Jump to content

Samael

Recommended Posts

έχει φάε και σε κανεναν άλλο σκάλωμα το viber εδώ και μερικές ώρες ;

Μακρυά από αυτή την εφαρμογή. :nono:

Δημιουργεί τρελά προβλήματα αναλόγως τη συσκευή.

Σε φίλο με desire s, αναβόσβηνε την οθόνη όλη μέρα, κόλλαγε όταν τον έπαιρνε μια συγκεκριμένη επαφή όλο το κινητό και μετά από καμιά εβδομάδα, άρχισε να του τρώει την μπαταρία σε 6 ώρες μόνο.. έχω διαβάσει πως σε άλλους κολλάει το φωτάκι της ειδοποίησης κι αναβοσβήνει συνεχώς και άλλα πολλά...

εδώ όλα μια χαρά πάντως, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα :)

Κι ο φιλαράκος μου κανένα δεν είχε. Απλά ξαφνικά άρχισε να του πετάει unexpected error συνεχώς.. κάθε μισή ώρα πχ και να του κάνει κι άλλα κουλά! Όπως το θέμα με συγκεκριμένες επαφές ή την μπαταρία. Αρχίσαμε να βγάζουμε εφαρμογές μία μία και επειδή δεν είναι και προχωρημένος χρήστης κι είχε λίγες, φάνηκε πως ήταν το viber. Επίσης πρέπει να του έτρωγε πολύ μνήμη γιατί με το που το έβγαλε, το κινητό πετούσε, σαν τη πρώτη μέρα που το πήρε.

Δουλεύοντας το viber (μόνο με wifi) σε ZTE blade δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα θέμα. Μηνύματα και κλήσεις, απροβλημάτιστα...εδώ και ένα χρόνο περίπου, με αρκετά updates της εφαρμογής.

έχει φάε και σε κανεναν άλλο σκάλωμα το viber εδώ και μερικές ώρες ;

''Viber is currently experiencing issues related to our hosting provider, Amazon. They're working on it & we'll update you soon. Apologies.''

Πάντως εγώ το πρωτοέβαλα πρόσφατα, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει πρακτικά ποτέ -εκτός από δοκιμές. Έχω καμια 70αριά επαφές ήδη εκεί, αλλά δεν είναι περισσότερο προσβάσιμες από το Skype που είχα ήδη. Το αφήνω περισσότερο για περίπτωση ανάγκης, αν δεν βρίσκω κάποιον διαφορετικά. Με ενοχλεί βέβαια ότι σαν προεπιλογή τρέχει συνέχεια, μόλις βρω χρόνο θα το σταματήσω.

Jaw droping, Unreal Engine σε Android...i mean...wtf!?!

Βεβαια το θεμα του χειρισμου ενδεχομενως να ειναι πολυ σπαστικο...αλλα θελω να το δω!

Το "δοκιμασε" κανεις???

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywiY29tLmdhbWVsb2Z0LmFuZHJvaWQuQU5NUC5HbG9mdFdCSE0iXQ..

:banging:

Jaw droping, Unreal Engine σε Android...i mean...wtf!?!

Βεβαια το θεμα του χειρισμου ενδεχομενως να ειναι πολυ σπαστικο...αλλα θελω να το δω!

Το "δοκιμασε" κανεις???

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywiY29tLmdhbWVsb2Z0LmFuZHJvaWQuQU5NUC5HbG9mdFdCSE0iXQ..

:banging:

The game requires ~2Gb of free space in order to install.
:crazy:

Αυτός είναι ο λόγος που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει το κινητό να έχει sd slot και πρεπει να σου επετρεπει την μεταφορα εφαρμογων στην sd και να μην τρεχεις με root και link2sd για να κανεις την δουλεια σου...

Τωρα ειναι πιο σωστα :suicide:

usb otg + εξωτερικό μέσο αποθήκευσης. Δεν είναι βέλτιστο, αλλά προσωπικά δεν μου έχει λείψει ποτέ η SD.

Πρέπει να το υποστηρίζει ο kernel και δεν αφορά όλες τις συσκευές.

Η δικιά μου αντίληψη για τα smartphone ότι δεν πρέπει να σε περιορίζουν πουθενά, είναι πολυεργαλεία που το φέρνεις στα μέτρα σου ανάλογα τις ανάγκες σου.

Πρέπει να το υποστηρίζει ο kernel και δεν αφορά όλες τις συσκευές.

Η δικιά μου αντίληψη για τα smartphone ότι δεν πρέπει να σε περιορίζουν πουθενά, είναι πολυεργαλεία που το φέρνεις στα μέτρα σου ανάλογα τις ανάγκες σου.

Μιλάμε για πολυεργαλεία με μπαταρία και λίγη αυτονομία, όταν ζητάτε να ακούτε mp3 πάνω από 32gb ή να παίζετε mame..

Για όσους έχουν cm10 μια εφαρμογή για delta updates (μόνο ότι αλλαγές έχουν γίνει εμένα μου βγάζει 8mb από nightly σε nightly )

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyandelta&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcyandelta+update

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Για όσους έχουν cm10 μια εφαρμογή για delta updates (μόνο ότι αλλαγές έχουν γίνει εμένα μου βγάζει 8mb από nightly σε nightly )

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyandelta&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcyandelta+update

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

εχεις cm10 στο νεξους?