deninho Αύγουστος 8, 2013 #1341 Αύγουστος 8, 2013 Παλιότερα είχε μια λίστα με όσες έχεις αγοράσει, αλλά για κάποιο λόγο την εξαφάνισαν... Τώρα μόνο αυτό που είπε ο από πάνω (ότι εφαρμογή έχεις περάσει από την αρχή) Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
ΓιαγκΤ Αύγουστος 12, 2013 #1342 Αύγουστος 12, 2013 Υπάρχει τρόπος στις επαφές του τηλεφώνου να φαίνονται όλες οι πληροφορίες που έχω στο outlook ή τουλάχιστον το "εταιρία" (company : P)που μου είναι απαραίτητο;
Myralis Αύγουστος 12, 2013 #1343 Αύγουστος 12, 2013 ΓιαγκΤ έγραψε: Υπάρχει τρόπος στις επαφές του τηλεφώνου να φαίνονται όλες οι πληροφορίες που έχω στο outlook ή τουλάχιστον το "εταιρία" (company : P)που μου είναι απαραίτητο;Αν φτιάξεις νέο λογαριασμό και κανεις συνχρονισμό λογικα θα στις φέρει. Δεν χανεις κάτι να το δοκιμάσεις.
TifoziF1 Αύγουστος 12, 2013 #1344 Αύγουστος 12, 2013 Myralis έγραψε: Αν φτιάξεις νέο λογαριασμό και κανεις συνχρονισμό λογικα θα στις φέρει. Δεν χανεις κάτι να το δοκιμάσεις.Άλλο πράγμα ζητά ο ΓιαγκΤ
ΓιαγκΤ Αύγουστος 12, 2013 #1345 Αύγουστος 12, 2013 Myralis έγραψε: Αν φτιάξεις νέο λογαριασμό και κανεις συνχρονισμό λογικα θα στις φέρει. Δεν χανεις κάτι να το δοκιμάσεις.Τις έχει φέρει αλλά όταν απαντάω δείχνει μόνο το όνομα
mer Αύγουστος 12, 2013 #1346 Αύγουστος 12, 2013 ΓιαγκΤ έγραψε: Υπάρχει τρόπος στις επαφές του τηλεφώνου να φαίνονται όλες οι πληροφορίες που έχω στο outlook ή τουλάχιστον το "εταιρία" (company : P)που μου είναι απαραίτητο;Δεν κατάλαβα είναι η αλήθεια τι ζητάς ακριβώς. Αλλά πιστεύω ότι το κάνεις μέσω της εφαρμογής outlook και μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής dialer που χρησιμοποιείς
ΓιαγκΤ Αύγουστος 12, 2013 #1347 Αύγουστος 12, 2013 Mer έγραψε: Δεν κατάλαβα είναι η αλήθεια τι ζητάς ακριβώς. Αλλά πιστεύω ότι το κάνεις μέσω της εφαρμογής outlook και μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής dialer που χρησιμοποιείςΌταν χτυπάει το τηλέφωνο στην οθόνη αντί να φαίνεται μόνο το όνομα να φαίνεται και η εταιρία ΠΧ Γιώργος Παπαδόπουλος - CIA : P
mer Αύγουστος 12, 2013 #1348 Αύγουστος 12, 2013 ΓιαγκΤ έγραψε: Όταν χτυπάει το τηλέφωνο στην οθόνη αντί να φαίνεται μόνο το όνομα να φαίνεται και η εταιρία ΠΧ Γιώργος Παπαδόπουλος - CIA : PΟταν χτυπάει δυστυχώς δεν γνωρίζω. Αλλά όταν scrollareis σίγουρα μπορείς με το exdialer,πριν καν μπεις στην επαφή
Raider Αύγουστος 12, 2013 #1349 Αύγουστος 12, 2013 ΓιαγκΤ έγραψε: Όταν χτυπάει το τηλέφωνο στην οθόνη αντί να φαίνεται μόνο το όνομα να φαίνεται και η εταιρία ΠΧ Γιώργος Παπαδόπουλος - CIA : PΨάχνεις κάτι με caller id, πχhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.jestasfunhouse.callinformerhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.kwsoft.android.smartcallend
mer Αύγουστος 12, 2013 #1350 Αύγουστος 12, 2013 Raider έγραψε: Ψάχνεις κάτι με caller id, πχhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.jestasfunhouse.callinformerhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.kwsoft.android.smartcallendΚαι εγώ κάτι τέτοιο θα του πρότεινα αλλά μια φορά που δοκίμασα μου είχε βγάλει πολλά προβλήματα και πήρε πόδι κατευθείαν.Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο;
Raider Αύγουστος 12, 2013 #1351 Αύγουστος 12, 2013 Το 2ο το έχω δοκιμάσει για λίγο αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο σε εμφάνιση (πετάει έξτρα παράθυρο, φαίνεται στις εικόνες). Το 1ο έχει και demo αλλά νομίζω εκεί δεν δίνει επιλογές για εμφάνιση έξτρα πληροφοριών.
