Jump to content

Gran Turismo 5 vs Forza Motorsport 3

winters

Gran Turismo 5 vs Forza Motorsport 3  

67 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Συμφωνώ απόλυτα! Η microsoft πουλούσε ένα παιχνίδι που υποστήριζε χερικίνητο σασμάν με συμπλέκτη, αλλά δε υποστήριζε καμιά τιμονιέρα με αυτήν την δυνατότητα.

Υποστήριζε αλλα δεν ηταν οικονομική...απλα δεν ειχε μια μεσαια επιλογή σαν το logitech

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Ειμαι ο μονος που νομιζει οτι τα γραφικα του Gran Turismo (και στα δυο βιντεακια) ειναι σαν ξεθωριασμενα? Μου φαινετε πως το Forza εχει πιο εντονα χρωματα στο εξωτερικο των αμαξιων, τις πιστες, και καλυτερο ταμπλο/τιμονι εσωτερικα (αν και στο Shift 2 ειδα καλυτερα εσωτερικα).. Στο Gran Turismo απο την αλλη παρατηρισα μονο ελαφρως καλυτερο εσωτερικο στις εσωτερικες επενδυσεις..

Περιττο να πω οτι η F430 στο GT5 ακουγετε σαν μιξερακι φραππε..

Και οπως ειπαν ο ProPitsiriko$ και ο hyperion, στο Forza τα αμαξια στριβουν.. Δεν βαρανε το τρελο understeer στο 95% των στροφων - ουτε θα σε φερουνε σβουρα στο υπολοιπο 5% που ειναι φουρκετες.. (Και το AI να περναει τις ιδιες στροφες, ή να σε εκτοπιζει [!] στο ιδιο racing line, με το impossible speed.. ε στακαμαν..)

(Επειδη το ειδα να αναφερεται καπου) Τα Licences, δεν τα συμπαθουσαν ολοι, και για πολλους ηταν παντοτε ενα σπαστικο (και mandatory δυστυχως) κομματι της σειρας Gran Turismo.. Μη τυχων και χτυπησεις, μη πατησουν πανω απο 2 ροδες εξω, μη δε φτασεις στην ωρα σου (ολοκληρα laps σε πιστα καμια φορα, και να μπινελικωνεις που καθε φορα το χανεις για μισο δευτερολεπτο) - συν τα απο πανω, ΚΑΙ χωρις adjustable δυσκολια..

Συγνωμη, αλλα εχω την εντυπωση οτι ενα παιχνιδι το παιζω για να περασω την ωρα μου ευχαριστα - οχι για να μου σπασει τα νευρα και να θελω να κανω το δισκακι φρισμπι απο τον 3ο.. Ειπαμε sim, sim.. Αλλα να μη το παραχε.... -ahem-

Forza απο μενα (και το 3 και το 2 μην πω), ως συνολο (γραφικα, ηχος, και κυριως gameplay) με εχει κερδισει περισοτερο.. Αν θελω Licences, καψιμο και σιχτιρισμα, δε παω να τρεξω στο ραλλυ ακροπολης λεω 'γω?

@icy20: Χωρις eye candy παντα, νομιζω οτι αναφερονται στα GTR της simbin, rFactor και τα συναφη, τα οποια ειναι οντως simulators με ολη την εννοια..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.