Jump to content

Κωστάκης

Recommended Posts

Πληροφοριακά παίδες,η cyanogenmod έχει φτάσει στο 7.1 με τον νέο kernel 2.6.35.7 και γενικά το κινητό έχει αποκτήσει μια σβελτάδα στο menu.Η μπαταρία του με 2g είναι στις 2+ μέρες ενώ με 3g και data enabled στη μία μέρα και κάτι.Bugs δεν έχω βρει.Επίσης έχουν βγει και πολλές άλλες ρομ άμα θέλει να πειραματιστεί κανείς.

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Για να μην σας πάρω στο λαιμό μου,δεν έχω βρει κάτι που να μην παίζει.Δηλαδή proximity sensor,gps,bluetooth,το wifi μένει ανοιχτό για 15 λεπτά αφού σφήσει η οθόνη και μετά σβήνει εκτός και άμα κατεβάζεις κάτι,μόλις ανοίξεις το κινητό κάνει reconnect μόνο του.

Και το λινκ για όποιον θέλει να την κατεβάσει

http://www.the-jedi.co.uk/downloads/cm7/

• 2 weeks later...

Αγοράστηκε το εν λόγω κινητό για μέλος της οικογένειας με επιδότηση από τη Wind. Μια χαρά μου φαίνεται και η οθονούλα του δεν είναι άσχημη (συγκριτικά με του Galaxy S). Θα έχει απλή χρήση, έχει νόημα να το πειράξω καθόλου ή να το αφήσω με την Froyo με την οποία ήρθε;

• 2 months later...
  • 2 months later...

γιατί δεν ειναι πια στικυ αυτό ; :p

Επί του θέματος, απ'οτι διαβαζω εδώ και λιγη ώρα και διαπίστωσα και στην πράξη, το blade δεν ειναι συμβατό με όλα τα συνηθισμενα hands-free αλλά μονο με ορισμενα.

Ξέρει κανείς ποια παίζουν κανονικά; Κάποιο λινκ από ebay (για οποιοδήποτε άλλο εκτός του αυθεντικού που το έχω βρει) θα εκτιμηθεί δεόντως :)

μετά από αρκετό ψάξιμο, πέτυχα αυτό το θρεντ στο myphone: Ανταλλακτικά / αξεσουάρ για το ZTE Blade :: myphone forum

Υπήρχαν και άλλοι εκεί με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα (αναφέρεται μέσα). Αν υπάρχει κάποιος άλλος που το αντιμετωπίζει πιστεύω θα τον βοηθήσει.

• 3 weeks later...

Ποια έχετε δοκιμάσει και είστε ικανοποιημένοι; Έχω την Swedish Spring RLS4 και είμαι ικανοποιημένος.

Αξίζει να πάω σε gen 2 + κάποια rom; Αν ναι ποια;

Η χρήση του θα είναι 70% gps europe maps και το 30% για τηλέφωνο, mail.

Για κάμποσο καιρό είχα και γω αυτή. Η μπαταρία κράταγε πολύ, αλλά το μενού σερνόταν συγκριτικά με τη μαμίσια. Σε μία φάση μου έβγαζε artifacts στο playback των mp4 και πήρε πόδι. Έβαλα την αρχική πάλι. Τελικά μια χαρά είναι, αν εξαιρέσουμε ότι για κάποιο λόγο η μπαταρία δε κρατάει καθόλου πλέον...

Και γω ψάχνω μια rom με "γρήγορο-ομαλό" μενού-scrolling και καλό power usage.

απορία. υπάρχει καμια rom στην οποία η τελευταία έκδοση του viber να μην παρουσιάζει κολλήματα ; έχετε τίποτα υπόψην;

Η τα τρελά κολλήματα στην τελευταία έκδοση δεν ειναι έχουν σχέση με τη rom ;

@τζωρτζης

[ROM][GEN2]<<<Blade Mix 365>>>ICS+LauncherPro with ICS ICONS - Android @ MoDaCo

Για μενα η καλητερη rom για το λεπιδι.Μπαταρια-ταχυτητα-bugs.Give it a try:)

@yahabusa :dance3:

Ρε συ εμενα sygic δεν επαιξε ποτε στο blade.Ουτε skype.Ειχαν θεμα και επελεγαν output το speaker του κινητου.Με το skype το ελυσα γιατι βρηκα modded apk.Με το viber οχι.Παω να βρω το κινητο και να εγκαταστησω την τελευταια εκδοση και σου λεω:fist:

αυτό με το ηχείο δεν ειναι θέμα των εφαρμογών αλλά της ιδιας της συσκευής απ'οτι διάβαζα στο myphone και ειναι γενικό. Είχα βάλει και εγώ το μονταρισμένο apk του skype αλλά δεν δούλεψε ποτέ (ποιος ξέρει γιατί). Βασικά δεν άνοιγε κάν το πρόγραμμα. Αντο έχεις εύκαιρο σήκωσέ το σε κανενα rapidshare να το ξαναδοκιμάσω.

Thanks για το testing του viber. Όποτε το τσεκάρεις ρίξε ένα feedback. :T:

Σήμερα ειναι η μέρα των προβλημάτων με τα κινητά μου.

Εδώ και μερικές ώρες το blade μου βγάζει μήνυμα ότι η μνήμη των sms ειναι πλήρης και από επικοινωνία μου με κάποιον γνωστό (του είπα να μου στείλει 1-2 μηνυματα δοκιμαστικά) βλέπω ότι απορρίπτει όλα τα εισερχόμενα.

Έσβησα κάμποσα αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει κάτι;

edit: προς αποφυγήν παρεξήγης, το πρόβλημα ειναι γενικό όχι μόνο στα μηνύματα. Βγάζει δηλαδή και ότι γενικά δεν υπάρχει χώρος στο τηλέφωνο (αλλά αυτό ελέγχεται κατά κάποιο τρόπο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.