ΓιαγκΤ Αύγουστος 12, 2013 #1352 Αύγουστος 12, 2013 Ακόμα και όταν μπαίνω στην επαφή δεν μου δείχνει όλα τα παιδία. Για να τα δω πρέπει να πατήσω επεξεργασία!!Γμτ το αυτονόητο ζητάω από το τηλέφωνο. Πρώτα να κάνω την δουλειά μου και μετά να χαζέψω
TifoziF1 Αύγουστος 12, 2013 #1353 Αύγουστος 12, 2013 (edited) [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] βάλε miui. Μιας και προέρχεσαι από iPhone θα το αγαπήσεις. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327158 http://miuiandroid.com/community/threads/miui-multi-lang-3-8-9.21677/ Δείχνει όνομα, επίθετο, τίτλος (mr, κος, dr etc), εταιρία, όταν σε καλεί κάποιος, δες: και όταν βλέπεις τις επαφές με scroll πάνω/κάτω βλέπεις ΌΛΑ τα περασμένα στοιχεία (διευθύνσεις, emails, κτλ), για παράδειγμα εδώ : κάνεις scroll πάνω/κάτω για να δείς. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 12, 2013 από TifoziF1
ΓιαγκΤ Αύγουστος 12, 2013 #1354 Αύγουστος 12, 2013 TifoziF1 έγραψε: [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] βάλε miui. Μιας και προέρχεσαι από iPhone θα το αγαπήσεις. [ROM] [PORT] [4.2.2] [MIUI Porting Team] - MIUI v5 - [3.8.9] - Aug 10th 2013 - [LTE] [Multi] - xda-developers Release - MIUI Multi Lang 3.8.9 | MIUI Android - Redefining Android Δείχνει όνομα, επίθετο, τίτλος (mr, κος, dr etc), εταιρία, όταν σε καλεί κάποιος, δες: και όταν βλέπεις τις επαφές με scroll πάνω/κάτω βλέπεις ΌΛΑ τα περασμένα στοιχεία (διευθύνσεις, emails, κτλ), για παράδειγμα εδώ : κάνεις scroll πάνω/κάτω για να δείς. Δεν είναι για μένα αυτά , θα μπλέξω χειρότερα και θα μείνω χωρίς τηλέφωνο : )
swatoner Αύγουστος 12, 2013 #1355 Αύγουστος 12, 2013 Και εγώ ψάχνω και για το iphone αλλά και για το android αλλά δυστυχώς τζίφος.rom δεν αλλάζω γιατί έχω google rom 4.3
deninho Αύγουστος 13, 2013 #1356 Αύγουστος 13, 2013 Ποιον browser χρησιμοποιείτε; chrome; AOSP browser; opera; Firefox; άλλον (ποιον); Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
sofos1990 Αύγουστος 13, 2013 #1357 Αύγουστος 13, 2013 Τον μαμά χρησιμοποιώ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Γρήγορος είναι και λίγα MB ξοδεύει. Δεν νομίζω αν δεν θες κάτι ειδικευμένο που δεν μπορεί να το κάνει να υπάρχει ανάγκη να βάλεις άλλον.
hayabusa Αύγουστος 13, 2013 #1358 Αύγουστος 13, 2013 dolphin πλέον. ο firefox έγινε απαλευτος μετα από λιγο καιρό χρήσης.Επισης ο built-in είναι μια χαρα και αν είχε μερικά από τα στοιχεία του dolphin δεν θα είχα κανενα ενδοιασμό να τον χρησιμοποιώ αποκλειστικά.
tragikos Αύγουστος 13, 2013 #1359 Αύγουστος 13, 2013 Chrome, μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορος και μου αρέσει ο εύκολος τρόπος εναλλαγής tabs...
deninho Αύγουστος 13, 2013 #1360 Αύγουστος 13, 2013 hayabusa έγραψε: Επισης ο built-in είναι μια χαρα και αν είχε μερικά από τα στοιχεία του dolphin δεν θα είχα κανενα ενδοιασμό να τον χρησιμοποιώ αποκλειστικά.Ο built in ποιος είναι; τι χαρακτηριστικά του dolphin εννοείς; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Recommended Posts