spyvelm Νοέμβριος 11, 2011 #301 Νοέμβριος 11, 2011 Το Superuser σας δουλευει τελευταια??προσπαθω μετα απο ενα update που του εκανα να τρεξω το Tegrak overclock και μ βγαζει failed to get root
hayabusa Νοέμβριος 11, 2011 #302 Νοέμβριος 11, 2011 στο desire δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα
hayabusa Νοέμβριος 11, 2011 #304 Νοέμβριος 11, 2011 δεν νομίζω. όντως, δεν το σκέφτηκα αυτό. ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα η τελευταία έκδοση
spyvelm Νοέμβριος 11, 2011 #305 Νοέμβριος 11, 2011 ΜΗΝ το κανεις...ολα ξεκινησαν απο εκει!!μεχρι το update δουλευε μια χαρα
hayabusa Νοέμβριος 14, 2011 #306 Νοέμβριος 14, 2011 Καμία εφαρμογουλα που να προβάλει αρχεία raw της NIKON (aka *.nef) υπάρχει ή ζητάω πολλά ;( για honeycomb με ενδιαφέρει αν παίζει ρόλο) Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Borg Νοέμβριος 14, 2011 #307 Νοέμβριος 14, 2011 Viber | Free calls, free voip, free phone calls from iPhone and Androidμε 3g η wifi, δωρεάν κλήσεις, αρκεί να το έχει και το άλλο τηλ που καλείς
hayabusa Νοέμβριος 16, 2011 #308 Νοέμβριος 16, 2011 Καμία εφαρμογουλα που να προβάλει αρχεία raw της NIKON (aka *.nef) υπάρχει ή ζητάω πολλά ;( για honeycomb με ενδιαφέρει αν παίζει ρόλο) Sent from my HTC Desire using Tapatalk RAWDroid Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά λογικά θα κάνει τη δουλειά που θέλω. [MENTION=391]Borg[/MENTION] : Super το προγραμματάκι
doctor kTm Νοέμβριος 16, 2011 #309 Νοέμβριος 16, 2011 Viber | Free calls, free voip, free phone calls from iPhone and Androidμε 3g η wifi, δωρεάν κλήσεις, αρκεί να το έχει και το άλλο τηλ που καλείςΕγώ χρησιμοποιώ το bria. Σε συνδυασμό με το πακέτο codecs G.729 και τις υπηρεσίες sip της omnivoice έχω οικονομικά τηλεφωνήματα και σταθερό νούμερο στο κινητό :smoke:
DarkSaga Νοέμβριος 22, 2011 #310 Νοέμβριος 22, 2011 ρε παιδιά έχετε κάποιο ξυπνητήρι να προτείνετε που να ΜΗΝ ζητάει πρόσβαση στον αριθμό τηλεφώνου, πρόσβαση στο δίκτυο και όλα αυτές τις υποχθόνιες άδειες?τι κακό είναι κι αυτό? όλοι? θέλουν να μάθουν από που κλάνει το μπαρμπούνι...
MOS Νοέμβριος 22, 2011 #311 Νοέμβριος 22, 2011 Αυτό το είδες ?https://market.android.com/details?id=com.vp.alarmClockPlusDock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52cC5hbGFybUNsb2NrUGx1c0RvY2siXQ..
deninho Νοέμβριος 22, 2011 #312 Νοέμβριος 22, 2011 ρε παιδιά έχετε κάποιο ξυπνητήρι να προτείνετε που να ΜΗΝ ζητάει πρόσβαση στον αριθμό τηλεφώνου, πρόσβαση στο δίκτυο και όλα αυτές τις υποχθόνιες άδειες?τι κακό είναι κι αυτό? όλοι? θέλουν να μάθουν από που κλάνει το μπαρμπούνι... το built in γιατί δε σου κάνει;
DarkSaga Νοέμβριος 22, 2011 #313 Νοέμβριος 22, 2011 Αυτό το είδες ?https://market.android.com/details?id=com.vp.alarmClockPlusDock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52cC5hbGFybUNsb2NrUGx1c0RvY2siXQ..η ενημέρωση αυτού μου ζητάει να του γράψω το σπίτι. built in δεν έχει νομίζω η wind 2.2
MadCatMk21416003342 Νοέμβριος 23, 2011 #314 Νοέμβριος 23, 2011 neuromancer τι κάνεις σ'αυτό το thread πέρα από trolling;η ενημέρωση αυτού μου ζητάει να του γράψω το σπίτι. built in δεν έχει νομίζω η wind 2.2Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Τα permissions που ζητάει είναι λογικά.Προσωπικά το έχω γυρίσει σε alarmdroid.
