γίνεται fade out για δευτερόλεπτα. Υπάρχει τρόπος να σταματήσει να το κάνει αυτό?

Κάνω κλήση ένα νούμερο από το κινητό και μετά όταν μεταφέρω τη συσκευή από το αυτί μου στο ύψος της μέσης (για να ανοίξω το dial pad πχ), ή οθόνη γίνεται fade out για δευτερόλεπτα. Υπάρχει τρόπος να σταματήσει να το κάνει αυτό?

Σχεδόν σίγουρα πλησιάζεις κάτι στον αισθητήρα εγγύτητας (είναι ο ίδιος μηχανισμός που απενεργοποιεί την οθόνη όταν το έχεις κολλημένο στο αυτί σου). Εναλλακτικά, μπορεί η συσκευή σου να έχει ενεργοποιημένη κάποια λειτουργία που συμπεριφέρεται έτσι με άλλον αισθητήρα (πχ γυροσκόπιο για να καταλαβαίνει πότε το ακουμπάς σε επίπεδη επιφάνεια κλπ).

Έγινε επεξεργασία από minast
τυπογραφικό :)

[MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] δες αν ο Atlas σου κάνει (https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.atlas)

By default, έχει τα suggestions απενεργοποιημένα, οπότε θα πρέπει να πας στα settings να τα ενεργοποιήσεις.

Επίσης, στη free έκδοση έχει 4 tabs limit νομίζω.

Κατά τα άλλα είναι απίστευτος browser κατά τη γνώμη μου. Και πιάνει μόλις ~1.3 MB.

Αυτό το κρατάω σαν ατάκα να το έχω να το βάζω σε όποιον λέει κάτι για το iPhone, το iTunes και την Apple. Μια απλή, απλούστατη, αναγκαία και παμπάλαιη διαδικασία, που την έκαναν τα Nokia το 1995 και δεν την κάνουν κινητά των 400, 500, 700€ εν έτει 2014: Να γίνεται backup το state του τηλεφώνου.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackupPro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rerware.android.MyBackupPro

ή nandroid backup για ολόκληρο snapshot

Για να καταλάβω... Για να κάνω backup το κινητό μου, ώστε αν πάθει κάτι, το χάσω, το σπάσω, το πουλήσω και πάρω άλλο χρώμα, ή το κάνω format, πρέπει να το έχω Root. Αν όμως το έχω root, δε μπορώ να βάλω τα updates OTA, οπότε θα πρέπει κάθε φορά να κάνω τη διαδικασία με το χέρι... Μετά εγώ είμαι ο περίεργος... :whip:

Για να καταλάβω... Για να κάνω backup το κινητό μου, ώστε αν πάθει κάτι, το χάσω, το σπάσω, το πουλήσω και πάρω άλλο χρώμα, ή το κάνω format, πρέπει να το έχω Root. Αν όμως το έχω root, δε μπορώ να βάλω τα updates OTA, οπότε θα πρέπει κάθε φορά να κάνω τη διαδικασία με το χέρι... Μετά εγώ είμαι ο περίεργος... :whip:

Το nandroid δεν χρειάζεται root, ούτε το My Backup. Επίσης πολλές εταιρείες δίνουν για τις συσκευές τους εφαρμογές που έχουν τέτοια λειτουργικότητα, όπως το LG Backup tool.

Δεν νομίζω, αν θες να πάρεις backup ακομα και το ταμπον που φορουσε η ξαδέρφη στο λύκειο είναι το root, για τα κλασσικά, όπου κλασσικά διάβασε ότι κάνει το itunes, τα άλλα είναι ΟΚ απο όσο βλέπω.

Κλάψε αν θες για τις 4 λιρες, αλλά θα σου πω πως γλύτωσες 400 στην αγορά :p

Το nandroid δεν χρειάζεται root, ούτε το My Backup. Επίσης πολλές εταιρείες δίνουν για τις συσκευές τους εφαρμογές που έχουν τέτοια λειτουργικότητα, όπως το LG Backup tool.
Δεν νομίζω, αν θες να πάρεις backup ακομα και το ταμπον που φορουσε η ξαδέρφη στο λύκειο είναι το root, για τα κλασσικά, όπου κλασσικά διάβασε ότι κάνει το itunes, τα άλλα είναι ΟΚ απο όσο βλέπω.

Κλάψε αν θες για τις 4 λιρες, αλλά θα σου πω πως γλύτωσες 400 στην αγορά

My Backup Pro: "ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορούν να υποστηριχτούν δεδομένα/ρύθμιση εφαρμογών μόνο εάν έχετε κάνει root το τηλέφωνό σας"

nandroid: "THIS APP REQUIRES A ROOTED DEVICE WITH BUSYBOX"

Δεν ξέρω, εγώ είμαι ηλίθιος; Εγώ δεν ξέρω να διαβάζω; Εγώ είμαι περίεργος...;