hayabusa Δεκέμβριος 28, 2011 #381 Δεκέμβριος 28, 2011 Εγώ χρησιμοποποιω τον ΜΧ video player στο τρανσφορμερ. Με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο και γενικ΄α έχω ακούσει και από άλλους τα καλύτερα
Delijohn Δεκέμβριος 28, 2011 #382 Δεκέμβριος 28, 2011 Αυτόν έχω κι εγώ απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάτι πιο καλό..
patra_ceid Δεκέμβριος 28, 2011 #383 Δεκέμβριος 28, 2011 deninho έγραψε: αρνητικό ότι δεν μπορώ να προσθέσω τις δικές μου πηγές (ή μήπως μπορώ και δεν το βρήκα?). Π.χ. ήθελα λάμπη για τεχνολογικά, και κανένα δυο ακόμα σάιτ για αθλητικά, που επικεντρώνονται σε μπασκετικά θέματα π.χ. greekhoopzΌχι προς το παρόν δεν μπορείς να προσθέσεις τα δικά σου αλλά θα γίνει και αυτό τστο μέλλον.Αν θέλεις μπορείς να στείλεις μέσω του application διάφορα site που μπορούν να προστεθούν στο επόμενο update!!Επίσης αν σου άρεσε η προσπάθεια μπορείς να βάλεις μια βαθμολογία στο android market ώστε να γίνει πιο γνωστό το app! :magic:
deninho Δεκέμβριος 30, 2011 #384 Δεκέμβριος 30, 2011 η gameloft έχει αρκετά από τα παιχνίδια της, με 0,79€ (μεταξύ αυτών το asphalt, The Adventures of Tintin HD, modern combat 2 κ.α.) Για να δείτε πλήρη λίστα, δείτε εδώ https://market.android.com/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftTTHM στην περιγραφή
hayabusa Δεκέμβριος 31, 2011 #385 Δεκέμβριος 31, 2011 patra_ceid έγραψε: Όχι προς το παρόν δεν μπορείς να προσθέσεις τα δικά σου αλλά θα γίνει και αυτό τστο μέλλον.Αν θέλεις μπορείς να στείλεις μέσω του application διάφορα site που μπορούν να προστεθούν στο επόμενο update!!Επίσης αν σου άρεσε η προσπάθεια μπορείς να βάλεις μια βαθμολογία στο android market ώστε να γίνει πιο γνωστό το app! :magic: μόλις το εγκατέστησα κι εγώ στο transformer. αρκετά ωραίο μπορώ να πω. Πέρα από τις επισημάνσεις του Διονύση που τις βρίσκω πολύ σωστές, να πω πως θα ήθελα να μπορεί να μπαίνει και σαν widget στην home page. Eπίσης παρατήρησα πως όλα τα feeds της Καθημερινής τα βγάζει με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες (αλλά δεν ξέρω κατά πόσο φταίει το προγραμματάκι για αυτό) Καλή χρονιά
patra_ceid Ιανουάριος 1, 2012 #386 Ιανουάριος 1, 2012 hayabusa έγραψε: μόλις το εγκατέστησα κι εγώ στο transformer. αρκετά ωραίο μπορώ να πω. Πέρα από τις επισημάνσεις του Διονύση που τις βρίσκω πολύ σωστές, να πω πως θα ήθελα να μπορεί να μπαίνει και σαν widget στην home page. Eπίσης παρατήρησα πως όλα τα feeds της Καθημερινής τα βγάζει με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες (αλλά δεν ξέρω κατά πόσο φταίει το προγραμματάκι για αυτό) Καλή χρονιά Παιδιά ότι site θα θέλατε μπορείτε να με ενημερώσετε να τα προσθέσω προς το παρόν! Η καθημερινή έχει ένα πρόβλημα με τα RSS της. Όσο για το widget το θεωρώ πολύ σημαντικό να γίνει απλά ψάχνω ελεύθερο χρόνο :mobile1: Ευχαριστώ για τα σχόλια! καλή χρονιά :magic:
