Alexopus6 Δεκέμβριος 27, 2012 #901 Δεκέμβριος 27, 2012 hayabusa έγραψε: Για απευθείας δεν ξέρω, αλλά από τον ES Explorer μπορεις να προσπελάσεις κανονικα το NAS σου.Ναι με τον es explorer μπαινω κανονικά αλλα και με την δική του εφαρμογή (zmedia).Αλλά ψάχνω να βρω καποια εφαρμογή ετσι ωστε να κατεβάζω με κλειστό pc και να πηγαίνουν κατευθειαν στον nas.
racer Δεκέμβριος 27, 2012 #902 Δεκέμβριος 27, 2012 hayabusa έγραψε: λινκ ; στο μαρκετ δεν το ειδα κάπου.Έχω αγορασμένο το tapatalk και μου έστειλαν ένα mail για να δοκιμάσω τη Beta. Δώσε μου το mail σου να στο κάνω forward και να δεις αν μπορείς να το κατεβάσεις κι' εσύ.
deninho Δεκέμβριος 27, 2012 #903 Δεκέμβριος 27, 2012 Το Flipboard HD που το βρήκες;Επίσης, το tapatalk HD τον παίρνει.-Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
racer Δεκέμβριος 27, 2012 #904 Δεκέμβριος 27, 2012 Από το market κάνε install το Flipboard. Είναι μια νέα έκδοση optimized για Nexus. Και στα 2560.. it looks good.
hayabusa Δεκέμβριος 27, 2012 #905 Δεκέμβριος 27, 2012 deninho έγραψε: Το Flipboard HD που το βρήκες;Επίσης, το tapatalk HD τον παίρνει.-Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HDγιατι Διονύση ; Εγώ στο tablet μια χαρά το έχω βολευτεί
theoamd Δεκέμβριος 27, 2012 #906 Δεκέμβριος 27, 2012 Reveal hidden contents Ίσως έχουν αναφερθεί νωρίτεραDropboxTOEFL iBT PreparationWord PowerWhatsAppSuperSU (root app)
mondler Δεκέμβριος 29, 2012 #908 Δεκέμβριος 29, 2012 καλημερα και καλως ηρθα και εγω στην Android κοινοτητα.. υπαρχει κατι παιδια σαν οδηγος-βασικες καλες εφαρμογες περαν των γνωστων viber klp να δω καπου 'η να μου προτινεται? η συσκευη μου ειναι Galaxy S3 Lte
GoMaR Δεκέμβριος 29, 2012 #909 Δεκέμβριος 29, 2012 λοιπον θα σου κανω μια λιστα με τι εφαρμογες εχω εγω ανα κατηγοριεςGps tools:sygic sports trackerbrowsers :dolphin tapatalkμπορεις βεβαια να βαλεις και chrome / mozilla / operacloud toolsdroboxskydriveadriveboxgdrivesocial p2pebuddy (msn)facebookmessenger fbviberwhatsapptalkskypeother toolsskroutzwhatsup (αν εχεις whatsup της cosmote)vriskophotobucketshazam (εφαρμογη που ηχογραφει και σου βρισκει τιτλο τραγουδιου)marine traffic (live υδατινη κινηση.lol)ebayflashlightfile manager / es explorer etc etcimdbdomino's pizzaσουπερ προσφορες (φυλλαδια απο ελληνικα καταστηματα-σουπερ μαρκετς - ηλεκτρονικα κ.ο.κ)airticetswinbank (ebanking για τραπεζα πειραιως)apergia.greopyy (Ιατροι του εοπυυ)teamviewerεχω κιαλλες αλλα αυτες ειναι πιο σημαντικες..
mondler Δεκέμβριος 29, 2012 #910 Δεκέμβριος 29, 2012 (edited) σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση!!καποιες τις ειχα βαλει ηδη και καποιες αλλες θα τις δοκιμασω τωρα..απλα με παιδευει το dive τωρα που επιμενει οτι δεν ειναι registered το κιν και ας εχω κανει τα παντα!!:crazy_pilot: EDIT:δεν υποστηριζεται μαλλον ακομα Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 29, 2012 από mondler
Andrewk Δεκέμβριος 29, 2012 #911 Δεκέμβριος 29, 2012 Ποια εκδοση tapatalk HD εχεις;;Εμένα lagαρει παρα πολύ στο scrolling..Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
deninho Δεκέμβριος 29, 2012 #912 Δεκέμβριος 29, 2012 0,6 μέχρι προχθές, χθες έβαλα το tapatalk hd beta που έχει στο μάρκετ. Κανένα πρόβλημα απόδοσης
hayabusa Δεκέμβριος 29, 2012 #913 Δεκέμβριος 29, 2012 κι εγώ χθες έκανα ενημέρωση στην 0.6 Στο μαρκετ βλέπω ειναι η 0.9. Έχουν κάποια διαφορά ; Αν κατεβάσω την έκδοση του μάρκετ θα χάσω τα φόρουμ που έχω αποθηκευμένα στην 0.6 ;
deninho Δεκέμβριος 29, 2012 #914 Δεκέμβριος 29, 2012 θα τα χάσεις, ναι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το tapatalk sign in, που θυμάται μεν τα fora και τα username, αλλά την πρώτη φορά που θα μπεις σε κάθε φόρουμ θα χρειαστεί να βάλεις το password. Δεν κοίταξα αν έχουν διαφορές -σίγουρα υπάρχουν bugfixes-, αλλά κατέβασα την έκδοση που είναι στο μαρκετ, για να γίνονται αυτόματα οι αναβαθμίσεις
Andrewk Δεκέμβριος 29, 2012 #915 Δεκέμβριος 29, 2012 Η εκδοση απο το google play είναι σαφώς καλύτερη απο την 0.6 που είχα..Δεν κολλάει πολυ στο scrolling..Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
astrolabos Ιανουάριος 3, 2013 #916 Ιανουάριος 3, 2013 Κανείς jailbreaked να το δοκιμάσει; [APK] Seeder entropy generator to provide significant lag reduction - xda-developers
chroma Ιανουάριος 3, 2013 #917 Ιανουάριος 3, 2013 To έβαλα στον κινέζο, μου φαίνεται οτι όντως κάνει κάποια διαφορά.
hayabusa Ιανουάριος 3, 2013 #918 Ιανουάριος 3, 2013 astrolabos έγραψε: Κανείς jailbreaked να το δοκιμάσει; [APK] Seeder entropy generator to provide significant lag reduction - xda-developers Τι jailebreake ρε φιλαράκ' ; βλέπεις κανεναν με iOS εδώ μέσα;
hayabusa Ιανουάριος 3, 2013 #920 Ιανουάριος 3, 2013 σου είπε κανείς ότι έχω ή πρόκειται να κάνω root ;
Recommended Posts