Jump to content

Gran Turismo 5 vs Forza Motorsport 3

winters

Gran Turismo 5 vs Forza Motorsport 3  

67 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Εξω από το αμάξι, όρίστε.

Θέλω την απάντηση μου :p

H απαντηση ειναι μπροστα σου...

Απαντα μου σε αυτο, την ωρα που παιζεις βαζεις την εξωτερικη καμερα! ΟΚ? Στο forza μπορεις να κανεις REAL TIME περιστροφη αλλα SHIFT και αλλα τοσα racing games, στο Gran turismo 5, μπορεις?

Υπαρχει λογος που σε ρωταω...

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Παιδες μην τσακωνεστε ρε γουστα ειναι αυτα!!!Εμενα παντως η πρωτη εντυπωση που μου εδωσε το GT5 με καμια ωριτσα το πολυ μαζι του ειναι οτι τσαμπα τα 5 χρονια που το περιμεναμε, περιμενα περισσοτερα!τωρα το Fm δεν το εχω παιξει κ δεν μπορω να εκφερω γνωμη!

Δε μπορώ να καταλάβω το νόημα της σύγκρισης αυτής. Όποιος έχει εξ-μποξ, παίρνει το φόρτσα. Όποιος έχει πι-ες-θρι, παίρνει το γκραν τουρίσμο. Όποιος έχει και τις 2 κονσόλες, το πιο πιθανό είναι ότι θα το έχει λιώσει το φόρτσα τόσο καιρό, οπότε θα πάρει και το γκραν τουρίσμο.

Να πείς ότι είναι το ίδιο παιχνίδι, σε διαφορετικές κονσόλες να το καταλάβω.

Να πείς ότι είναι διαφορετικά παιχνίδια, στην ίδια κονσόλα να το καταλάβω.

Το γιατί φαγώνεστε, και γιατί δεν έχει βγει κάτι αντίστοιχο στο pc #@$@#$ δε το καταλαβαίνω. :p

εχουμε στο pc sim games, βεβαια δεν θα με χαλαγε να τα ειχα και τα δυο στο EYEFINITY μου με 5760x1080+x8AA+x16AF

Που είναι ρε παιδιά οι μεγάλες παραγωγές στο pc όπως λέτε;τέτοιας κλίμακας παιχνίδια πάντως δεν έχει...

Το γιατί φαγώνεστε, και γιατί δεν έχει βγει κάτι αντίστοιχο στο pc #@$@#$ δε το καταλαβαίνω. :p

Σιγά βρε, ούτε φαγωνόμαστε, ούτε μαλώνουμε. Μια κουβέντα κάνουμε, ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψη του, όπως αν είμασταν έξω για έναν καφέ, πάλι έτσι θα μιλούσαμε. :p

Για τον χαβαλέ μιλάμε, ούτε μετοχές έχουμε ούτε τίποτα. Καθαρά για χάρη της συζήτησης.

Αρχικα Εχει διαφορα στον χειρισμο το GT5 prologue απο το κανονικο?

Εαν οχι τοτε το GT5P μου φανηκε πολυ μουφα..! Διοτι ειχα ενα Evo X και δεν εστριβε για κανενα λογο! Χωρις τα ηλεκτρονικα πηγαινε ευθεια!

Ενω στο FM3 εστριβαν τα αυτοκινητα..! προσωπικα μου αρεσε πιο πολυ το FM3!:T:

Gran Turismo 5 Critic Reviews for PlayStation 3 at Metacritic.com

Για παμε να δουμε το GT5!!! Τα 5χ 7αρακια εγιναν μεσα σε 2 μερες 7χ 7αρακια...

Αλλα τελικα το 6,..αρακι το απεφυγε, τυχερος ο Yamauchi! To Εdge magazine εβαλε 7/10 αν και πιστευω οτι δεν ηθελαν καταβαθος να βαλουν αυτο ...(αλλα αυτοι δεν βαζουν ποτε βαθμο με δευτερο ψηφιο και ετσι απεφυγε το 6,5 που περιμενα)

το GT πεθανε απο τοτε που βγηκε το PS3...ειτε σας αρεσει ειτε οχι, μακρια απο faboysμους...τελος...αντε μη πω το 1 ηταν το μονο που μπηκε στην καρδια μου κιολας...

και εχω καλη αποψη καθως τα εχω τερματισει ολα και εχω 5 κονσολες...

ειδικα αν ειναι να παθαινω ψυχολογικα για να στριβω το αυτοκινητο, που πηγαινε σαν αγγουρι με ροδακια, ειναι αποτυχια...παω στοιχιμα πολλοι που ψηφιζουν δεν εχουν παιξει το 5...μαπα λεμε...παει ο παλιος καιρος...τα ξαναλεμε με το 6 στο ps4...προς το παρον...forza 3 και το 4 φυσικα που ερχεται...!!! αυτο ειναι παιχνιδι απολαυση και το αμαξι στριβει υπακουει λεμε...ξερουν να φτιαχνουν παιχνιδι...οι αλλοι πολυ simulator της συμφορας την ειδαν...μεχρι και το προσωπικο μου αυτοκινητο στριβει καλυτερα απο το GT5...

ειδικα αν ειναι να παθαινω ψυχολογικα για να στριβω το αυτοκινητο, που πηγαινε σαν αγγουρι με ροδακια, ειναι αποτυχια..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GcatQSyRK6c]YouTube - Previously on Lost : What?[/ame]

ο ήχος στο GT είναι λες και έχει ηλεκτρικό μοτέρ μέσα σε αίθουσα το αμάξι. από το prologue δεν μου άρεσε ο ήχος.

• 2 months later...