hayabusa Ιανουάριος 1, 2012 #387 Ιανουάριος 1, 2012 [MENTION=22319]patra_ceid[/MENTION] Oι ειδήσεις του λαμπ νομίζω θα ήταν μια πάρα πολύ καλή προσθήκη (για εμάς τουλάχιστον). Όμως το widget το θεωρώ ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση και θα ήθελα να το δω όσο πιο σύντομα γίνεται Α, και κάτι τελευταίο και πιο ασήμαντο: Απ'οτι είδα στα feeds του ΣΚΑΙ βγάζει και μια μικρή εικονίτσα. Μπορεί αυτό να γίνει και στα υπόλοιπα ή είναι θέμα της κάθε ιστοσελίδας ; Πολύ καλή δουλειά πάντως, πραγματικά μου άρεσε πολύ Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
patra_ceid Ιανουάριος 2, 2012 #388 Ιανουάριος 2, 2012 hayabusa έγραψε: [MENTION=22319]patra_ceid[/MENTION]Oι ειδήσεις του λαμπ νομίζω θα ήταν μια πάρα πολύ καλή προσθήκη (για εμάς τουλάχιστον). Όμως το widget το θεωρώ ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση και θα ήθελα να το δω όσο πιο σύντομα γίνεται Α, και κάτι τελευταίο και πιο ασήμαντο: Απ'οτι είδα στα feeds του ΣΚΑΙ βγάζει και μια μικρή εικονίτσα. Μπορεί αυτό να γίνει και στα υπόλοιπα ή είναι θέμα της κάθε ιστοσελίδας ; Πολύ καλή δουλειά πάντως, πραγματικά μου άρεσε πολύ Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Ευχαριστώ για τα σχόλια! Το widget είναι πολύ σημαντικό πιστεύω όπως και η βελτίωση απόδοσης της εφαρμογής, απλα ψάχνω χρόνο και θα τα έχω έτοιμα! Για το ΣΚΑΙ δεν μπορώ να καταλάβω τι ενοοείς..που έχει εικονίτσα? μπορείς να στείλεις ένα screenshot? Ευχαριστω Αντρέας
DarkSaga Ιανουάριος 2, 2012 #389 Ιανουάριος 2, 2012 πέρασα κάποια στιγμή 2 προγράμματα που προστατεύουν από εφαρμογές και χρήση πόρων αυτών, προτεινόμενα εδώ στο thread αλλά το κινητό μου δεν είναι rooted, οπότε και δεν θα έπρεπε να παίξουν μου άφησαν ένα κουσούρι όμως το Bluetooth,βέβαια ποτέ δεν το χα ενεργοποιήσει πριν, όταν το ανοίγω πλέον(?), μόλις ενεργοποιηθεί ξανακλείνει πως είναι το wifi hot fix? ε στο ανάποδο ακριβώς καμια ιδέα για επαναφορά του blutooth χωρίς να κάνω κάτι που θα χάσω επαφές? κάτι στο οποίο ειδικεύομαι....
hayabusa Ιανουάριος 2, 2012 #390 Ιανουάριος 2, 2012 patra_ceid έγραψε: Ευχαριστώ για τα σχόλια! Το widget είναι πολύ σημαντικό πιστεύω όπως και η βελτίωση απόδοσης της εφαρμογής, απλα ψάχνω χρόνο και θα τα έχω έτοιμα! Για το ΣΚΑΙ δεν μπορώ να καταλάβω τι ενοοείς..που έχει εικονίτσα? μπορείς να στείλεις ένα screenshot? Ευχαριστω Αντρέας βλέπω ότι ειδήσεις παρουσιάζονται μέσα σε μικρά τετράγωα πλαίσια. σωστά ; Ενώ λοιπόν, στων υπολοίπων site μέσα στο πλαισιο υπάρχει μόνο κείμενο, στου SKAI βγάζει και μια μικρή εικονίτσα σχετική με το άρθρο (που προφανώς υπάρχει και στην ιστοσελίδα)
patra_ceid Ιανουάριος 2, 2012 #391 Ιανουάριος 2, 2012 hayabusa έγραψε: βλέπω ότι ειδήσεις παρουσιάζονται μέσα σε μικρά τετράγωα πλαίσια. σωστά ; Ενώ λοιπόν, στων υπολοίπων site μέσα στο πλαισιο υπάρχει μόνο κείμενο, στου SKAI βγάζει και μια μικρή εικονίτσα σχετική με το άρθρο (που προφανώς υπάρχει και στην ιστοσελίδα) Α τώρα κατάλαβα! το app σχεδιάστηκε για να τα δείχνει όλα όπως το ΣΚΑΙ, ή το newsbeast, techgear, gossip κτλπ. Υπάρχουν όμως πολλά sites που δεν έχουν εικόνες στο rss τους οπότε αναγκαστικά δεν έχουν εικόνα. Δεν είναι κάτι που εξαρτάται απο την εφαρμογή!
