Jump to content

nvidia 570GTX

def

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

μπα.. διαφωνώ. είναι ότι ήταν η 275 σε σχέση με την 260(216) και την 285.. , λίγο πιο γρήγορη από την 1η, λίγο πιο αργή από την 2η, γιατί έλειπαν τα απαραίτητα ROPs., έτσι και αυτή, έρχεται με 480SPs μεν.. αλλά με ROPs/RAM από την 470.. (δεν είναι χαζή η nvidia να αυτοπυροβοληθεί ;) )

φαίνεται πολύ καλή περίπτωση, θα χτυπάει νούμερα gtx480 , τιμή κάτι πήρε το μάτι μου για 350-400$, φυσικά θα εξαρτηθούν όλα από την ΑΜΔ.

Αν και αυτή η μη διαροή πληροφοριών δεν είναι και πολύ ενθαρυντική, στην αντίστοιχη περίπτωση όταν ήταν να βγεί ο phenom I υπήρχε αυτή η μυστικότητα και μάπα το καρπόυζι. Με τις 58χχ νομίζω είχαμε μεγάλη ροή αποτελεσμάτων πριν την επίσημη ημερομηνία. Από την άλλη πόσο πατάτα να βγάλεις αφού οι 6850/70 είναι καλά κομμάτια....

Αλλά και η nvidia έχει χαμηλά τους τόνους ενώ το προιόν της αυτή τη στιγμή είναι πολύ μπροστα...

Πιθανολογώ ότι το cayman είναι πολύ ισχυρό αλλά έχει κάποιο πρόβλημα και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι σίγουρη... οπότε και AMD και Nvidia κρατάνε στάση αναμονής....

Αν δεν απαντησει η ΑΜD αρχες Δεκεμβριου, την βλεπω να χανει πολλα λεφτα τα Χριστουγεννα.Μην κοιτατε την Ελληνικη αγορα,εξωτερικο και κυριως Αμερικη γινεται ο χοντρος τζιρος

αμα πεσει η τιμη της 480 θα εχει νοημα , αλλα και παλι υπαρχει ενα κενο απ τα 230-400€ και για τους 2.

= 6950, gtx570 (μόλις κυκλοφορίσει η 6950)

αν και σε sli και cf έχουμε 6850 και 460, νομίζω φέτος έχουμε πολύ καλές επιλογές σε όλες τις τιμές....

μια 480 με 1280 mb μνημης τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο,αυτο που παρατηρω παντως τελευταια ειναι οτι δεν εχουμε κατι καινουριο σε επιδοσεις αλλα βγαινουν κ ξαναβγαινουν καρτες που εχουν ιδιες δυνατοτητες με τις προηγουμενες κ σε πολλες των περιπτωσεων δεν ειναι καν ιδιες αλλα κ χειροτερες βλεπε 570!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.