Jump to content

Samael

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν το έχει ξαναπαίξει στο θέμα αλλά έχει από χθες το βράδυ παίζω carmagaddon στο τηλέφωνο!

Το πρώτο που είχε βγει βέβαια αλλά το carmageddon είναι carmageddon!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stainlessgames.carmageddon&feature=more_from_developer

Θέλουμε και 2 παλικάρια!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Το είχαν βάλει για μία μέρα τσάμπα στο playstore (promotion), και το κατέβασα :)

Αν παίξει, με το nexus 7, στους δικτυακούς printers της σχολής, θα είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενος.

edit: καλυτερα κατεβαστε το απο κατω!!

WiFi File Explorer

μπαινεις απο το pc μεσω localhost στο κινητο / tablet και μπορεις να κατεβασεις / ανεβασεις αρχεια / φακελους.

Χρησιμο αν δε θες να βαζεις / βγαζεις usb cable ή micro sd κτλπ.

Μπορεις να βλεπεις το αρχειο ενω το κατεβαζει αν και επρεπε να το βλεπω με HW decoding, το SW laggare.

+ χρειαζεσαι μονο ενα browser στην αλλη συσκευη

(εκανε upload στο tablet με ~ 9Μbps και εγραφε σε εξωτερικη sd card, οποτε μπορει να επηρεασε την ταχυτητα)

+ υποστηριζει πολλαπλα dls / uls (και επιλογη αρχειων) αλλα μονο στο pro (1 ευρω). Μου φανηκε συμπαθητικο οποτε ουτε καν refund εκανα :p

- η σελιδα δεν υποστηριζει drag & drop για το upload με αποτελεσμα πρεπει να πηγαινεις μεσω browsing στο αρχειο.

disclaimer: δεν εχω δοκιμασει αλλα παρομοια apps, μου φανηκε οτι θα καλυψει τις αναγκες μου.

Έγινε επεξεργασία από stemac

Aσχολησου με το AirDroid.

Κανει ολα τα παραπανω (εκτος απο streaming νομιζω) και εχει και αλλα 1002 features.

Εντελως free, πληρωνεις μονο αν θελεις να χρησιμοποιεις και 3g εκτος απο wifi

Κανει ολα τα παραπανω (εκτος απο streaming νομιζω) και εχει και αλλα 1002 features.

κριμα το 1 ευρω τελικα :p καλυτερο UI (αν και δε βρηκα επιλογη να αλλαξω τη default τοποθεσια για τα uploaded files) και καλυτερες ταχυτητες. thx :)

ps: οταν λεω streaming εννοω απλως να πας να παιξεις το αρχειο πριν το κατεβασει, πρακτικα δεν εχει σχεση με το app μιας και http κατεβαζει απο την αρχη και συνεχομενα.

Απλως ειναι πιο δυσκολο για τον player γτ χρειαζεται περισσοτερη cpu :p

Έγινε επεξεργασία από stemac

Μηπως εχετε κατα νου κανα ωραιο widget που να διχνει μαζεμενες ολες τις θερμοκρασιες?

aka cpu battery ?

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION] https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.whatsup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdyLmNvc21vdGUud2hhdHN1cCJd

Μηπως εχετε κατα νου κανα ωραιο widget που να διχνει μαζεμενες ολες τις θερμοκρασιες?

aka cpu battery ?

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION] https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.whatsup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdyLmNvc21vdGUud2hhdHN1cCJd

Elixir2

παραμετροποιήσιμο

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

νομιζω αυτο δουλευει μονο για whatsup και οχι για κοσμοκαρτα..δε διαβασα τα σχολια βεβαια..

Μια ψήφος στο printershare, Δουλεύει άψογα, τόσο σε ένα δικτυακό Ricoh aficio 2018, όσο και στο οικιακό Canon πολυμηχάνημα(Wi-Fi).

Στάλθηκε από το U8800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Τι κάνω λάθος και δε μπορώ να το σετάρω; Έχω έναν Dell 1355cnw στο δίκτυο μέσω ethernet (WiFi κλειστό).

Πλεον δε σε αφηνει να μεταφερεις και μεγαλα αρχεια και θελει παλι να πληρωσεις.

το χαλασαν κατ εμε και θα βαλω τη προηγουμενη εκδοση που και μια χαρα δουλευε και σε αφηνε να μεταφερεις οτι θες.

Τι κάνω λάθος και δε μπορώ να το σετάρω; Έχω έναν Dell 1355cnw στο δίκτυο μέσω ethernet (WiFi κλειστό).

Πάει πολύ καιρός που δοκίμασα με έναν ασύρματο epson, οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω...