YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2010 Καλησπέρα !Θα ήθελα την άποψή σας για την αγορά ενός καινούργιου modem/router με γνώμωνα τα παρακάτω κριτήρια:0. PSTN 1. Να μπορεί να αντέχει πολλές συνδέσεις για torrents2. Ασύρματο ΔΕΝ χρειάζεται να είναι.3. Firewall δεν χρειάζεται να είναι σπουδαίο, μιας και χρησιμοποιώ ξεχωριστό Η/Υ με ειδική διανομή Linux4. Κόστος μέχρι και 200 Ευρώ, αλλά να το αξίζει !ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 30, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ!Msystems.gr - Προϊόντα - Draytek Vigor 2710ne ADSL/2+ Router (Annex A) Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Νοέμβριος 30, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2010 Εγώ έχω το Linsys RV042 για router και πιστεύω είναι ότι καλύτερο για απαιτητικούς οικιακούς χρήστες. Προσωπικά αν κάτι που έχει να κάνει με δίκτυα δεν γράφει Cisco δεν το προτιμώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 1, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Draytek Γιωργο ???? Δεν την εχω ακουσει την μαρκα ! Σιγουρα ρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Σιγουρότατα....Θα πάθεις πλάκα σου λέω...... α...και δε θελει και calibration....παίζει τέλεια μόνο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 1, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Εγώ το 2710n έχω...τι linksys κ βλακείες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 1, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 ok. Το παράγγειλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 1, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 1. Να μπορεί να αντέχει πολλές συνδέσεις για torrentsΊσως χαζή ερώτηση, αλλά θα την κάνω: η διαχείριση των πολλαπλών συνδέσεων εξαρτάται από το modem ή από τις δυνατότητες του ενσωματωμένου router?Αν είναι το δεύτερο, μήπως θα σε συνέφερε να πάρεις ένα mikrotik routerboard, και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και για το μέλλον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 1, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 βγήκε και νέο firmware πριν λίγες μέρες.::: DrayTek Corp - Your reliable networking solutions partner :::σε ΟΤΕ καλύτερα δουλεύει το 232201.zip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 1, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Ότι πρέπει δηλαδή !Τks bro !:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 1, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Καλησπέρα σας και καλό μήνα! Η παραγγελία σας θα αποσταλεί την Παρασκευή! Σας ευχαριστούμε πολύ !!! Msystems Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 2, 2010 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Ίσως χαζή ερώτηση, αλλά θα την κάνω: η διαχείριση των πολλαπλών συνδέσεων εξαρτάται από το modem ή από τις δυνατότητες του ενσωματωμένου router?Αν είναι το δεύτερο, μήπως θα σε συνέφερε να πάρεις ένα mikrotik routerboard, και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και για το μέλλον;Από το router είναι βέβαια. Το modem μετατρέπει μόνο τα ethernet frames σε atm cells. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 2, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Γιωργο πηρα το 2710ne. To link που μου εδωσεσ ειναι για το2710n! Δεν θα κολησει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 2, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 ::: DrayTek Corp - Your reliable networking solutions partner ::: Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 2, 2010 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 ::: DrayTek Corp - Your reliable networking solutions partner :::Εδω εισαι εσυΥΓ lol george με προλαβες Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 2, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Θενκς.Κ ερωτηση Νο 2...Ποιο απ'ολα κατεβάζω? Αυτο που φοραει τωρα ειναι το 321311_A Hardware: Annex A! Δεν εχει παρομοιο νουμερο -εκτος κ αν ειμαι τοσο γκαβαδι που δεν το βλεπω!- Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 2, 2010 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Μάλλον το Standard είναι......δες στο πλάι του Router στο ταμπελάκι αν το γράφει ή στη συσκευασία στη μικρή πλευρά με το αυτοκόλλητο αν γράφει Standard version.Καλοδούλευτο ρα! :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOR Δεκέμβριος 4, 2010 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 hello,η αγορα του 2820 με gigabit πορτες θα ειχε καμια επιπλεον real world σημασια??μαλλον παω και εγω σε 2710n! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 15, 2010 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 @Ydinopoylos: Για λέγε Τζόνι τις εντυπώσεις σου ως τώρα @LOR: Εντάξει το gigabit είναι gigabit όπως και να το κάνουμε...εγώ με το 2710n και ένα nas με τις ταινίες θα το ήθελα το gigabit για blu-ray rip που δεν κάνουν σπασίματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 16, 2010 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Γ@μει κ δερνει ρε !!! Τοπ-τοπ-τοπ μηχανακι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.