Jump to content

Gran Turismo 5 vs Forza Motorsport 3

winters

Gran Turismo 5 vs Forza Motorsport 3  

67 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΣΤΟ POLL ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 GAMES 'Η ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΙΣΑΞΙΑ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΔΞ/ΔΑ.

Για να μην κανιβαλίζουμε το topic του GT5.

To μόνο, σχετικά, αντικειμενικό στοιχείο που έχουμε είναι αυτό.

Gran Turismo 5 for PlayStation 3 - GameRankings

Forza Motorsport 3 for Xbox 360 - GameRankings

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
ΣΤΟ POLL ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 GAMES 'Η ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΙΣΑΞΙΑ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΔΞ/ΔΑ.

Για να μην κανιβαλίζουμε το topic του GT5.

To μόνο, σχετικά, αντικειμενικό στοιχείο που έχουμε είναι αυτό.

Gran Turismo 5 for PlayStation 3 - GameRankings

Forza Motorsport 3 for Xbox 360 - GameRankings

Φιλος METACRITIC ειναι το πιο αξιοπιστο...αλλαξε το!

GT5 85/100 -> Gran Turismo 5 for PlayStation 3 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic

FORZA 3 92/100 -> Forza Motorsport 3 for Xbox 360 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic

Θα πεσει και αλλο το GT5 γιατι μετα απο 5x 7αρακια θα ερθει και 6αρακι χαλαρα...

Αποψη μου το forza 3 ειναι καλυτερο αν και 1 χρονο και 2 μηνες πιο παλιο....

Το GT5 εχει πολυ τσαπατσουλια...

Seb, εξήγησέ μου που είναι καλύτερο το FM3. Και μη μου πεις στα γραφικά γιατί θα πέσω από τον 5ο.

Seb, εξήγησέ μου που είναι καλύτερο το FM3. Και μη μου πεις στα γραφικά γιατί θα πέσω από τον 5ο.

Δεν χρειαζεται να κανω αναλυση man, οπως ειπα περιμενω ενα review συγκεκριμενο. Οπου το 6αρακι δεν θα το γλυτωσει...γιατι καποια review εκλεισαν τα ματια σε μεγαλη τσαπατσουλια και δεν αναφερομαι μονο στα γραφικα....

Επρεπε να αποκλεισετε και τον sebastian απο το poll.

Και τον racer. (Αλλά μετά τι νόημα έχει το topic?)

Εγώ τουλάχιστον έχω κάποιους λόγους για τους οποίους θεωρώ GT5>FM3.. O Seb δεν έχει! Αν το GT5 ήταν στο 360 θα έλεγε πως είναι ό,τι καλύτερο ever.

Περιμένω τα επιχειρήματά του και ύστερα θα πω κι' εγώ :lock:

Εγώ τουλάχιστον έχω κάποιους λόγους για τους οποίους θεωρώ GT5>FM3.. O Seb δεν έχει! Αν το GT5 ήταν στο 360 θα έλεγε πως είναι ό,τι καλύτερο ever.

Περιμένω τα επιχειρήματά του και ύστερα θα πω κι' εγώ :lock:

Έχεις παίξει και τα δύο; (Ελπίζω να μην κρίνεις από 10 λεπτά gaming)

lol

Τον αδερφο μου θυμιζεις.

ρε παιξε fifa11 να το δεις.

Ασε μλκια ειναι.

Που το ξερεις ; Πολλοι το θεωρουν καλο.

Καλα καλα αστους να λενε

Μαρεσει που ψηφισε και ο racer κιολας.:hehe:

Κανενα απο τα δυο δεν εχω παιξει,απλως με παραξενευει η υπαρξη της επιλογης ΔΞ/ΔΑ .

Και γω δεν ξερω,δεν χρειαζεται να συμμετασχω στο poll ομως ;)

Τo poll αυτο δεν λεει τιποτα, ειναι σαν να μου κανεις FIFA VS PRO στην Ελλαδα...

Οσο για τις πωλησεις που εχει κανει μονο η πλυση εγκεφαλου και ο βομβαρδισμος απο εικονες απο το photo mode φτανουν. Μην ξεχναμε οτι το ps3 δεν ειχε τιποτα στο racing τομεα ολα αυτα τα χρονια περα απο κατι αθλια port! Για δειτε τα Port, Grid και Dirt 2 πως ειναι στο ps3 σε σχεση με το xbox 360...

Το Metacritic θα βγαλει το πορισμα, και τα 5 χ 7αρακια που εχει παρει το GT5 σημαινουν κατι....

Οπως ειπα το 6αρακι σαν πρωτο ψηφιο το περιμενω απο καπου οι οποιοι απεχθανονται τους τσαπατσουληδες...

Ειναι τυχαιο που το ονομαζουν GRAN TEARING 5?

Eιναι τυχαιο που δεν μπορει να κρατησει τα 60fps average (υπαρχουν πιστες με 40fps average, και σχεδον ολο το game ειναι στα 50 fps average).

Μετα απο τοσα χρονια τα 186 premium cars ειναι λιγοτερα απο τα μοντελα του forza 3 που ειναι ολα με special graphics...

