Jump to content

Samael

Recommended Posts

I'll be damned...

Aρχίζουν και ξεφεύγουν τα πράγματα στο Android Gaming...

Story, διάλογοι, cut scenes, talents-skills, crafting και φοβερά γραφικά!

Το σοβαρό μειονέκτημα φαίνεται να είναι η pay2progress φιλοσοφία, καρκίνωμα στα περισσότερα "free" Android games.

Dungeon Hunter 4 Review - IGN

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftD4HM

Δεν ξέρω αν το έχει ξαναπαίξει στο θέμα αλλά έχει από χθες το βράδυ παίζω carmagaddon στο τηλέφωνο!

Το πρώτο που είχε βγει βέβαια αλλά το carmageddon είναι carmageddon!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stainlessgames.carmageddon&feature=more_from_developer

Θέλουμε και 2 παλικάρια!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

I'll be damned...

Aρχίζουν και ξεφεύγουν τα πράγματα στο Android Gaming...

Story, διάλογοι, cut scenes, talents-skills, crafting και φοβερά γραφικά!

Το σοβαρό μειονέκτημα φαίνεται να είναι η pay2progress φιλοσοφία, καρκίνωμα στα περισσότερα "free" Android games.

Dungeon Hunter 4 Review - IGN

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftD4HM

Μα πως ειναι καρκινωμα η in-app purchase policy?

Πχ στο RC3, μια χαρα παιζεις και χωρις να δωσεις φραγκο....

Προτιμας να πληρωνεις 5ευρα και 10ευρα;

Μια ψήφος στο printershare, Δουλεύει άψογα, τόσο σε ένα δικτυακό Ricoh aficio 2018, όσο και στο οικιακό Canon πολυμηχάνημα(Wi-Fi).

Στάλθηκε από το U8800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Μα πως ειναι καρκινωμα η in-app purchase policy?

Πχ στο RC3, μια χαρα παιζεις και χωρις να δωσεις φραγκο....

Προτιμας να πληρωνεις 5ευρα και 10ευρα;

Ναι το προτιμώ γιατί υπάρχει μια τάση πλέον να φτάνεις μετά απο κάψιμο σε ένα πολύ καλό επίπεδο και για να συνεχίσεις να πρέπει να σκάσεις πολύ περισσότερα απο τα 5-10€ που λες.

Ναι το προτιμώ γιατί υπάρχει μια τάση πλέον να φτάνεις μετά απο κάψιμο σε ένα πολύ καλό επίπεδο και για να συνεχίσεις να πρέπει να σκάσεις πολύ περισσότερα απο τα 5-10€ που λες.

Ωραια πολυ, για εμας που τα θελουμε τζαμπα :p

Δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ ωστε να φτασω τοσο μακρυα σε τετοια παιχνιδια, αλλα εμας τους τζαμπατζηδες, μας βολευει παρα πολυ αυτη η λογικη.

Ρε παίδες, έχει παρατηρήσει κανείς άλλος στο 3G Watchdog να του βγάζει βλακείες ;

Έχω την τελευταία έκδοση στο Note και για δεύτερο σερί μήνα μου δείχνει οτι έχω πχ καταναλώσει 38ΜΒ ενώ στην πραγματικότητα δεν έχω ξεπεράσει ούτε τα 5 (διασταυρωμένο από την Cosmote αυτό)

Καμιά άλλη παρόμοια εφαρμογή (ελαφριά, αξιόπιστη, και δωρεάν); :)

Ρε παίδες, έχει παρατηρήσει κανείς άλλος στο 3G Watchdog να του βγάζει βλακείες ;

Έχω την τελευταία έκδοση στο Note και για δεύτερο σερί μήνα μου δείχνει οτι έχω πχ καταναλώσει 38ΜΒ ενώ στην πραγματικότητα δεν έχω ξεπεράσει ούτε τα 5 (διασταυρωμένο από την Cosmote αυτό)

ισχυει .. γενικα εμενα το τελευταιο τριμηνο βγαζει οτι ενδειξη θελει...

οποτε κατεβασα το cosmote app και κοιταω απο εκει υπολοιπο ...

το ενσωματωμένο του jelly bean δε σου κάνει; εμένα μου τα μετράει σωστά. είμαι με βόιδαφον, όμως, και δεν ξέρω αν έχουν διαφορετικό σύστημα υπολογισμού.

συμβολαιο εχεις η whatsup?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onavo.android.onavoid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vbmF2by5hbmRyb2lkLm9uYXZvaWQiXQ..

δεν εχω παρατηρησει ποτε να μου μετραει λαθος.

Kαταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Έχω συμβόλαιο στην cosmote και χρησιμοποιώ και το γνωστό widget που δείχνει τη χρήση του προγράμματος.

Απλά η εν λόγω εφαρμογούλα με είχε βολέψει λόγω του ενσωματωμένου και διακριτικού widget που έβλεπες ανα πάσα στιγμή τι γίνεται.

Πλέον αποτελεί παρελθόν από το τηλέφωνο και απλά θα συνηθίσω να κοιτάω τον ενσωματωμένο μετρητή που όπως λέει και ο Διονύσης ειναι μια χαρά. :)