Jump to content

Ερώτηση για αγορά νέου modem/router

YDinopoulos

Recommended Posts

Καλησπέρα !

Θα ήθελα την άποψή σας για την αγορά ενός καινούργιου modem/router με γνώμωνα τα παρακάτω κριτήρια:

0. PSTN

1. Να μπορεί να αντέχει πολλές συνδέσεις για torrents

2. Ασύρματο ΔΕΝ χρειάζεται να είναι.

3. Firewall δεν χρειάζεται να είναι σπουδαίο, μιας και χρησιμοποιώ ξεχωριστό Η/Υ με ειδική διανομή Linux

4. Κόστος μέχρι και 200 Ευρώ, αλλά να το αξίζει !

ty

Εγώ έχω το Linsys RV042 για router και πιστεύω είναι ότι καλύτερο για απαιτητικούς οικιακούς χρήστες. Προσωπικά αν κάτι που έχει να κάνει με δίκτυα δεν γράφει Cisco δεν το προτιμώ.

1. Να μπορεί να αντέχει πολλές συνδέσεις για torrents

Ίσως χαζή ερώτηση, αλλά θα την κάνω: η διαχείριση των πολλαπλών συνδέσεων εξαρτάται από το modem ή από τις δυνατότητες του ενσωματωμένου router?

Αν είναι το δεύτερο, μήπως θα σε συνέφερε να πάρεις ένα mikrotik routerboard, και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και για το μέλλον;

Ίσως χαζή ερώτηση, αλλά θα την κάνω: η διαχείριση των πολλαπλών συνδέσεων εξαρτάται από το modem ή από τις δυνατότητες του ενσωματωμένου router?

Αν είναι το δεύτερο, μήπως θα σε συνέφερε να πάρεις ένα mikrotik routerboard, και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και για το μέλλον;

Από το router είναι βέβαια. Το modem μετατρέπει μόνο τα ethernet frames σε atm cells.

Θενκς.

Κ ερωτηση Νο 2...Ποιο απ'ολα κατεβάζω? Αυτο που φοραει τωρα ειναι το 321311_A Hardware: Annex A! Δεν εχει παρομοιο νουμερο -εκτος κ αν ειμαι τοσο γκαβαδι που δεν το βλεπω!-

• 2 weeks later...

@Ydinopoylos:

Για λέγε Τζόνι τις εντυπώσεις σου ως τώρα :D

@LOR:

Εντάξει το gigabit είναι gigabit όπως και να το κάνουμε...εγώ με το 2710n και ένα nas με τις ταινίες θα το ήθελα το gigabit για blu-ray rip που δεν κάνουν σπασίματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.