Λες για τον φωτισμο του gt5 , ενας pcakias γνωριζει τι εχει κανει στο φωτισμο....

Θες να πουμε για τα stage details του GT5 ?

Τα shadows του gt5 τα ειδες ?

Τα collisions του gt5 τα ειδες ?

To A.I σε καλυψε ?

....ειναι και αλλα που μπορω να πω...ειναι τυχαια τα 7αρακια ?

Οσο για το sim κομματι του gt5, που το επαιξα με ενα φιλαρακι μου οποιος εχει μαγαζι με βελτιωσεις για audi, porsche μου ειπε οτι θα το εβαζε αναμεσα στο PGR και το FORZA 3...

Μan αποψη μου παιξε το παιχνιδακι σου και αφου το χαιρεσαι αυτο ειναι η ουσια...ουτε τι θα πω εγω, ουτε τα περιοδικα και τα reviews...

SIM με ολη την σημασια της λεξης δεν θα βρειτε σε κονσολα παντως!...μην κοροιδευομαστε!

Aν και δεν εχω παιξει κανενα απο τα 2 θα πω πως απο τα λιγα που εχω δει και εχω διαβασει το ασχημο με το GT5 ειναι οτι εχει πολλα ιδια οχηματα και μικρη εμφαση σε mini gti κατηγορια που περιμενα να γινεται πραγματικη μαχη...κατι που ειχα ξαναπει σε αλλο post...και οτι οι παλιες πιστες που απλα εγιναν μεταφορα οπως και τα standard οχηματα του παιχνιδιου ειναι κατω του μετριου των προσδοκιων μου ειδικα οταν σου πασαρουν χρονια τωρα σε video τις καινουριες πιστες με τα δισσεκατομμυρια πολυγωνα οπως επισης και τα premium αυτοκινητα με εξωγηινα γραφικα...το θεωρω δηλαδη παιχνιδι 2 ταχυτητων και πρωτη φορα συναντω τετοιο παιχνιδι και μετρια και αριστα γραφικα μαζι...επισης μου ειπε ο αδερφος μου που εχει το σετακι οτι τα μεταχειρισμενα τα εχει χυμα μαζι και για να βρεις αυτο που θες παιζει να ψαχνεις καποια ωρα...πιστευω θα βοηθουσε καποιο σχετικο φιλτραρισμα οπως ειχε το FM1...προσωπικα δε με ξενερωνει σε βαθμο που να μην το αγκιξω...ισα ισα θα φαει ΤΟ λιωσιμο στις γιορτες απλα αναφερω μελανα σημεια

Tωρα για το FM3 δεν εχω ακουσει δεν το εχω ψαξει καθολου αν και μαντευω πως απο θεμα gameplay και χειρισμου ειναι λιγο ποιο μπροστα το GT5...Παντως εγω ακομα και σημερα λιωνω στο FM1 τη Tsukuba και την Alpine ring....να μη πω για Uphill που παιζει απιστευτο ρυθμισμα στα camber caster κλπ κλπ

Aν το FM3 ειναι το ιδιο καλο με το FM1 με καλυπτει...

Οποτε και τα 2 καλα ειναι...σιγα μη μπω στο χορο της Sony και της Microsoft :p

Τo poll αυτο δεν λεει τιποτα, ειναι σαν να μου κανεις FIFA VS PRO στην Ελλαδα...

Οσο για τις πωλησεις που εχει κανει μονο η πλυση εγκεφαλου και ο βομβαρδισμος απο εικονες απο το photo mode φτανουν. Μην ξεχναμε οτι το ps3 δεν ειχε τιποτα στο racing τομεα ολα αυτα τα χρονια περα απο κατι αθλια port! Για δειτε τα Port, Grid και Dirt 2 πως ειναι στο ps3 σε σχεση με το xbox 360...

Το Metacritic θα βγαλει το πορισμα, και τα 5 χ 7αρακια που εχει παρει το GT5 σημαινουν κατι....

Οπως ειπα το 6αρακι σαν πρωτο ψηφιο το περιμενω απο καπου οι οποιοι απεχθανονται τους τσαπατσουληδες...

Ειναι τυχαιο που το ονομαζουν GRAN TEARING 5?

Eιναι τυχαιο που δεν μπορει να κρατησει τα 60fps average (υπαρχουν πιστες με 40fps average, και σχεδον ολο το game ειναι στα 50 fps average).

Μετα απο τοσα χρονια τα 186 premium cars ειναι λιγοτερα απο τα μοντελα του forza 3 που ειναι ολα με special graphics...

Λες για τον φωτισμο του gt5 , ενας pcakias γνωριζει τι εχει κανει στο φωτισμο....

Θες να πουμε για τα stage details του GT5 ?

Τα shadows του gt5 τα ειδες ?

Τα collisions του gt5 τα ειδες ?

To A.I σε καλυψε ?

....ειναι και αλλα που μπορω να πω...ειναι τυχαια τα 7αρακια ?

