ferox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2010 Καλημερα Ψαχνω καποιο προγραμματακι που να βαζω αποσπασματα απο διαφορα dvd και να μπορω να κανω κοψε/ραψε στην ταινια(homemade) και μετα να την καιω σε ενα νεο dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Δοκίμασε το Avidemux που είναι free Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferox Δεκέμβριος 1, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 το κατεβασα αλλα δεν μου τα ανοιγει κατευθηαν απο το dvd. εχεις καποιον οδηγο? ή καποιο αλλο προγραμματακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Πρέπει να κάνεις RIP το DVD πρώτα για να τα πάρεις σε αρχείο. Για αυτή τη δουλειά υπάρχει το DVDFab HD Decrypter, επίσης free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Corel Videostudio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferox Δεκέμβριος 2, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Πρέπει να κάνεις RIP το DVD πρώτα για να τα πάρεις σε αρχείο. Για αυτή τη δουλειά υπάρχει το DVDFab HD Decrypter, επίσης free ενα ενα μου τα λες... :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 2, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Απλά έχω να ασχοληθώ με το θέμα μερικά χρόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.