gwgw_zum Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ... ΤΥΧΑΙΑ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΘΩΣ ΕΨΑΧΝΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (Forthnet) ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΕΧΩ INTERNET ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ Ή ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΑ. ΕΧΩ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. Η ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ INTERNET ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ....ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ................................. S O S Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Νοέμβριος 30, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 μη γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις:shout:η συγκάτοικος σου μπαίνει κ αυτή με ασύρματο; Το ρουτερ ειναι σωστα ρυθμισμενο;Δοκίμασε να κλείσεις το firewall του υπολογιστή σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwgw_zum Νοέμβριος 30, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 Όχι έχει ενσύρματη σύνδεση... Το ρούτερ είναι σωστά ρυθμισμένο. Μπορείς να μου πεις πως θα κλείσω το Firewall σε Vista???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Νοέμβριος 30, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 πρώτα τσέκαρε αν έβαλες σωστά τον κωδικό όταν έκανες σύνδεση στο δίκτυο... (από αυτό που λες μπορει να έχεις βάλει κατα λάθος, λάθος κωδικό...) και αν το wireless είναι ανοικτό 2) Αν δεν έχεις κάποιο antivirus που να έχει δικό του firewall τότε, πάτα έναρξη, γράψε στην αναζήτηση firewall Και νομίζω στο βγάζει..αλλιώς Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων συνδεσιμότητας δικτύου στον Internet Explorer περίπου στην μέση της σελίδας λέει ακριβώς, που θα το βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Δεκέμβριος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Ασυρματη συνδεση ειναι η επικοινωνια Router-pc οποτε δεν εχει να κανει με την γραμμη σου. 2 πραγματα μπορει να φταινε 1.Το pc 2.το router. Ελεγξε στο router αν εχει καποιο κουμπακι που ενεργοποιει-απενεργοποιει το ασυρματο.Θα σου ελεγα να κανεις Reset To Factory Default αλλα πιθανον μετα δεν θα ξερεις να σεταρεις το router και να μεινεις χωρις νετ.Εναλλακτικα τα router ξεκολλανε με επανεκκινηση (βγαλτο και βαλτο στο ρευμα) και αν δεν επανελθει ,το αφηνεις 20 λεπτα εκτος ρευματος.Να εχεις υποψη σου οτι το pc πρεπει να ανοιγει μετα απο το ανοιγμενο router. Απο εκει και περα στο pc μπορει να χρειαστει να ξανακανεις την ασυρματη συνδεση.Αν θες στειλε μου με μηνυμα το email σου να σου στειλω οδηγιες που εχω απο hol για την ασυρματη συνδεση με εικονες κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.