ennia Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2010 Καλησπερα..... θελω να μου πειτε πως μπορω (αν φυσικα γινεται) να κανω ενημερωση ενος φακελου με το περιεχομενο ενος αλλου. καθε φορα που βαζω π.χ. εγγραφα στον εναν, οταν κανω ενημερω στον αλλον να πηγαινουν μονο τα καινουργια. εννοειται στην ιδια θεση που ειναι και στον πρωτο. Υ.Γ. ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω....(εμμ ετσι οπως το εγγραψα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 εγώ χρησιμοποιώ το second copy για αυτό... υπάρχουν κ άλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 1, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Δες κι αυτό: FreeFileSync | Download FreeFileSync software for free at SourceForge.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Δεκέμβριος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Το briefcase των windows όσο το δοκίμασα ήταν πολύ καλό και έκανε αυτό ακριβώς που ήθελα. Τώρα αν θέλεις για συγχρονισμό φακέλων στο internet εγώ χρησιμοποιώ το windows live mesh το οποίο έχει κι άλλες λειτουργίες που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Vice Versa fan εδω, πολύ ευχαριστημένος αν κ η δικια σου περιπτωση ειναι πολυ ποιο απλη απ την δικια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δεκέμβριος 1, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Υπάρχει και το synctoy της μικρομαλακής αν αναφέρεσαι σε τοπικούς φακέλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Δεκέμβριος 1, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Εγώ χρησιμοποιώ το Allway Sync και είναι εκπληκτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
saliery Δεκέμβριος 1, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Sync toy και απο εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Δεκέμβριος 1, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 SyncToy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.