Διάβασα όλο το thread και όλοι μαλώνετε για τα γραφικά και τον ήχο. Παίζω ραλλάκια από την εποχή του stunds στο dos. Έχω όλες τις κονσόλες που κυκλοφόρησαν ποτέ (εκτος απο αυτές της sega). Από την εποχή που το need for speed ήρθε στις κονσόλες, χάθηκε η εσωτερική κάμερα αλλά και τα κινούμενα τμήματα στα αυτοκίνητα, όπως η αεροτομή του ferrari enzo. Και τα 2 παιχνίδια του θέματος υπολείπονται μερικώς σε αυτούς τους τομείς. Στο GT5 επιτέλους πατάω το φρένο στο SLR και η αεροτομή σηκώνεται. Πολύ μικρή λεπτομέρια, αλλά κάνει την διαφορά. Η εσωτερική κάμερα πλέον είναι στον στανταρ εξοπλισμό όλων των παιχνιδιών ράλλι, αλλά το GT5 χρησιμοποιεί αμάξια από προηγούμενες εκδόσεις οπότε για να χαρείς την εσωτερική κάμερα σε carrier mode θα πρέπει να περιμένεις ωστε να έχεις λεφτά να αγοράσεις premium cars ή να αρχίσει το παιχνίδι να δίνει δώρο τέτοια αυτοκίνητα. Στο μέλλον βέβαια η sony υποσχέθηκε να αντικαταστήσει όλα τα standard se premium με αναβαθμίσεις. Στα γραφικά του gt5 επίσης δε μου άρεσε η ποιότητα των φωτοσκιάσεων.

Ο λόγος που το GT5 απογοήτευσε ήταν γιατί περιμέναμε πολύ καιρό και πήραμε στην ουσια ένα ελαφρώς βελτιωμένο GT4, με τα ίδια αυτοκίνητα.

Το forza 3 σου επιτρέπει να διατηρήσεις το πρώτο σου αμάξι για αρκετό καιρό αφού προσφέρει μεγάλη ποικιλία διοργανώσεων βασισμένων στο επιλεγμένο όχημα, χωρίς να γίνεται βαρετό. Στο GT μόλις τελειώσεις με τις πρώτες διοργανώσεις, αναγκάζεσαι να αγοράσεις άλλο όχημα για να μπορείς να συμμετάσχεις στους υπόλοιπους αγώνες.

Επίσης το Forza3 σε κάθε level up δίνει δώρο αμάξι που από την αρχή ακόμη είναι πολύ καλό. το GT5 μετά το 1.04 update σταμάτησε να δίνει δώρο στο level up. αλλά και τα δώρα που δίνει αρχικά είναι μη premium αμάξια παρόμοια με αυτό που έχει ο παίκτης και δεν χρησιμεύουν σε τίποτα.

Το GT5 όσον αφορά την παραμετροποίηση του αυτοκινήτου, δεν διαφέρει σε τίποτα απολύτως απο τις προηγούμενες εκδόσεις. To forza3 στον τομέα αυτόν έχει λίιιιιγο περισότερες επιλογές.

Εκεί που κερδίζει το GT5 είναι η ποικιλία των διοργανώσεων. Πάντα έλεγα οτι αν το Forza είχε διπλώματα θα ήταν το καλύτερο παιχνίδι, αλλά παρέμενε μόνο σε events αγώνων. Το gt5 πλέον έχει, μεταξύ άλλων μέχρι και αγώνες καρτ.

Ο λόγος όμως που δεν μπορεί να κερδίσει την καρδιά μου το GT5 είναι ένας: REWIND. Όταν παίζεις έναν αγώνα 10 γύρων με τα λάστιχα να παραείναι ζεστά, στον τελευταίο γύρο γίνεται πάντα η μα..κία. Έχω σπάσει και το χεριρστήριο και το πλακάκι στο παλιό μου σπίτι μετά από αντίστοιχο συμφάν στο GT3(ps2).

Η καλύτερη εφέυρεση στα παιχνίδια αγώνων είναι το Rewind.

Δηλαδή ενώ παίζεις και κάνεις λάθος, πατάς rewind, γυρίζει το χρόνο πίσω και ξαναπαίζεις (το τελευταίο λεπτό π.χ.) και δεν κάνεις λάθος; Στο FM γίνεται αυτό;

η codemasters το πρόσθεσε πρώτη στα παιχνίδια της. Στο forza μάλιστα έχει άπειρα βήματα πίσω, χωρίς καμια επιβάρυνση στα κέρδη ή στo experience, ενω στα παιχνίδια της codemasters έχει μέχρι 5 αν δεν κάνω λάθος.

Δυστυχώς όσο μεγαλώνουμε ο χρόνος να ασχοληθούμε με παιχνίδια μειώνεται. Έτσι είναι πολύ κουραστικό να επαναλαμβάνεις την ίδια πίστα ξανά και ξανά μόνο και μόνο για να πάς σε μια πιο δύσκολη.

Έτσι πέταξα στα σκουπίδια το nfs hp. έβγαλα το δισκάκι από την κονσόλα και το πέταξα μαζί με το κουτί και το manual. όποιος το θέλει ας πάει να ψάξει στη χωμετερή της ρόδου.

οπως και να εχει το gt5 υπερτερει σε κατι αλλο πολυ σημαντικο.μπορεις να το παιξεις με την g27!σε σχεση με το forza)

οπως και να εχει το gt5 υπερτερει σε κατι αλλο πολυ σημαντικο.μπορεις να το παιξεις με την g27!σε σχεση με το forza) Χθες 16:54

Συμφωνώ απόλυτα! Η microsoft πουλούσε ένα παιχνίδι που υποστήριζε χερικίνητο σασμάν με συμπλέκτη, αλλά δε υποστήριζε καμιά τιμονιέρα με αυτήν την δυνατότητα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.