Οσο για το sim κομματι του gt5, που το επαιξα με ενα φιλαρακι μου οποιος εχει μαγαζι με βελτιωσεις για audi, porsche μου ειπε οτι θα το εβαζε αναμεσα στο PGR και το FORZA 3...

Μan αποψη μου παιξε το παιχνιδακι σου και αφου το χαιρεσαι αυτο ειναι η ουσια...ουτε τι θα πω εγω, ουτε τα περιοδικα και τα reviews...

SIM με ολη την σημασια της λεξης δεν θα βρειτε σε κονσολα παντως!...μην κοροιδευομαστε!

Θέλω να μου πεις ότι κοιτάς το FM3 και δίπλα στο GT5 στα video που τα παρουσιάζουν μαζί δίπλα δίπλα, στις ίδιες πίστες με τα ίδια αμάξια και να μου πεις ότι το FM3 είναι πιο όμορφο.

Υποκειμενικό πράγμα η ομορφιά, αλλά το FM3 φαντάζει τρομερά ψεύτικο. Σαν να είναι όλα φτιαγμένα από ραδιενεργό πλαστικό που φέγγει. Τα αμάξια είναι σα παιχνιδάκια σε σχέση με του GT5.

Έχω άδικο;

Μetacritic

FORZA στο XBOX 92/100 (2005) -> Forza Motorsport for Xbox Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic

FORZA 2 στο ΧΒΟΧ 360 90/100 (2007) -> Forza Motorsport 2 for Xbox 360 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic

FORZA 3 στο XBOX 360 92/100 (2009) -> Forza Motorsport 3 for Xbox 360 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic

GT3 στο PS2 95/100 (2001) -> Gran Turismo 3: A-Spec for PlayStation 2 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic

GT4 στο PS2 89/100 (2005)-> Gran Turismo 4 for PlayStation 2 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic

GT5 στο PS3 85/100 (2010) -> Gran Turismo 5 for PlayStation 3 Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic

Η ουσια ειναι οτι απο τοτε που βγηκε το FORZA MOTOSPORT το GRAN TURISMO το πανω απο 90/100 εγινε ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ! Τυχαιο ? Δεν νομιζω....

^Ανθρωπε μου τι πιστεύεις από πλευράς γραφικών βλέποντας το παραπάνω δίπλα δίπλα συγκριτικό σε ρώτησα και συ μου δείχνεις τι πιστεύουν όλοι οι άλλοι :p

Αν όλοι λέγανε να πηδήσεις από τον γκρεμό, συ θα πηδούσες; :p

Θέλω να μου πεις ότι κοιτάς το FM3 και δίπλα στο GT5 στα video που τα παρουσιάζουν μαζί δίπλα δίπλα, στις ίδιες πίστες με τα ίδια αμάξια και να μου πεις ότι το FM3 είναι πιο όμορφο.

Υποκειμενικό πράγμα η ομορφιά, αλλά το FM3 φαντάζει τρομερά ψεύτικο. Σαν να είναι όλα φτιαγμένα από ραδιενεργό πλαστικό που φέγγει. Τα αμάξια είναι σα παιχνιδάκια σε σχέση με του GT5.

Έχω άδικο;

Δειξε μου την πηγη φωτος στο GT ? Δυσκολευομαστε!!!

Μην πουμε για τα stage details του GT...(δειτε το 5:38 αριστερα στο βαθος forza και gt) Γενικα δειτε ολο, αριστερα δεξια τι κουρεμα και μαυρηλα εχει πεσει στο GT, ΓΙΑΤΙ ?????

....και αυτο ειναι ενα παραδειγμα γιατι εγω σε ingame screens εχω χιλιαδες! Που μπορω να σε κανω να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ γι αυτο που υποστηριζεις...

Για φωτισμο στα photo mode και στα repalys οσο θες το GT, μοστρα το λεμε ?

Εαν ηταν το video απο την εξωτερικη καμερα θα επαιρνες την απαντηση σου...

Ενας pcakias ξερει να βλεπει...

Αυτο που του αξιζει θα το παρει σε βαθμολογια μην φοβασαι, το 6αρακι καταφθανει....

Δειξε μου την πηγη φωτος στο GT ? Δυσκολευομαστε!!!

Μην πουμε για τα stage details του GT...(δειτε το 5:38 αριστερα στο βαθος forza και gt) Γενικα δειτε ολο, αριστερα δεξια τι κουρεμα και μαυρηλα εχει πεσει στο GT, ΓΙΑΤΙ ?????

....και αυτο ειναι ενα παραδειγμα γιατι εγω σε ingame screens εχω χιλιαδες! Που μπορω να σε κανω να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ γι αυτο που υποστηριζεις...

Εαν ηταν το video απο την εξωτερικη καμερα θα επαιρνες την απαντηση σου...

Ενας pcakias ξερει να βλεπει...

Αυτο που του αξιζει θα το παρει σε βαθμολογια μην φοβασαι, το 6αρακι καταφθανει....

Εξω από το αμάξι, όρίστε.

Θέλω την απάντηση μου :p

Εξω από το αμάξι, όρίστε.

Θέλω την απάντηση μου :p

Aπο εμενα εχεις την απαντηση σου.:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.