DarkSaga Νοέμβριος 23, 2011 #315 Νοέμβριος 23, 2011 neuromancer τι κάνεις σ'αυτό το thread πέρα από trolling;Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Τα permissions που ζητάει είναι λογικά. Προσωπικά το έχω γυρίσει σε alarmdroid. θεωρω απαραδεκτο να θελει πληρη προσβαση στο διαδικυο, διαχειριση ενεργειας και ηχων,αναγνωση ταυτοτητας κινητου η και προσβαση στις επαφες, απλα για να ρυθμισεις ενα ξυπνητηρι γεματο bugs. και αυτη που ανεμελα προτεινες το ιδιο χαλι ειναι. αντιμετωπιζεις τα σημαντικα με αδιαφορια και δινεις βαρυτητα εκει που δεν υπαρχει. αν δεν εχεις κατι να προσθεσεις μην μιλας για τρολ,user εισαι αλλωστε.
petroSEXtreme Νοέμβριος 23, 2011 #316 Νοέμβριος 23, 2011 ρε παιδια καμια εφαρμογη που να κανει streaming ταινιες απο το pc αλλα μαζι με τους υποτιτλους εχεται βρει?Για την ωρα εχω βρει μονο το vlc share που λεει οτι streamarei και srt αλλα εγω υποτιτλο δεν ειδα...
MadCatMk21416003342 Νοέμβριος 23, 2011 #317 Νοέμβριος 23, 2011 (edited) θεωρω απαραδεκτο να θελει πληρη προσβαση στο διαδικυο, διαχειριση ενεργειας και ηχων,αναγνωση ταυτοτητας κινητου η και προσβαση στις επαφες, απλα για να ρυθμισεις ενα ξυπνητηρι γεματο bugs. και αυτη που ανεμελα προτεινες το ιδιο χαλι ειναι. αντιμετωπιζεις τα σημαντικα με αδιαφορια και δινεις βαρυτητα εκει που δεν υπαρχει. αν δεν εχεις κατι να προσθεσεις μην μιλας για τρολ,user εισαι αλλωστε. Well σε μένα δουλεύει μια χαρά. Ας σου πω τι ξέρω (από αυτά που έχω ζήσει ψάχνοντας τις ρυθμίσεις και μιλόντας με άλλους devs) και μετά αν θες μίλησε με το developer. Πρόσβαση στο διαδίκτυο ζητάνε συνήθως για να σου δίνει συνθήκες καιρού όταν ξυπνάς. Η διαχείρηση ήχων γιατί, well, είναι ξυπνητήρι. Η πρόσβαση στις επαφές είναι μέρος μεγαλύτερου set ( πιθανώς λαθεμένα; ) δικαιωμάτων που επιτρέπουν στο ξυπνητήρι να γνωρίζει πότε μιλάς στο τηλέφωνο για να μη χτυπήσει εκείνη την ώρα. Πρώτη φορά τα ακούω τόσο προσπαθώντας να βοηθήσω. Και μάλιστα για εφαρμογή που δεν έχω γράψει. Καλή σου μέρα. Edit ρε παιδια καμια εφαρμογη που να κανει streaming ταινιες απο το pc αλλα μαζι με τους υποτιτλους εχεται βρει?Για την ωρα εχω βρει μονο το vlc share που λεει οτι streamarei και srt αλλα εγω υποτιτλο δεν ειδα... Το VLC Direct Pro δουλεύει σε μένα με υποτίτλους. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 23, 2011 από MadCatMk2
naxiand Νοέμβριος 23, 2011 #318 Νοέμβριος 23, 2011 ρε παιδια καμια εφαρμογη που να κανει streaming ταινιες απο το pc αλλα μαζι με τους υποτιτλους εχεται βρει?Για την ωρα εχω βρει μονο το vlc share που λεει οτι streamarei και srt αλλα εγω υποτιτλο δεν ειδα... Plex εχω κανονικα υποτιτλους http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/85878-Unraid-Home-Server Sent from my Optimus 2X using Tapatalk
deninho Νοέμβριος 23, 2011 #319 Νοέμβριος 23, 2011 Έχετε να προτείνετε κάποιον αξιόλογο news reader πέραν του Pulse?
Recommended Posts