ison Ιανουάριος 3, 2012 #392 Ιανουάριος 3, 2012 Το ειχα ξαναρωτησει αλλα το ξαναβαζω μπας και παρω μια πιο φρεσκια απαντηση...Σκεφτομαι να παρω το asus prime (transformer2) οταν με το καλο βγει και υπαρχει μετρητο...Υπαρχει τροπος σε android λειτουργικο να κατεβαζεις-->αποσυμπιεζεις-->αποθηκευεις υλικο ?Πχ απο filesonic / rapidshare...κυριως ενδιαφερομαι για.....οπτικοακουστικο υλικο :triniti: ...if you know what i mean.Ενναλαχτικα υπαρχει καποιος αλλος τροπος να βλεπεις το ενλογω οπτικοακουστικο υλικο με υποτιτλους ...ΧΩΡΙΣ να μπλεκει pc στην ολη διαδικασια?Ευχαριστω για τις πληροφοριες...σε περιπτωση που νομιζεται οτι η απαντηση βγαινει εκτος "νομιμοτητας" στειλτε μου pm
hayabusa Ιανουάριος 3, 2012 #393 Ιανουάριος 3, 2012 φυσικά και μπορείς να κατεβάσεις από τετοια sites περιεχόμενο. Αν οι υπότιτλοι είναι σε ξεχωριστό αρχείο βεβαια δεν είμαι σίγουρος για το τι γίνεται (μπορώ να κάνω μια δοκιμή το απόγευμα και να σου πω) αλλά κατά τα άλλα με αποσυμπίεση/αναπαραγωγή κλπ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
MadCatMk21416003342 Ιανουάριος 3, 2012 #394 Ιανουάριος 3, 2012 Και εξωτερικούς υποτίτλους διαβάζουν πολλοί players.Και επί του θέματος, μέχρι και torrents κατεβάζεις.
ison Ιανουάριος 3, 2012 #395 Ιανουάριος 3, 2012 hayabusa έγραψε: φυσικά και μπορείς να κατεβάσεις από τετοια sites περιεχόμενο. Αν οι υπότιτλοι είναι σε ξεχωριστό αρχείο βεβαια δεν είμαι σίγουρος για το τι γίνεται (μπορώ να κάνω μια δοκιμή το απόγευμα και να σου πω) αλλά κατά τα άλλα με αποσυμπίεση/αναπαραγωγή κλπ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Οποτε για να καταλαβω...αν εχουμε πολλα Parts υπαρχει dl manager για να τα κατεβασεις και μετα κανεις extract με καποιο αλλο προγραμμα? Παιζει να μου δωσεις ενα screenshot απο την ολη διαδικασια ? Επισης με τι player τα παιζεις εσυ?
hayabusa Ιανουάριος 3, 2012 #396 Ιανουάριος 3, 2012 Για αποσυμπίεση ή ζιπάρισμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό: https://market.android.com/details?id=org.ais.archidroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5haXMuYXJjaGlkcm9pZCJdΝομίζω βέβαια ότι και ο ES File Explorer μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά, αν τον χρησιμοποιείς. DL manager δυστυχώς δεν γνωρίζω αν υπάρχει. Για αναπαραγωγή χρησιμοποιώ τον MX Player
ARMAGEDDON Ιανουάριος 4, 2012 #397 Ιανουάριος 4, 2012 κάποια πάρα πολύ καλή εφαρμογή για ζωγραφική και αν γίνεται free
l2phile Ιανουάριος 4, 2012 #399 Ιανουάριος 4, 2012 Δεν ξέρω αν έχει μπει:Photo ToolsΚαλό εργαλειάκι για όσους ασχολούντε με την φωτογραφία
ARMAGEDDON Ιανουάριος 4, 2012 #400 Ιανουάριος 4, 2012 αυτό εδώ είναι τέλειο αλλά πρέπει να το αγοράσεις ....SketchBook Mobile Express
Recommended Posts