def Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2010 καλησπερα παιδα εχω το λαπτοπ ACER 5536 ASPIRE, και μου εσπασε η οθονη.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν αξιζει να την αλλαξω απο θεμα χρηματων.Εκτος και αν βρω κατι στα μεταχειρισμενα.Το λαπτοπ κανει σημερα 500ευρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 η φθηνότερη αλλά λιγότερο αξιόπιστη λύση είναι στα 80ευρώ από ebay, σε περίπτωση που μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου.από εκεί και πέρα τα εργατικά τοποθέτησης μιας τέτοιας οθόνης είναι περίπου στα 30ευρώ στα περισσότερα καταστήματα.εγώ στη θέση σου θα το έφτιαχνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 1, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 οκ Γωργο σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Δεκέμβριος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 αλλιως μπορεις να βρεις και οθονη που πουλανε σαν ανταλλακτικα και να δεις αν κουμπωνει στο λαπτοπ σου.πρεπει βεβαια να ειναι στις ιδιες ακριβως ιντσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.