LOR Δεκέμβριος 16, 2010 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 congrats για την αγορα.Εγω μαλλων παω λιγο πασο γιατι το 2820 δινει ενα gigabit,ειδα και το 2750n που μαμαει με τις τεσσερις πορτες και κοστος γυρω στα 250 απο ξενο eshop αλλα ειναι για VSDL2 και ξενερωσα, οποτε μαλλον θα περιμενω για κανα update.@Ydinopoylos:Tις εντυπώσεις σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιανουάριος 12, 2011 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για αγορά modem-router αυτό το καιρό, κι έχω αρκετές απαιτήσεις, πιστεύετε ότι το Draytek Vigor 2710n είναι πιο σταθερό από το Play N600 HD Wireless Dual-Band N+ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 12, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Δεν του εχω κανει restart απο τις 22/12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιανουάριος 12, 2011 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Από αποσυνδέσεις πως πας και κάθε ποτε αποσυνδέεται και αλλάζει ip (περίπου) ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 12, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Περιπου θα ελεγα ανα 4-5 ημερες, αλλα μου φενεται αυτο ειναι θεμα ISP ! Αλλα μεχρι κ το reset-ακι του ειναι ταχυτατο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιανουάριος 12, 2011 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Ναι κι εγώ νομίζω είναι θέμα ISP, αλλά άμα του τη βαρέσει του modem (του δικου μου τουλάχιστον) μπορεί να κάνει αποσυνδέσεις για να πάρει ip συνέχεια. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 13, 2011 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 @Ydinopoylos:Για λέγε Τζόνι τις εντυπώσεις σου ως τώρα @LOR: Εντάξει το gigabit είναι gigabit όπως και να το κάνουμε...εγώ με το 2710n και ένα nas με τις ταινίες θα το ήθελα το gigabit για blu-ray rip που δεν κάνουν σπασίματα. Λιγο αργοπορημενα αλλα δεν πειραζει.Ρε γιωργο και εγω που εχω το 2710Ν εβαλα 2 switchακια gigabit και βρηκα την υγεια μου.Δεν ειναι δυσκολο.Βλεπω τα παντα απο το μεσα pc κανονικοτατα.Απλα εχει ενα μικρο κοστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 13, 2011 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 εγω εχω ενα απλο switchaki 100αρη οπως και το NAS και το λαπτοπ και ολα ειναι 100αρια και στα full hd ΠΟΤΕ δεν εχω δει κολλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Ιανουάριος 17, 2011 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 SOS!!! Για gaming κάνει αυτο ρε παιδιά???? έχω ένα philips του ΟΤΕ και είμαι απελπισμένος, δε με νοιάζει για τορρεντ θέλω καλό PING! Κάτι πιο φτηνό και καλό υπάρχει μου έχουν φάει τα λεφτά οι VGA.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Ιανουάριος 17, 2011 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 αυτά εδώ διαφημίζονται ως gaming routers.You - WIRELESS ROUTER LINKSYS E3000-EZBelkin Wireless Rout AnA Play Max 2xN USB - Ασύρματα Modem Router - plaisio.grmy-shop.gr : SITECOM WL-308 WIRELESS ROUTER 300N XR GAMING - 300 MBPSξέρει κανείς κάτι πιο φτηνό και καλό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.